AZ OTTHONI GYÓGYULÁS LEGMODERNEBB ESZKÖZE

HANDY CURE S' LÁGYLÉZER KÉSZÜLÉK

A KÉZBEVEHETŐ EGÉSZSÉG

  Bárhol, bármikor kéznél van
  Egyszerű használat
  Hatékony fájdalomcsillapítás   Hatékony gyulladáscsökkentés
  Gyorsabb gyógyulás   Fájdalommentes
  Mellékhatásmentes   Kevesebb gyógyszer
  CE tanúsítvánnyal rendelkezik
  Magyarországon a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezik

   

HATÉKONY GYÓGYÍTÁS BÁRHOL BÁRMIKOR

MI MINDENT KEZELHET A HANDY CURE S' LÁGYLÉZER KÉSZÜLÉKKEL?

NŐVELJE KÉNYELMÉT PRAKTIKUS KIEGÉSZÍTŐKKEL

A Handy Cure S' lágylézer készülékehez kiegészítők és pótalkatrészek is vásárolhatók. Ezek segítségével tovább növelheti a lágylézer terápia hatékonyságát, és a kezelések kényelmét.

.

.

JÖJJÖN EL HOZZÁNK EGY INGYENES LÁGYLÉZER KEZELÉSRE

VAGY

.

.

INNOVÁCIÓ

A LEGJOBB SZAKEMBEREK AJÁNLÁSÁVAL

  Dr. Ketskés Norbert - fizioterapeuta

  Péterfia Kata - gyógytornász

  Simon Péter - masszőr

  Benedek Ágnes - masszőr

.

.

.

.

.

KIPRÓBÁLÁSI LEHETŐSÉG

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL

.

.

AKÁR EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI SZÁMLÁRA

.

MIÉRT JOBB A HANDY CURE S' MÁS LÁGYLÉZER KÉSZÜLÉKEKNÉL?

KEDVEZŐ ÁR
 
  A Handy Cure S' ára a piacon található egyéb készülékekénél jóval kedvezőbb.
EGYSZERŰ HASZNÁLAT  
  A Handy Cure S' használata egyszerű, semmiféle előképzettséget nem igényel.
NÉGY GYÓGYÍTÓ ENERGIA EGYÜTT  
  A Handy Cure S' egyesíti a kisteljesítményű pulzáló lézersugárzás, a pulzáló infravörös a látható vörös, és a statikus mágneses terek jótékony hatását. A négy energia együttes hatása felülműlja a nagyobb teljesítményű lágylézerek hatását.
BÁRHOL, BÁRMIKOR HASZNÁLHATÓ  
  A Handy Cure S’ akkumulátoros kialakítása lehetővé teszi, hogy bármikor, és bárhol használja. Ráadásul egy töltéssel közel 18 órányi kezelés elvégezhető.
KICSI, KÖNNYŰ  
  A Handy Cure S' kicsi és nagyon könnyű, akár egy retikülben bárhova magával viheti.
     
     

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

Tel: +36 (30) 999-3194

Kövessen minket:

a acebookon és a on

.

.

VÁSÁRLÓINK ÍRTÁK

"A készülék nagyon beváltotta, sőt túlszárnyalta a hozzá fűzött reményeket. 56 éve szenvedek ízületi betegségben (térdem, kezem, nyakam, vállam) ami rettentően tud fájni.

Bioptron lámpát is használtam, de ez a készülék sokkal jobban csillapítja a fájdalmat. Naponta többször használom minden ízületemre. Sok éve már, hogy súlyos arcüreggyulladásom volt, műteni kellett, azóta egy ponton gyakran fáj az arcom. A kezelések hatására megszűnt ez a fájdalom!

Nagyon örülök, hogy megtaláltam a készüléket mindenkinek jó szívvel ajánlom!"

/Irénke, Mezőkövesd, 2020. január/


"2019 szeptemberében nagyon elkezdett fájni a bal lábam sarka. Sok szerencsétlenkedés után az orvosok végre megállapították, hogy egy csontkinövés van a sarokcsontom belső oldalán. Biztos vagyok benne, hogy a "sarkantyún" erős fájdalmának csökkentésében és a jelenlegi tünetmentes állapotom kialakulásában a mindennapi 4x5 perces kezelés nyilvánvalóan segített.

A készülék jó befektetés volt, azóta már egy friss vállsérülésre is használom :)"

/Károly, Gödöllő, 2020. január/


"A termékkel meg vagyok elégedve. A sarkamban lévő meszes felrakódás volt begyulladva. Az orvosi kezelések után folytattam a jegelést és a kézi lézer készülékkel a napi kezelést. Több hónapos használat után a gyulladás megszűnt. Mostanra a készüléket akkor veszem igénybe amikor érzem, hogy a fájdalom enyhén jelentkezik. Ebben az esetben rövid idejű kezelés sorozat mellett is kordában tudom tartani a beteg testrészt."

/Mónika, Göd, 2020. január/


"Nekem nagyon bevált. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

/István, Albertirsa, 2019. december/


"Végtagízületi fájdalmaim kezelésében jó eredményeket értem el a lézerrel. Naponta négyszer három irányból kezelem 50 hz-el. A fájdalom általában 1-2 napon belül csökken, de a teljes elmulasztáshoz több időre van szükség."

/Sándor, Sopron, 2019. november/


"Ülőidegzsábámat a triggerpontok kezelésével meggyógyította. Karomon lévő mély, gyulladt, nehezen gyógyuló sérülést rövid időn belül rendbe tette. Feleségem bal kezén a gyűrűs és a középső ujj közötti a makacs ekcémát kikezelte. Fiam gerincsérv kezelésében hatástalan. Közvetlen az ízületekre hatástalan. Véleményem szerint bőr problémákra és a trigger pontokon keresztüli kezelésre hatékony."

/Imre, Szentendre, 2019. november/

(Figyelem: A Handy Cure S’ lágylézer készülék kiváló gyulladáscsökkentő, ezért a gerincsérv okozta fájdalom csillapításában rendszerint hatékony, ugyanakkor magát a sérvet elmulasztani sajnos nem tudja. -  A forgalmazó)


"Vérkeringési gondok miatt a kezem és a lábam folyton kihűlt, zsibbadt, érzéketlen volt. Az egész rendkívül kellemetlen volt, folyton dörzsölgettem, de hiába. Egy ismerősöm mesélte, hogy látott egy videót a neten, amiben arról volt szó, hogy a Handy lézer segít az ilyen problémákon is. Először a honlapot tanulmányoztam alaposan, aztán elmentem személyesen is megnézni a készüléket.

A hölgyek nagyon segítőkészek voltak (még egyszer hálásan köszönöm) és még egy ingyenes próbakezelést is kaptam. 5 perc után éreztem a hatást, ami meggyőzött.

Azóta, ha a kezem, vagy a lában zsibbadni kezd, azonnal előkapom a lézert, és volt-nincs kellemetlenség. Nekem rengeteget segített."

/Irén, Budapest, 2019. október/


"Szuper kütyü! Ízületi fájdalmaim kezelem vele, és nagyon sokat segített. Reggelente nem kínszenvedés felkelni az ágyból, és a lépcsőn is sokkal gyorsabban tudok felkaptatni.

Köszönöm!!!"

/András, Szombathely, 2019. október/


"Egy hónappal ezelőtt vásároltam egy Handy Cure S’ kézi lézer készüléket.

Miért is és hogyan választottam ki pont ezt a készüléket?

Az interneten találtam rá erre a reklámra és bele olvastam, hogy mire is lehet használni a lágy lézert. Megtetszett és felkeltette érdeklődésemet. Gondoltam tovább keresek. Lágy lézer készüléket szeretem volna vásárolni, ami segít elviselni  és egyben csillapítja a fájdalmakat is.

Persze mivel egészség pénztári tag vagyok fontos volt számomra olyan készülék legyen, amit erre el is számolható. A másik fontos szempont az volt, hogy ár érték arányban jó legyen. Azóta éppen most kaptam vissza a készülék árát a pénztártól minden gond nélkül.

Kezelem magam és családomat is, és persze nem utolsó sorban masszőrként a vendégeim is, pozitív visszajelzésekkel. Térd, könyék váll, ínhüvely gyulladás, gerinc problémák kezelésével nyertem további információt.

Arra az elhatározásra jutottam, hogy most hamarosan nyíló győri szalonomban a termék megismerését tenném elérhetővé és egyben szeretném viszonteladóként foglalkozni vele, hogy minél több embernek lehessen segíteni fájdalom csillapításban.

Tisztelettel: Horváthné Soós Cecília, frissítő masszőr"

/Cecília, Ásványráró, 2019. október/


"Szájsebészeti műtétem után hallottam orvosomtól, hogy a lágylézeres kezelések felgyorsíthatják a csontosodást, ezért utánajártam kicsit a témának. Mindenhol az írták a neten, hogy nem árthat, ezért úgy döntöttem bérelek egy készüléket, és kipróbálom. Azért a Handy mellett döntöttem, mert ez volt legegyszerűbben, és legolcsóbban bérelhető. Ráadásul megrendeltem és már másnap meg is érkezett.

Becsülettel elvégeztem a napi 4-5 ötperces kezelést és nagyon jót tett. Gyorsan múlt a fájdalom, és a szájsebészem is elégedett volt, amikor kontrollra mentem.

Időközben a feleségem is használni kezdte az achilles-ín gyulladására a lézert, méghozzá jó eredményekkel, ezért bár eredetileg nem akartam megtartani, úgy tűnik marad a kütyü. "

/László, Pécs, 2019. szeptember/