AZ OTTHONI GYÓGYULÁS LEGMODERNEBB ESZKÖZE

HANDY CURE S' LÁGYLÉZER KÉSZÜLÉK

A KÉZBEVEHETŐ EGÉSZSÉG

FŐ ELŐNYEI:

  Kicsi, bárhova magunkkal vihető   Praktikus, kézreálló kialakítás
  Kezelése könnyű, biztonságos
  Hatékonyan csökkenti a fájdalmat
  Gyorsabb sebgyógyulás
  Hatékony gyulladáscsökkentő
  Alacsony ár
  Fájdalommentes
  Nincsenek mellékhatások   Kevesebb gyógyszer
  Nincsen fizikai behatás (nem-invazív kezelési mód)   Nem terjeszthet fertőzést, mert nem muszáj a bőrrel érintkeznie
  Három választható impulzus frekvencia
  Akkumulátora akár 60 kezelést is kibír egy töltéssel
  Nem okoz allergiát
  Gyógyító energiája mélyre hatol

 

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL  

 

SZUPERPULZÁLÓ LÉZERTECHNOLÓGIÁVAL NÖVELT HATÉKONYSÁG

HATÉKONY GYÓGYÍTÁS BÁRHOL BÁRMIKOR

MI MINDENT KEZELHET A HANDY CURE S' LÁGYLÉZER KÉSZÜLÉKKEL?

.

NŐVELJE KÉNYELMÉT PRAKTIKUS KIEGÉSZÍTŐKKEL

A Handy Cure S' lágylézer készülékehez kiegészítők és pótalkatrészek is vásárolhatók. Ezek segítségével tovább növelheti a lágylézer terápia hatékonyságát, és a kezelések kényelmét.

.

.

JÖJJÖN EL HOZZÁNK EGY INGYENES LÁGYLÉZER KEZELÉSRE

VAGY

.

.

INNOVÁCIÓ

A LEGJOBB SZAKEMBEREK AJÁNLÁSÁVAL

  Dr. Ketskés Norbert - fizioterapeuta

  Péterfia Kata - gyógytornász

  Simon Péter - masszőr

  Benedek Ágnes - masszőr

.

.

.

.

.

KIPRÓBÁLÁSI LEHETŐSÉG

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL

.

.

AKÁR EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI SZÁMLÁRA

.

MIÉRT JOBB A HANDY CURE S' MÁS LÁGYLÉZER KÉSZÜLÉKEKNÉL?

KEDVEZŐ ÁR
 
  A Handy Cure S' ára a piacon található egyéb készülékekénél jóval kedvezőbb.
EGYSZERŰ HASZNÁLAT  
  A Handy Cure S' használata egyszerű, semmiféle előképzettséget nem igényel.
NÉGY GYÓGYÍTÓ ENERGIA EGYÜTT  
  A Handy Cure S' egyesíti a kisteljesítményű pulzáló lézersugárzás, a pulzáló infravörös a látható vörös, és a statikus mágneses terek jótékony hatását. A négy energia együttes hatása felülmúlja a nagyobb teljesítményű lágylézerek hatását.
BÁRHOL, BÁRMIKOR HASZNÁLHATÓ  
  A Handy Cure S’ akkumulátoros kialakítása lehetővé teszi, hogy bármikor, és bárhol használhassa. Ráadásul egy töltéssel közel 5 órányi kezelés elvégezhető.
KICSI, KÖNNYŰ  
  A Handy Cure S' kicsi és nagyon könnyű, akár egy retikülben bárhova magával viheti.
     
     

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on

.

.

VÁSÁRLÓINK ÍRTÁK

"Én használom a kis készüléket, és nagyon szeretem, mert nem csak segít, hanem biztonságot is ad.  Van mihez nyúlni anélkül, hogy az orvoshoz rohanjak, ha nem muszáj.

Fájdalomcsillapításra, égésre, fülzúgásra, amire az orvos is azt mondta, hogy számára furcsák a tünetek.

Emésztési problémáim vannak annak ellenére, hogy az étrendemet át kellett alakítani. Ezért ha fáj a hasam, a köldökömnél szoktam kezelni. Csak halkan mondom, hogy nem vagyok gyógyszer párti.

A praktikus kis készüléknek nagyon  örülök. Örülök, hogy rászántam magam arra, hogy megvegyem. Az árát már biztos, hogy megspóroltam azzal, hogy mindig kéznél van. Mindenkinek örömmel ajánlom."

