Dr. Ketskés Norbert talasztalatai a Handy Cure S' lágylézer készülék használatával kapcsolatban

Dr. Ketskés Norbert több, mint 20 éve végzett orvosként. Gyerekekkel és felnőttekkel is foglalkozik. Főként sportolókkal, daganatos páciensekkel és cukorbetegekkel. Jelenleg magánrendelést vezet.

Megkértük Dr. Ketskés Norbertet, egy hónapon keresztül tesztelje a Handy Cure S' lágylézer készüléket páciensein, majd számoljon be nekünk tapasztalatairól.

- Miért fordult a természetes gyógymódok felé?

- Mindig is nyitott voltam az új diagnosztikus és terápiás eszközökre. Amikor az első gyermekem született (ő most 10 éves), akkor a kis terhes feleségemnek nem csak mindenféle szintetikus dolgot szerettem volna adni, ezért elkezdtem a természetes alapú gyógymódok felé fordulni. Milyen gyógynövényekkel, természetes alapú dolgokkal lehet a szervezetet igazoltan bizonyos irányba javítani. Utánanéztem, elmentem egy-két tanfolyamra még külföldön is. Meg aztán az ember tapasztalati úton is sok dolgot összerak.

- Milyen az orvostudomány, és a természetgyógyászat kapcsolata?

Az evidencián alapuló orvoslás nyilván megvan a mindennapokban is, nem kell rögtön gyógyszert adni, legalábbis én igy gondolom. Tehát az én javaslataim jelentős részben az elsőkörben mindenképpen természetes alapú dolgok.

- Kinek ajánlja a Handy Cure S’ lágylézer készüléket?

- Ennek a fajta terápiának az alapjaiból kiindulva mindenkinél érdemes megpróbálni. Mindenkinél segíthet. Abban különbségek vannak, hogy mennyi időn belül. Ami nagyon fontos, hogy a kezelés frekvenciája és a kezelés gyakorisága meghatározó. Ha van egy komolyabb sérülés, akkor ne várjuk, hogy ha naponta egyszer öt percig megkezeljük, akkor az nagyon gyorsan meg fog gyógyulni. Az elején fontos, hogy minél gyakrabban kezeljük. Bármilyen sebről beszélünk, akár gyerekeknél, néhány napos kezeléssel a pörkösödési folyamat kialakult, szépen gyógyult és nagyon gyorsan.

- Mennyire gyorsítja fel a Handy Cure S’ lágylézer készülék használata a gyógyulást?

- Az én tapasztalataim alapján harmadannyi idő alatt gyógyulnak a sebek. Mihamarabb el kell kezdeni a kezelést. Teljesen fájdalommentes. Tehát nagyon jó.

- Milyen tapasztalatai vannak cukorbetegség okozta sebek lágylézeres kezelésével kapcsolatban?

- Sajnos elég sok cukorbeteg van. Nekik, ha egy seb keletkezik a testükön, főleg lábon szokott, akkor az nagyon nehezen gyógyul. A cukorbetegség talaján kialakuló sebek gyógyulásánál a lézerkezelés hatására rendkívül felgyorsult a folyamat. Nyilván ilyenkor nem napi egy kezelés volt, hanem napi több kezelés, de mivel semmilyen kontraindikáció nincsen, ez csak időráfordítás kérdése.

- Ízületi problémákat is kezelt a Handy Cure S’ lágylézer készülékkel. Ezek esetében mit tapasztalt?

- Igen, próbáltam különböző ízületi fájdalmakra, például akkut esetekben: bokaficam, rándulás, húzódás, térdproblémák. Beütötte valamijét, meghúzta a derekát, stb. Ezekben az esetekben a fájdalomcsillapító hatást a páciensek viszonylag gyorsan érezték. Nem azt mondom, hogy mindenki 24 órán belül, volt, akinél kicsit lassabban indult be a folyamat. De mindenkinél javulás volt.

- Mit felelne azoknak, akik szerint a lágylézer terápia humbug?

- Az az igazság, hogy szerintem Magyarországon az alternatív gyógyászatnak rossz a megítélése. Valahol megértem, mert voltak itt azért olyan kuruzslók, akik nélkülöztek mindenféle szakmai igazolást, de azért az egészen biztos, hogy korábban a gyógyszerek alapanyagai gyógynövények voltak. Régen, amikor még nem volt ennyi szintetikus cucc, akkor is gyógyítottak az emberek. Az interneten létezik néhány olyan orvosi könyvtár, ahol bizonyítottan nagyon sok olyan tudományos vizsgálatnak az eredménye van leközölve, amiket természetes alapú dolgokkal csináltak. A kínai orvoslásnál ugyanez a helyzet. Kínában például nagyon jól megfér egymás mellett a kínai orvoslás, és a hagyományos nyugati orvoslás.

- Mekkora szerepe van a páciensek gyógyulásában a placebo hatásnak?

- A placebo hatás csak egy bizonyos ideig tart. Az örökké nem tart ki. Ha az tényleg csak placebo hatás, akkor egy idő után megszűnik. Én azt gondolom, hogy a legjobb egyébként a tapasztalás.

Nézze meg az interjú video változatát is:

NÉZZE MEG VIDEONKAT, HOGY LÁTHASSA

MILYEN TAPASZTALATAI VOLTAK DR. KETSKÉS NORBERTNEK A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN

.

.

.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-Cs: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon