A lágylézer terápia hatása a fülzúgás kezelésében

A statisztikák szerint minden 20. ember él állandósult fülzúgással, mely bár orvosilag nem nevezhető ártalmasnak, a folyamatosan hallott hang pszichésen nagyon megterheli szervezetünket. 

Gyakran felmerülő kérdés, hogy a lágylézer terápia hatásos-e a fülzúgás kezelésére.

 Ami biztos, hogy semmiképp nem ronthat rajta, ezért megpróbálni feltétlenül érdemes. Ugyanakkor az eredményesség attól is függ, mi a panasz valódi eredete.

 A fülzúgás kiváltó okai nagyon sokfélék lehetnek. Okozhatja a dobhártya, a középfül, vagy a belsőfül sérülése, időskori, vagy más hallásvesztés, sőt esetenként hibás agyi működés is.

 A fülzúgás kialakulásában szerepe lehet annak is, ha valaki folyamatos zajterhelésnek, vagy erős stressznek van kitéve. Vannak továbbá olyan gyógyszerek is, melyek mellékhatásaként fülzúgás alakulhat ki.

 Azokban az esetekben, amikor a fülzúgást valamilyen sérülésre, vagy gyulladásra vezethetjük vissza, a lágylézer terápia hatékony segítséget tud nyújtani a probléma kezelésében.

 A rendszeres kezelések elősegítik a gyorsabb regenerálódást, felgyorsítják a sejtképződést, ezáltal elhárítják a fülzúgást kiváltó okokat, és akár örökre megszabadíthatnak bennünket a kellemetlen tünetektől.

 Az időskori hallászvesztésre visszavezethető panaszok esetén is érhető el javulás a lágylézer terápia alkalmazásával, ilyenkor azonban csak tüneti kezelésre van lehetőség, a probléma forrását sajnos a kezelés nem képes megszűntetni.

.

.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-Cs: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon