A lágylézer terápia segít bőre fiatalításában is

A lágylézer terápia segít a kor előrehaladtával megjelenő szarkalábak, nevetőráncok mélységének csökkentésében, a terhesség, vagy hirtelen fogyás okozta bőrtágulás okozta kellemetlenségek enyhítésében, a bőr egyenetlenségeinek korrigálásában.

A szövetek megújításában, gyógyulásában többek között a kollagénnek van igen fontos szerepe. A lágylézer terápia a kollagéntermeléshez szükséges lényeges elemek, a fibroblasztok termelődését fokozza olyan módon, hogy a lágylézer készülék által kibocsájtott fotonok mélyen behatolnak a testünk szöveteibe és stimulálják az egyes sejtek energiatermelési központjait, ami lehetővé teszi, hogy a sejtek gyorsabban tudják megújulni, felvenni a tápanyagokat és kiüríteni a salakanyagokat.

Ezek a folyamatok bőrünkön is meglátszanak. A felfokozott kollagéntermelés következtében a bőr rugalmasabbá, puhábbá, feszesebbé válik. Tovább növelhetjük a lágylézer terápia eredményességét, ha megfelelő krémekkel és bőrfiatalító hatóanyagokkal kombináljuk. A lágylézer ugyanis segíti ezek felszívódását, erősíti jótékony hatásukat.

A pattanások, aknék kezelésében is hathatós segítséget nyújt a lágylézer gyulladáscsökkentő, és sebgyógyító tulajdonsága. A kezelések hatására ezek gyorsabban, ráadásul heg nélkül gyógyulnak.

A lágylézer terápia további nagy előnye, hogy semmiféle mellékhatása nincsen, ezért nem válthat ki allergiás reakciót, nem irritálhatja a bőrt.

Az otthon is használható lágylézer készülékek segítségével természetesen nem helyettesíthetjük a plasztikai sebészek munkáját, a mély szarkalábak sajnos teljesen nem tüntethetők el a segítségével, rendszeres alkalmazása azonban a bőr látható fiatalodását eredményezi.


.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on