Publikációk

Videók - Mire jó a lágylézer?
Folyamatosan bővülő video gyűjteményünk segítséget nyújt a készülék jótékony hatásainak megismerésében. Nézze meg videoinkat, hogy lássa, mennyi mindenben nyújthat segítséget a Handy Cure S' lágylézer készülék.
Videók - Felhasználói tapasztalatok
Videoinkon a Handy Cure S' lágylézer készülék felhasználói mesélik el tapasztalataikat arról, miben volt hasznos számukra a lágylézer terápia.
Vásárlóink írták
Vásárlóinkat minden esetben megkérdezzük, milyen tapasztalataik voltak a Handy Cure S' lágylézer használata során. Reméljük, a tőlük kapott válaszok Önt is meggyőzik a lágylézer terápia hatékonyságáról.
Dr. Ketskés Norbert tapasztalatai
Megkértük Dr. Ketskés Norbertet, egy hónapon keresztül tesztelje a Handy Cure S' lágylézer készüléket páciensein, majd számoljon be nekünk tapasztalatairól.
Simon Péter masszőr tapasztalatai
Simon Péter masszőr négy hónapon át tesztelte mind saját magán, mind pedig ügyfelein a Handy Cure S' lágylézer készülék hatásait. Több gyógymód kombinálásával kiváló eredményeket ért el térd, könyök, és egyéb ízületi problémák kezelésében.
Fájdalomcsillapítás váratlan hozadékkal
Mindig nagy öröm, amikor valaki felkeres egy problémával és azt orvosolni tudom. Masszőrként jóval szűkösebb az eszköztáram, mint egy orvosnak. Az sem rossz, ha az ember nem várt felfedezést tesz!
Hullámhossz és behatolás
Hogyan függ össze a lágylézer hullámhossza, teljesítménye és behatolásának mélysége? A hullámhossz határozza meg, hogy a lágylézer milyen mélyre képes hatolni, de ki kell küszöbölni a szövetellenállás okozta elnyelődést is.
Sarkantyú és lágylézer
A sarokcsont kinövése (sarkantyú) rengeteg kellemetlenséggel és fájdalommal jár, melyek enyhítésében nagyszerűen alkalmazható a lágylézer terápia.
Ferenc Pápa is lágyézerrel gyógyul
A magyar sajtó is sokat foglalkozott Ferenc Pápa Sky News-nak adott interjújával, melyben arról számolt be, hogy a lágylézer terápiának köszönhetően súlyos ízületi problémái enyhültek, ismét fel tudott állni. Na de hogyan?
Lágylézerrel a gyomorhurut ellen
Hogyan segíthet a lágylézer terápia a gyomorhurut kezelésében? A lágylézer kezelések segítenek az elvékonyodott, sérült nyálkahártya regenerálásában, az irritáció okozta gyulladás, és ezen keresztül a fájdalom és a tünetek enyhítésében.
Lágylézer és az implantátumok
Használható-e a lágylézer térdprotézis, csípőprotézis, vagy fogimplantátum esetén is? Minden további nélkül. Sőt, a lágylézer kezeléseket érdemes a műtét után minél előbb elkezdeni annak érdekében, hogy a szövetek gyorsabban regenerálódjanak.
Pulzáló lézer vs. statikus sugárzás
Miért hatékonyabb a pulzáló lézer a statikus lézereknél? A kérdés legjobban a kalapács és a szög példájával szemléltethető: Ha fogunk egy szöget, és rácsapunk a kalapáccsal, könnyebben beleáll a fába, mintha egyenletesen nyomnánk.
Kamaszkori térdfájdalmak kezelése
Kamaszkorban gyakori a térdfájdalom, csípő fájdalom, mely legtöbbször a hirtelen és nagy mértékű növekedés következményeként alakul ki. A lágylézer terápia nagy segítséget nyújthat a probléma tüneteinek és kiváltó okának megszüntetésében egyaránt.
Tüneti kezelés vs. gyógyulás
A lágylézer terápia mindenképpen pozitív hatással van a szervezetre függetlenül attól, hogy a probléma forrását, vagy egy csupán műtéti úton (esetleg még azzal sem) gyógyítható elváltozás okozta tüneteket szűnteti meg.
Lágylézer a fogászatban
A lágylézer terápia hatékonyan alkalmazható fogászati kezelések kiegészítésére, illetve a beavatkozások utáni felépülés lerövidítésére. Kezelhető vele a fogfájás, fogínygyulladás, szájsebészeti műtétek után gyorsítható segítségével a regeneráció.
A koronavírus járvány és a lágylézer
Hetek óta a koronavírus járvánnyal és a hozzá kapcsolódó korlátozásokkal van tele a sajtó. Mi is kaptunk ügyfeleinktől számos kérdést azzal kapcsolatban, hogy a Handy Cure S’ lágylézer készülék használható-e a koronavírus megelőzésére, kezelésére.
Gyors felépülés ivartalanítás után
Mindenki arra vágyik, hogy kis kedvence gyorsan felépüljön a műtét után. Fájdalmai elmúljanak, és sebe gyorsan beforrjon. A sebgyógyulás felgyorsításában és a fájdalom csökkentésében nyújt hathatós segítséget a lágylézer terápia.
Lehet-e túlzásba vinni a lágylézer kezeléseket?
