ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK – kezigyogylezer.hu

Az Általános Szerződési Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a Lux Kereskedelmi Kft. (székhely: 1211 Budapest, Iparvágány u. 9-11., adószám: 13183686-2-43), mint forgalmazó (“Forgalmazó”) által üzemeltetett web áruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket.

Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben az ÁSZF-et és az Adatkezelési szabályokat figyelmesen elolvasta, azok minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

Bármilyen kérdés esetén, állunk rendelkezésre az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

1. A FORGALMAZÓ ADATAI:

Lux Kereskedelmi Kft.

Cím: 1211 Budapest, Iparvágány u. 9-11.

Telefon: +36 (1) 215 5695; +36 (70) 616 9077

Fax: (1) 455-0011

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Adószám: 13183686-2-43

EU adószám: HU 13183686

Bankszámla:

Forint:  

UniCredit Bank - 10918001-00000074-43110004

K&H Bank - 10201006-50230484-00000000

EUR:

Bank: Slovenska Sporitelna - 43 0900 0000 0050 7894 2121

IBAN: SK43 0900 0000 0050 7894 2121

SWIFT : GIBASKBX

ÜGYFÉLKAPCSOLAT:

Lux Anna         +36 (70) 616-9077

Lux Ágnes       +36 (30) 942-2674

2. ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK:

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

Az ÁSZF minden a kezigyogylezer.hu oldalon megrendelt termékre és adásvételre vonatkozik, módosításának jogát a szolgáltató fenntartja. A módosításokat a szolgáltató haladéktalanul közzéteszi a honlapon.

A kezigyogylezer.hu oldal és az azon megjelenített minden tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, ezek mindennemű másolása, engedélynélküli terjesztése szigorúan tilos.

3. AZ ÁRUHÁZ HASZNÁLATA:

Az áruházból való vásárláshoz regisztráció nem szükséges.

A webáruházunkban a felső banneren szereplő "Érdekel" gombra, vagy oldalt a "Megrendelés" gombra kattintva vásárolhat.

A vásárláshoz válassza ki a legördülő menüből, mely termékből, hány darabot szeretne, majd alább töltse ki személyes adatait, a szállítási és számlázási adatokat.

Válassza ki az átvétel és a fizetés módját.

Adatai kitöltésével és a megrendelés elküldésével Ön az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi szabályzatot elfogadja, és magára nézve kötelezőnek tekinti.

Adatait a jogszabályoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára (az Adatvédelmi szabályainkban rögzített kivételeket leszámítva) ki nem adjuk.

A feliratkozhat hírlevelünkre is, melyből folyamatosan értesülhet újdonságainkról, akcióinkról.

A vásárlást követően (egy, illetve hat hónappal később), a hírlevelünkre fel nem iratkozott ügyfelekeinket is megkeressük e-mail útján annak érdekében, hogy osszák meg velünk a lágylézer készülék alkalmazásával kapcsolatos tapasztalataikat. A válaszadás nem kötelező, ám hálásan fogadjuk, mert munkánkat sokban segíti.

4. FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

A megrendelt, és általunk visszaigazolt termékek átvételére az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésére:

 • SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Előre egyeztetett időpontban a Lux Kereskedelmi Kft. központjában (1211 Budapest, Iparvágány u. 9-11. – A volt Csepel Művek területén)

Nyitva tartás: H-Cs: 8.00-15.30; P: 8.00-13.30

Kérjük, amennyiben személyesen szeretne eljönni a termékért, jelezze felénk a "Megjegyzés" rovatban, hogy várhatóan mikor jönne, hogy biztosan rendelkezésére álljon egy szakképzett munkatársunk.

 • HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A megrendelt és raktáron lévő termékeket a visszaigazolást követő munkanapon (előreutalás esetén a pénz beérkezését követő napon) adjuk át a szállító cégnek, mely 2 munkanapon belül kézbesíti azt Önnek.

Amennyiben a címzett nem veszi át a csomagot, a kézbesítő még egyszer próbálkozik a megadott címen előzetes telefonos egyeztetés után, amennyiben másodszor sem sikerül kézbesíteni a csomagot, úgy csak személyes átvételre van lehetőség központunkban.

A vásárló köteles a termék átvételekor a csomag sértetlenségét ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Sérült csomag esetén a vásárlónak jegyzőkönyv rögzítését kell kérnie. Továbbá cégünk ügyfélszolgálatát e-mailben értesítenie kell, hogy a lehető legrövidebb időn belül intézkedhessünk. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

VÁLASZTHATÓ FIZETÉSI MÓDOK:

 • Személyes átvétel esetén:

- Fizethet készpénzben a helyszínen, vagy

- Választhatja az előreutalást.

 • Házhozszállítás esetén:

- Fizethet utánvéttel az áru átvételekor készpénzben, vagy

- Választhatja az előreutalást.

A honlapon megjelenített végfelhasználói árak bruttó árak, melyek az Áfát tartalmazzák.