/Jutka, Páty, 2023. február/


"Bölcsességfog műtét után jelentősen gyorsította a sebgyógyulást és a csontosodást.

Feleségem sarkantyú problémára használja, fájdalmai a kezelések hatására gyorsan enyhültek."

/Endre, Kiskőrös, 2023. január/


"Mélyreható összehasonlító munka eredményeként választottam ki a Handy lézert, mert arra a következtetésre jutottam, hogy ár/érték arányban ez a legjobb, ami kapható.

Ízületi panaszokra használom és nem csalódtam. Napi 3x10 percet használom. A fájdalmaim már két hét alatt jelentősen csökkentek."

/Levente, Budapest, 2022. december/


"Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Handy Cure S kézi lágylézer készülékre és egyben Önökre is.

Akkoriban a sarkam nagyon fájt. Az ortopéd orvos “sarkantyú” csontkinövés okozta csonthártya gyulladást diagnosztizált.  15 alkalmat jelentő lágylézer kezelést írt elő, ami kevésnek bizonyult. Így kezdtem kutakodni, hogy mit lehet tenni és megtaláltam a Handy Cure készüléket, amelyet naponta többször is használtam. Segített és a gyulladás elmúlt. A készülék használata egyszerű és veszélytelen.

Sajnos fogágybetegségem is van, így a fogínyem egy apró megfázás kapcsán is sokszor begyullad. Ezt is kezeltem a készülékkel és néhány kezelés után a gyulladás elmúlt.

Tapasztalatom szerint segített felsóléguti megbetegedésnél és hólyaghurut alkalmával is.

Míg nem volt ez a készülékem, addig sokszor írt fel az orvos antibiotikum kezelést, most e nélkül meggyógyultam.

Július óta sajnos többször is szükségem volt a Hany Cure használatára. Nekem bevált. Nagyon pozitívak a tapasztalataim."

/Ágnes, Budapest, 2022. november/


"A készülék a várakozásomnak megfelel. A váll fájdalmát napi kétszeri használattal 2 hét alatt megszűntette. A családban egy bokarándulást is sikerült rövid idő alatt rendbe tenni. Orvosilag elfogadott, hiteles eszköz. Igaz, hogy nem olcsó termék,  de már többet költöttünk volna gyógytapaszokra és kenőcsökre, amelyek természetüknél fogva elfogynak, ez a gép viszont  továbbra is a megelégedésünket szolgálja."

/Ágnes, Budapest, 2022. november/


"Előre bocsátom, hogy nem vagyok orvos, egyszerű (nyugdíjas) mérnök vagyok.

A gyógylézert a lábujjamon keletkezett seb gyógyítására vettem.

Hetekig jártam a sebészetre, végül a seb begyógyult.

  1. A lézerrel azt tapasztaltam, hogy a seb fölött tartva néhány perc múlva vékony hártya keletkezik rajta, ami még a gyógyulástól messze van, de elindul valami a sejtek aktivizálásával, ami a gyógyulás felé tart.
  2. Az ízületek mozgatása nagyon fontos, de elmaradását, pl. lázas betegség esetén, kisebb mértékben helyettesítheti a lézerezés, és így az újrakezdés könnyebb lesz.
  3. Megfázáskor az orromat és az arcomat lézerezem este, és reggelre máris jobban vagyok.

4. Egy tanácsot is kaptam: most azzal kísérletezek. Egyes akupunktúrás pontokat, amit megmutattak nekem, lézerrel "izgatok", karban tartva az immunrendszeremet."

/István, Győr, 2022. november/


"Kamasz korom óta küzdök migrénnel. Amikor előjön (különösen, ha nem bírok magammal, és betolok egy tábla csokit) elviselhetetlenül fáj egész nap és semmilyen gyógyszer nem segít.

Véletlenül botlottam bele az interneten a Handy Cure oldalába, ahol azt írták, a lézer használata segít a migrénen is.

Amikor először próbáltam nem sok eredménye volt. Igaz, csak akkor jutott eszembe, hogy elő kellene venni, amikor már hasogatott.

Legközelebb már akkor elkezdtem a kezelést, amikor még csak kicsit fájt. Kb. egy óra hosszat sugároztam mindkét halántékomat, és a tarkómat felváltva, és csodák csodája nem hatalmasodott el rajtam a fájdalom. Teljesen nem mulasztotta el, de nem éreztem úgy, mintha bombák robbannának belül, ahányszor elmegy a busz az ablakom alatt, tudtam gondolkodni, és dolgozni is."

/Orsolya, Veszprém, 2022. október/


"Ínhüvelygyulladásra kerestem megoldást. Egy ismerősöm ajánlotta a lágylézer terápiát.

Igazából azért ezt a készüléket választottam, mert nem nagyon hittem benne, és ez volt a legolcsóbb, ráadásul azt ígérték, hogy ha nem válik be, visszakapom a pénzem.

Bevált."

/Andor, Budapest, 2022. október/


"Miért is írok a lágylézerrel kapcsolatos tapasztalataimról? Azért, mert úgy vagyok szocializálva, hogy ami nekem a problémáim megoldásában segített, azt mások részére is megismerhetővé teszem. Lehet, hogy ez a mai viszonyok között már nem trendi, de vállalom elavult gondolkodásomat.

Hogy a lényegre térjek, a gubanc ez év februárjában kezdődött. Feleségem egyre gyakrabban panaszkodott, hogy a bal  lábszára és a talpa rendszeresen görcsöl. Ez odáig jutott, hogy február végére már szinte járni sem tudott. Fizikóterápia, természetgyógyászati kezelés eredménytelen maradt. Ideig óráig segített, de a probléma néhány napon belül visszatért.

Futkároztam mint pók a falon, hogy valami megoldást találjak. A tavasz vége felé, a pontos dátumra már nem emlékszem, teljesen véletlenül egy kedves ismerősöm segítségével belebotlottam a cég által forgalmazott lágy lézerbe.

Hogy őszinte legyek kissé kételkedtem abban, hogy a szóban forgó masina pozitív változást eredményez. Mivel világ életemben optimista voltam (és az is maradtam) 19-ra lapot húztam. Ha meg sem próbáljuk, soha nem tudjuk meg, mi lett volna az kimenetele!

Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy csoda történt, szeretném lehűteni a  kedélyeket. A javulás nem egyik napról a másikra következett be. Az elmúlt időszakban következetesen és szisztematikusan végzett kezelés egyre jobban éreztette pozitív hatását. Először csak a görcsölések közötti időintervallum növekedett, majd jó néhány hét elteltével egyre hosszabb gyaloglásra lett képes.  Jókat derültem azon, hogy a készüléket autóban utazás közben, a munkahelyén munkaközben (többségében számítógép mellett ül) s otthon tévézés közben is rendszeresen használta és használja ma is. A kompakt kis készülék elengedhetetlen kellékké vált, melynek helye természetesen az egyéb fontos cuccok mellett a női táska lett.

Hálás vagyok a sorsnak és természetesen Annának (ennyit leírhatok a személyiségi jogok megsértése nélkül) , hogy megismertette velem a lágylézeres masinát."

/Károly, Budapest, 2022. szeptember/


"Nemrég hozzánk került egy kis kutyus, ami nagyon megviselte öreg cicánk idegeit. A kutya érkezése óta folyamatos húgyhólyaggyulladással küzdött.

A felhasználói tapasztalatok között olvastam, hogy a lágylézer terápia erre is jó volt már másoknak, ezért kibéreltem egy készüléket. A gyulladás egy héten belül elmúlt.

A rettegés még nem, de azt csak az idő tudja gyógyítani :)

Köszönöm."

/Eszter, Szolnok, 2022. augusztus/


"Férjemmel közösen használjuk, 87, 76 évesek vagyunk.

- Már az első, második napon enyhültek kisebb, nagyobb fájdalmaink.

- Több napos használat után látványosak lettek az eredmények. Férjem nem tudta a karját felemelni,  1 hetes kezelés után ez nagymértékben javult, legnagyobb ámulatunkra a feje fölé tudta fájdalom nélkül emelni a karját.

- Mindkettőnknek jobb alvást eredményezett,

- Nap közben kevésbé voltunk fáradékonyak, több vitalitást éreztünk,

- Baleset miatti bokaficam  heveny erős fájdalmát enyhítette, ami 1 hét használat után elmúlt.

- Sebek, karcolások, véraláfutások gyorsan gyógyultak.

- Kisebb visszerek eltűntek, nagyobbak összehúzódtak, kisebbek lettek.

Nagyon szeretjük ezt a könnyen kezelhető kis készüléket.  Megvettük hozzá a tartozékokat is, és minden nap használjuk.

Mindenkinek  nagyon ajánlom, igazi jó kis gyógyító hatású, és nem mellesleg az ára is kedvező."

/Margit, Szentendre, 2022. július/