A hétköznapi lágylézer készülék használókat könnyen megzavarják az interneten található, ellentmondónak tűnő információk azzal kapcsolatban, hogy túlzásba lehet-e vinni a lágylézer terápiát. Most megtudhatják, a teljes igazságot.
Lágylézerrel a striák ellen
A striák kialakulását megpróbálhatjuk megelőzni a bőr rugalmasságát növelő krémek használatával, ám jellemzően több függ a hajlamtól, mint az igyekezetünktől. A lágyézer terápia segítségével a striák jelentősen halványíthatók, méretük csökkenthető.
Mi befolyásolja a lágylézer árát?
Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a magasabb ár magasabb minőséget is takar. Ez azonban nem feltétlenül igaz. Honnan tudhatjuk, hogy az ár milyen minőséget takar? Ne engedje, hogy a külsőségek megtévesszék.
Gyógyulás fájdalommentesen lágylézerrel
A lágylézer terápia úgynevezett nem-invazív kezelési mód, azaz anélkül fejti ki hatását, hogy ehhez fizikai behatásra lenne szükség. A bőrfelületen keresztül (sérülést nem okozva) behatol a bőr alá, felmelegíti, és fájdalommentesen gyógyítja azt.
Lágylézerrel a fülzúgás ellen
Gyakran felmerülő kérdés, hogy a lágylézer terápia hatásos-e a fülzúgás kezelésére. Ami biztos, hogy semmiképp nem ronthat rajta, ezért megpróbálni feltétlenül érdemes. Ugyanakkor az eredményesség attól is függ, mi a panasz valódi eredete.
Gyorsabb gyógyulás lágylézerrel
A lágylézer terápia testünk öngyógyító folyamatainak támogatásával éri el a megszokottnál gyorsabb felépülést, tehát a gyógyulást akadályozó tényezők elhárítása könnyíti meg a betegségből való kilábalást.
Bőrfiatalítás lágylézerrel
A felfokozott kollagéntermelés következtében a bőr rugalmasabbá, puhábbá, feszesebbé válik. A lágylézer gyulladáscsökkentő, és sebgyógyító tulajdonsága miatt a kezelések hatására a pattanások, aknék gyorsabban, heg nélkül gyógyulnak.
Gyógyulás mellékhatások nélkül
A lágylézer terápia a természetes gyógyulási folyamatokat támogatja, ezért alkalmazása során (kevés és jól körülhatárolható ellenjavallott esetet leszámítva) nem alakulhatnak ki mellékhatások.
A lágylézer nem csodaszer, de csodálatos
Úgy tűnhet a lágylézer terápia igazi csodaszer, mindent gyógyítani képes. Bár sajnos mindenre nem használható, felhasználási területei valóban szinte végtelenek. Mitől? Olvassa el cikkünket.
Érjen el maximális hatást
Hogyan növelje a lágylézer terápia hatékonyságát? A lágylézer terápia nagy előnye, hogy kitűnően kombinálható más gyógymódokkal. Egyéb terápiákkal kombinálva a hatékonyság növelhető, a regeneráció tovább gyorsítható.
Akupresszúra a Handy Cure S'-el
A Handy Cure S’ lágylézer készülék segítségével több módon is elérheti az akupresszúrás pontokat és elősegítheti a megfelelő energiaáramlást szervezetében.
Fertőzések és a lágylézer
Sokan kérdezik tőlünk: milyen hatással van a lágylézer terápia vírusos, vagy bakteriális fertőzés esetén?
Át akarnak verni? Honnan tudjam?
Egy jó, magát akár orvosnak kiadó szónok többszászezer forintot csalhat ki gyanútlan emberekből azzal kecsegtetve őket, hogy az eladni kívánt termék minden problémájukat azonnal megoldja. De hogyan ellenőrizheti, hogy ki csaló, és ki mond igazat?
Győgyítja-e a lágylézer porckopást?
A folyamatos terhelés miatt a porcok kopni kezdhetnek, amitől nehezebbé válik a mozgás, a felületek túlzott tapadása, nem megfelelő csúszása miatt gyulladás alakul ki, és minden minden mozdulat fájdalmas. Tud ezen segíteni a lágylézer terápia?
Placebo vagy valódi hatás?
Honnan tudhatjuk, hogy a hatást mindek tulajdonítsuk? A lágylézer kezelésnek, vagy a test regenerálódásának? Valójában mindkettőnek. A lágylézer terápia ugyanis éppen a test öngyógyító folyamatait gyorsítja fel.
Lágylézer minden háztartásba kell
A fájdalomcsillapító gyógyszerek túlzott elterjedése számos mellékhatással jár. A fájdalom mellékhatások nélkül szüntethető meg lézerterápia segítségével.
Erre vigyázzon, ha gyermekeket kezel lágylézerrel
A lézerterápia alkalmazásának nincsen korhatára, ezért akár egészen kicsi gyermekek kezelésére is nagyszerűen használható. A felelősségteljes használathoz azonban fontos betartani pár szabályt.
Még a kutyának is kell lágylézer
Ha kedvence belelépett valamibe és felsértette tappancsát, összeverekedett a szomszéd kutyával, amely megharapta őt, esetleg ivartalanították, vagy más műtét után lábadozik, lágylézer kezeléssel felgyorsítható a sebgyógyulás, csökkenthető a fájdalom.