Használható-e a Handy Cure S' lágylézer készülék protézis beültetés után?

A lágylézer terápia, a sejtképződést fokozó, illetve gyulladáscsökkentő hatása révén nagy segítséget nyújt a felépülésben, akár már közvetlenül műtét után.

De mi van akkor, ha a műtét valamilyen protézis beültetés volt? Használható-e a lágylézer terápia ilyenkor is?

Minden további nélkül.

Mivel a lágylézer terápiának semmiféle mellékhatása nincsen, nagyon kevés kivételtől eltekintve bárki, bármikor használhatja.

Legyen szó térdprotézisről, csípő protézisről, fog implantátumról, a lágylézer kezeléseket érdemes a műtét után minél előbb elkezdeni annak érdekében, hogy a szövetek gyorsabban regenerálódjanak.

A lágylézer kezelések hatására a műtéti sebek gyorsabban gyógyulnak, a gyulladás és ezen keresztül a fájdalom csökken, a csontképződés pedig fokozódik.

Mivel a Handy Cure S’ lágylézer készülék négy gyógyító energiát használ a kezelések során, melyek közül az egyik a mágneses tér gyógyító energiája, a beültetett elektromos eszközök (pl. pacemaker) közelében nem javasolt a használata. Amennyiben azonban a beültetett eszköz nem elektromos, a terápiának magára az implantátumra nincsen befolyása, csupán a körülötte lévő szövetekre, csontokra fejti ki jótékony hatását.

.


.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on