A lágylézer terápia felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat

A lágylézer terápia testünk öngyógyító folyamatainak támogatásával éri el a megszokottnál gyorsabb felépülést, tehát a gyógyulást akadályozó tényezők elhárítása könnyíti meg a betegségből való kilábalást.

Gyakran felmerülő kérdés, hogy hány kezelésre van szükség a megfelelő eredmény eléréséhez. A kérdésre azonban nem létezik egzakt válasz.

Minden szervezet más, és a kor előrehaladtával is változik szervezetünk. Azt azonban empirikus tapasztalatok bizonyítják, hogy a lágylézer terápia segítségével testünk nagyjából háromszor olyan gyorsan képes regenerálódni, mint a kezelések nélkül.

Azoknál tehát, akiknek sebei jellemzően egy hét alatt gyógyulnak meg kezelés nélkül, a lágylézer terápia segítségével ez az idő 2-3 napra rövidíthető. Ha gyógyulási idő alapesetben 2-3 hét, a lágylézer mindezt 5-7 napra képes rövidíteni.

Fontos tudni ugyanakkor, hogy a megfelelő eredmények elérése érdekében folyamatosan és rendszeresen stimulálni kell szervezetünket. Ehhez napi legalább 3-4 kezelésre van szükség a panaszok megszűnéséig. A kezelések számának növelésével az eredményességet is kockázatmentesen növelhetjük, mivel a lágylézer kezeléseknek nincsenek mellékhatásai.

.

.

.


.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on