Lux Kereskedelmi Kft. a Handy Cure S' kézi lágylézer készülék forgalmazója

Édesanyám térdén 38 éve porcműtétet hajtottak végre, a megmaradt porc kopása mára igen jelentős lett, ami járás közben szinte folyamatos fájdalmat okozott neki. Hogy kímélje a térdét, túlterhelte a forgóját, amitől már az is folyamatosan fájt.

Az orvosok mindenképpen műtétet javasoltak, ám Édesanyám ezt szerette volna feltétlenül elkerülni. Végső kétségbeesésében külföldön talált rá a Handy Cure S' készülékre, melynek 4 hetes használata hatására a forgóban érzett fájdalom teljesen elmúlt és a térde is jelentősen javult.

Mivel úgy látta egyetlen Magyarországon kapható hasonló készülék sem versenyezhet a Handy Cure 'S-el, ami annak ellenére, hogy a legtöbb típusnál jóval többet tud, mégis olcsóbban megvásárolható, meggyőzött, hogy ez az a készülék, melynek a legtöbb háztartásban lennie kellene.

Most azon dolgozunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük azt a készüléket, mely a mi családunkban már lehetővé tette, hogy fájdalom, és fájdalomcsillapító mentes életet éljünk...

.

A Lux Kereskedelmi Kft. egy 1991 óta működő családi vállalkozás, filozófiánk szerint minőséget kínálunk megfizethető áron, és mindemellett ügyfeleink elégedettsége az elsődleges célunk, a Handy Cure S' az a termék, ami lehetővé teszi a fenti szempontok megvalósítását, és ezzel bővíthetjük elégedett ügyfeleink körét...

.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az egészségügyi termékek piacán sajnálatos módon előfordulnak olyan szélhámosok, akik mások jóhiszeműségét kihasználva igyekeznek meggazdagodni.

Hogy leendő ügyfeleink biztosak lehessenek, mi nem ebbe a körbe tartozunk, kéthetes elégedettségi garanciát vállalunk. Tehát, ha nem elégedett a megvásárolt termékkel, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaküldheti azt, és mi visszafizetjük az árát.

Cégünkről további információkat www.luxgroup.hu honlapon talál. 

.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:................--------...............

a acebookon és a on ..........