A Handy Cure S' lágylézer készülékkel akupresszúrás kezeléseket is végezhet

A hagyományos kínai orvoslás egyik alapvető eleme az akupresszúra. Ennek alapja a szervezetünket behálózó energiarendszer a test egyes pontjain keresztül történő befolyásolása. A megfelelő pontok megnyomása elősegíti az energiaáramlás, a csí egyensúlyát, ezen keresztül pedig a gyógyulási folyamatokat.

Testünkön többezer olyan pont található, melyek ingerlésével elősegíthetők, gyorsíthatók a regenerációs folyamatok. Ezek közül a legtöbb a fülön, tenyéren, illetve a talpon található.

Számtalan fájdalom, és betegség kezelhető az akupresszúra segítségével. Sikeresen enyhíthető vele többek között a fejfájás, a migrén, az idegi eredetű fájdalmak, illetve a fogfájás is. Segítségével mozgásszervi megbetegedések okozta panaszok, reuma, isiász, sőt sérv esetén is hatékonyan csökkenthető a fájdalom.

A Handy Cure S’ lágylézer készülékkel több módon is elérheti az akupresszúrás pontokat, melyek stimulálásával helyreállíthatja az energiaáramlást szervezetében.

A készülékhez vásárolhat egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett adaptert, mellyel célzottan és precízen ingerelheti az amúgy igen apró akupunktúrás pontokat.

Az adapter hegyét helyezze a megfelelő pontra, majd szorítsa oda olyan erővel, hogy határozottan érezze, ugyanakkor fájdalmat ne okozzon. Két-három perces folyamatos nyomás után lassan, fokozatosan vegye el a készülék hegyét.

Mivel az akupunktúrás pontok nagyon aprók, pontos eltalálásukhoz javasolt képzéseken részt venni. Ezért előképzettség nélkül jobb hatásfokkal alkalmazhatja a Handy Cure S’ lágylézer készülékbe épített infra gyógyító energiáját. A készülék viszonylag nagy prizmájának köszönhetően nincs szüksége a több éves tanulásra a pontok precíz megtalálásához, hanem a nyomás helyett az infra melegét a szervezetbe juttatva érheti el a kívánt hatást.

.

.

.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-Cs: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon