Miért kell lágylézer minden háztartásba?

Bármikor, bárkit érhet baleset, testünkben számtalan okból alakulhat ki gyulladás. Ezek a problémák nem függnek sem nemünktől, sem korunktól. A lágylézer terápia pedig a megfelelő elővigyázatosság mellett (pl. ne nézzen a prizmába) szintén bárkinél hatékonyan alkalmazható.

A gyermekek gyakran horzsolják le térdüket, könyöküket, tele vannak zúzódásokkal. Később jönnek a pattanások, bőrproblémák, hölgyeknél a menstruációs görcsök, háztartási balesetek, sportsérülések, fejfájás, fogfájás. A kor előrehaladtával pedig ízületi, vagy szív és érrendszeri problémák, porckopások.

A probléma forrása persze sokszor nem (pl. lyukas fog, kopott porc), de a vele járó fájdalom megszüntethető lézerterápia segítségével.

A lézerterápia hatékonysága orvosilag bizonyított tény. A lágylézer kezelés következtében felgyorsulnak a test öngyógyító folyamatai, csökken a fájdalom és a gyulladás. Mivel a lágylézer segítségével a test regenerációs folyamatait serkentjük, szervezetünktől függ, milyen gyorsan érhető el hatékony eredmény, de hogy lesz, az nem kétséges.

A modern rohanó világban mindig azonnali megoldásra vágyunk, de ennek ára van. A fájdalomcsillapító gyógyszerek túlzott elterjedése számos mellékhatással jár. Károsítják a bélflórát, akár függőséghez is vezethetnek, hogy csak a legalapvetőbbeket említsük. A lágylézer terápia előnye, hogy a szintetikus gyógyszerekkel ellentétben nem jár mellékhatásokkal, nem vihető túlzásban, alkalmazása során nem kell korhatár besorolásokkal bíbelődni.

Ráadásul a lágylézer készülékek ma már kicsik, könnyen kezelhetők, és áruk is egyre kedvezőbb.


.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-Cs: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon