NÉZZE MEG VIDEONKAT, HOGY LÁTHASSA

MENNYIRE EGYSZERŰ A HASZNÁLAT

.

A LÁGYLÉZER KEZELÉSEKRŐL ÁLTALÁNOSSÁGBAN

.

MINDIG OTT KEZELJE, AHOL FÁJ
  A lágylézer terápia során főszabályként mindig ott kell végezni a kezeléseket, ahol a fájdalmat érzi. Az esetek legnagyobb részében (még ha kisugárzó fájdalomról van is szó) a fájdalom helyén végzett kezelések eredménnyel járnak. Amennyiben mégsem vezetne eredményre a terápia, érdemes feltérképezni, hogy az érzett fájdalom, honnan sugárzik ki, és a kezeléseket ott folytatni.
VÉGEZZEN MINÉL TÖBB KEZELÉST
 

Különösen a kezdeti időszakban érdemes naponta legalább 3-4 kezelést elvégezni annak érdekében, hogy minél hamarabb érezhesse a lágylézer terápia jótékony hatását.

Ha ideje engedi ennél sokkal több kezelést is végezhet, mivel a lágylézer terápia teljesen mellékhatásmentes, így nem fordulhat elő, hogy "túladagolja". Minél több kezelést végez, annál előbb érezheti azok jótékony hatását.

FONTOS A RENDSZERESSÉG ÉS A KITARTÁS
  A lágylézer kezelések során a legfontosabb a rendszeresség. Ha panaszai enyhülnek, akkor is érdemes a kezeléseket folytatni azok teljes elmúlásáig.
A MEGFELELŐ HATÁS ELÉRÉSÉHEZ SZÜKSÉGES IDŐ EGYÉNENKÉNT ELTÉRŐ
  Ne feledje, hogy minden ember szervezete más és más. Bár két hét kezelés után jellemzően már érezhetők eredmények, egyeseknél a megfelelő hatás elérése tovább tarthat.
A TERÁPIA HATÉKONYSÁGA KRÉMEKKEL NÖVELHETŐ
  A különböző problémák kezelésére, enyhítésére szolgáló krémek használata növeli a lágylézer terápia hatását. Ha a kezelés előtt bekeni a kezelendő felületet, a lágylézer segíti annak felszívódását, és növeli hatását.

(Például visszér esetén a vadgesztenye krém, húzódások, izomláz esetén az izomlazító és sport kenőcsök használatát javasoljuk.)

.

Hol jelentkezik a panasza?

Esetleg kutyájának, macskájának, háziállatának van panasza?

.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-Cs: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon

.