A lágylézer terápia mellékhatás mentes gyógyulást tesz lehetővé

A lágylézer terápia a természetes gyógyulási folyamatokat támogatja, ezért alkalmazása során (kevés és jól körülhatárolható ellenjavallott esetet leszámítva) nem alakulhatnak ki mellékhatások.

Ennek oka, hogy a lágylézer terápia testünk regenerációs folyamatait segítve fejti ki hatását. Azokat az akadályokat hárítja el szervezetünk öngyógyító képességének útjából, melyek a gyógyulást késleltetnék.

További előnye, hogy a kezeléseket nem lehet túlzásba vinni, hiszen „túlgyógyítani” sem tudjuk magunkat. 

A lágylézer terápia tehát nem hasonlítható össze a gyógyszeres kezelésekkel, melyek „művi úton” megszűntetik ugyan a problémát, azonban a szintetikus anyagok bevitele miatt gondokat okozhatnak más területen, különösen, ha nem a megfelelő dózist alkalmazzuk. 

Káros következményekről csak olyan betegségek esetén beszélhetünk, melyeket a lágylézer terápia sejtmegújulást serkentő hatása súlyosbítana. Ilyenek például a túlzott sejtburjánzással járó rákos megbetegedések. 

A kezelések megkezdése előtt ettől függetlenül érdemes konzultálnunk egy orvossal, mivel laikusként nem tudhatjuk pontosan panaszunk kiváltó okát, így azt sem, hogy a fokozott sejtképződés hogyan hat majd rá.

.


.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-Cs: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon