A Lux Kereskedelmi Kft. által forgalmazott Handy Cure S' kézi lágylézer készülék otthoni környezetben biztosít lehetőséget a gyors és olcsó soft laser kezelések elvégzésére.

A SEJTEK ENERGIATERMELÉSÉT FOKOZZA
 

A sejtek elnyelik a gyógyító lézer fényenergiáját, ami biokémiai folyamatokat, láncreakciókat indít el a sejtekben. Az elnyelt fény hatására a sejtek energiatermelése fokozódik, a vérkeringés, a sejtaktivitás és a sejtek közötti kommunikáció javul.

Mindezek a szövetekben további jótékony folyamatokat indítanak el, segítve szervezetünk megfelelő működését.

GYULLADÁSCSÖKKENTÉS, FÁJDALOMCSILLAPÍTÁS
  A Handy Cure S' kézi lágylézer fokozza a gyulladáscsökkentésben és a fájdalomcsillapításban szerepet játszó enzimek, többek között az endorfin termelését.

Az endorfinok, vagy endogén-ópiátok az agyunk által termelt peptidvegyületek, melyek az opiátreceptorokhoz kapcsolódva megszüntetik a fájdalomérzetet.

GYORS SEBGYÓGYULÁS
  A lágylézer terápia élénkíti a szövetek regenerációs folyamatait, mely gyorsabb gyógyulást eredményez. A keratinsejtek termelésének fokozásával növeli a hámsejtek képződését, elősegíti, jelentősen felgyorsítja a sebgyógyulást.

A tapasztalatok alapján a lágylézer kezelés következtében a sebek háromszor gyorsabban gyógyulnak.

CSONTTÖRÉSEK IS GYORSABBAN GYÓGYULNAK
  A lézerterápia lehetővé teszi, hogy otthonában, kényelmes körülmények között tudja gyorsítani a csonttörések gyógyulását.

A Handy Cure S' lágylézer készülék kötésen, illetve gipszen keresztül is képes kifejteni hatását. Fontos viszont tudni, hogy ilyenkor több kezelésre van szükség, mert a hatásfok csökken.

CSÖKKENTHETI A MAGAS VÉRNYOMÁST
  Tágítja a vérereket, és elősegíti új vérerek képződését (neovaszkularizáció).

Segít továbbá a vérerek belső falára tapadt koleszterin, illetve más káros anyagok eltávolításában, az érfal és a vörösvérsejtek rugalmasságának visszaállításában.

Mindezek a magas vérnyomás megelőzésének, és kezelésének fontos elemei.

FESZESÍTI A BŐRT
  A lágylézer kezelések segítségével a bőr feszesebbé, rugalmasabbá, fiatalosabbá tehető.

Segít a kor előrehaladtával megjelenő szarkalábak, nevetőráncok mélységének csökkentésében, a terhesség, vagy hirtelen fogyás okozta bőrtágulás okozta kellemetlenségek enyhítésében, a bőr egyenetlenségeinek korrigálásában.

AKUPRESSZÚRÁS KEZELÉSRE IS ALKALMAS
  Évszázados tapasztalatok bizonyítják az akupunktúra, és akupresszúra jótékony hatásainak bizonyítására.

A test megfelelő pontjainak nyomása, ingerlése számos betegség, fájdalom gyógyulását eredményezi.

Lágylézer terápia segítségével akupunktúrás pontok is stimulálhatók. Az ilyen kezeléseket lehetőleg megfelelő szakértelemmel rendelkező terapeuta végezze.

Az akupresszúrás kezelésekhez kifejezetten erre a célra kifejlesztett adaptert is kínálunk.

IMMUNRENDSZERT ERŐSÍTI
  Azzal, hogy a lágylézer terápia fokozza a szervezet regenerálódási, és sejtmegújító képességét, egyben ellenállóbbá is teszi a szervezetet.

A rendszeres lágylézer kezelés hatására az immunrendszer erősebbé válik, jobban ellenáll a káros hatásoknak, így szervezetünk számos megbetegedésnek kevésbé lesz kitéve, vagy gyorsabban küzdi le azokat.

ANYAGCSERÉT FOKOZZA
  A lézerterápia hatására a vörösvérsejtek oxigén és tápanyag szállító kapacitása jelentősen megnő. Ennek hatására a sejtek energiatermelése, és anyagcseréje fokozódik. A megnövekedett anyagcsere következtében a sejtek gyorsabban regenerálódnak, bizonyos enzimek termelése is hatékonyabbá válik. Mindezek hatása nem csupán a lézerterápiával érintett területeken, hanem az egész szervezetben érezhető.
A SEJTKÉPZŐDÉST GYORSÍTJA
  A szövetek megújításában, gyógyulásában fontos szerepe van a kollagénnek. A lágylézer terápia a kollagéntermeléshez szükséges lényeges elemek, a fibroblasztok termelődését fokozza. A lágylézer készülék által kibocsájtott fotonok mélyen behatolnak a testünk szöveteibe és stimulálják az egyes sejtek energiatermelési központjait, ami lehetővé teszi, hogy a sejtek gyorsabban tudják megújulni, felvenni a tápanyagokat és kiüríteni a salakanyagokat.
ERŐSÍTI AZ ÉRZŐIDEGEK MŰKÖDÉSÉT, VÉD A POSZTTRAUMÁS IDEGKÁROSODÁSTÓL
  A lézerterápia felerősíti az idegrostokon továbbított jeleket, ami jelentősen javítja az idegek és izmok működését. Csökkenti a fájdalmat, zsibbadást, egyéb kellemetlen idegi alapú érzéseket.

A lágylézer segít továbbá az idegi kapcsolatok gyors helyreállításában is, így például egy sérülés után csökken az idegek gyógyulásához szükséges idő.

CSÖKKENTI A NYIROKÖDÉMÁT
  A nyirokrendszer feladata a salakanyagok, fehérjék és a felesleges víz eltávolítása a szövetekből. A nyiroködéma a nyirokrendszer működési zavara, amikor elégtelenné válik arra, hogy a szövetekből a fehérjedús folyadékot a vénás keringésbe visszajuttassa. A nyiroködéma kortól, nemtől függetlenül közel félmillió ember életét keseríti meg Magyarországon, pedig a nyiroködéma elhanyagolása súlyos szövődményekhez vezethet.
     

 

.

.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on