A feltűntetett árakon felül csomagolási díjat nem számítunk fel, a házhozszállítás díja a vevőt terheli.

5. AZ ELÁLLÁS JOGA:

Felhasználóként a Handy Cure S' lágylézer készüléket függetlenül a rendelés módjától, és az átvétel helyétől/formájától ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁNK KERETÉBEN kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti/visszahozhatja, és mi visszafizetjük annak teljes vételárát. Az elállási szándékáról írásban értesítenie kell bennünket.

Egyéb termékeinkre a jogszabály által előírt elállási jog vonatkozik. Azokat, amennyiben a webáruházunkban rendelte meg és kiszállítást kért, kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti/visszahozhatja. Az elállási szándékáról írásban értesítenie kell bennünket.

Ha a termékeket nem személyesen hozza vissza, határidőn belüli visszaküldésnek tekinthető, ha a termék kézhezvételének és feladásának napja között legfeljebb 14 nap telik el.

Amennyiben a termék sértetlen eredeti csomagolásban, hibátlan állapotban, minden tartozékával, az eredeti garanciajeggyel, és számlával, együtt érkezik vissza a hozzánk, a termék vételárát a telephelyünkre való visszaérkezésétől számított 5 munkanapon belül visszautaljuk. A megrendelt termék kiszállításának, illetve visszajuttatásának költségei a vásárlót terhelik, azokat az elállási jog gyakorlása során nem térítjük vissza.

Kérjük, a visszaküldött csomagba bankszámlaszámát (ahová a visszatérítést kéri) is tegye bele.

Amennyiben a vételárat készpénzben szeretné visszakapni, kérjük, legalább két munkanappal korábban jelezze, mivel csak ebben az esetben tudjuk garantálni, hogy központunkban megfelelő mennyiségű készpénz álljon rendelkezésre.

A terméket nem áll módunkban visszavenni, ha:

 • A gyári csomagolás szakadt, rongyos.
 • A termék bármelyik alkatrésze, alkotóeleme hiányzik, sérült.
 • Számlát nem csatolnak mellé.

Termékeinkre 24 hónap jótállást vállalunk. Ez idő alatt, ha a termék nem a vásárlónak felróható okból hibásodik meg, a terméket megjavítjuk, vagy kicseréljük. Amennyiben sem javításra, sem cserére nincsen lehetőség, a Vevő kérhet árleszállítást, vagy használhatatlan termék esetén a termék vételárát visszafizetjük.

A visszaküldés költségei a Vevőt terhelik, a csereterméket a Forgalmazó saját költségén juttatja vissza a Vevőhöz. Utánvételes csomagot nem áll módunkban átvenni. A csomagot, kérjük, értékbiztosítással együtt adja fel, mert a szállítás során keletkezett sérülésekért felelősséget nem vállalunk.

A jótállási igény benyújtása akkor jogos, ha az árut megfelelően kezelték és rendeltetésszerűen használták. A visszaküldött terméket megvizsgáltatjuk, annak érdekében, hogy bizonyított legyen a tény, a terméket semmilyen külső - hő, olló, gyertyafolt, vegyi vagy esetleg túlzott fizikai, (pl. törés stb.) - hatás nem érte.

A jótállási igény benyújtását kizárólag írásban aláírva és a vásárlást igazoló számla (vagy annak másolata) csatolásával tudjuk elfogadni.

6. PANASZKEZELÉS:

Termékekkel kapcsolatos problémáikat az alábbi lehetőségek valamelyikén jelenthetik be:

 • SZEMÉLYESEN

A Lux Kereskedelmi Kft. központjában (1211 Budapest, Iparvágány u. 9-11. – A volt Csepel Művek területén)

Nyitva tartás: H-Cs: 8.00-15.30; P: 8.00-13.30

 • TELEFONON - +36 (1) 215 5695; +36 (70) 616 9077
 • E-MAILBEN - gogylezer@luxgroup.hu,
 • FAXON – +36 (1) 455-0011

A bejelentett reklamációkat nyilvántartásba vesszük, és a termék visszajuttatását követően 15 napon belül elbíráljuk. Kérjük, hogy a kifogásolt termékeket a bejelentéstől számított egy hónapon belül cégünkhöz visszajuttatni szíveskedjenek.

Jogos reklamációk esetén a terméket megjavítjuk, vagy kicseréljük. Amennyiben sem javításra, sem cserére nincsen lehetőség, a termék vételárát visszafizetjük.

7.  FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA:

Cégünk semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

 • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a kezigyogylezer.hu akadálytalan működését és a vásárlást.
 • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
 • Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
 • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
 • Bármilyen programhiba, abnormális esemény, vagy technikai hiba következményei

Cégünk nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a kezigyogylezer.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

A kezigyogylezer.hu oldalt működtető cég nem vonható felelősségre semmilyen vis maior esetében, vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a kezigyogylezer.hu oldalon. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, meg kell szakítania a vásárlást.

Cégünk szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el, vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban cégünk nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás esetében.

Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, cégünk szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását, és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.