Felhívjuk figyelmét, hogy cégünk a nyári szabadságok miatt 2022.07.18-22. között zárva tart.

Ebben az időszakban mindennemű ügyintézés szünetel.

Megértésüket előre is köszönjük.

.

AZ OTTHONI GYÓGYULÁS LEGMODERNEBB ESZKÖZE

HANDY CURE S' LÁGYLÉZER KÉSZÜLÉK

A KÉZBEVEHETŐ EGÉSZSÉG

FŐ ELŐNYEI:

  Kicsi, bárhova magunkkal vihető   Praktikus, kézreálló kialakítás
  Kezelése könnyű, biztonságos
  Hatékonyan csökkenti a fájdalmat
  Gyorsabb sebgyógyulás
  Hatékony gyulladáscsökkentő
  Alacsony ár
  Fájdalommentes
  Nincsenek mellékhatások   Kevesebb gyógyszer
  Nincsen fizikai behatás (nem-invazív kezelési mód)   Nem terjeszthet fertőzést, mert nem muszáj a bőrrel érintkeznie
  Három választható impulzus frekvencia
  Akkumulátora akár 100 kezelést is kibír egy töltéssel
  Nem okoz allergiát
  Gyógyító energiája mélyre hatol

 

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL  

 

SZUPERPULZÁLÓ LÉZERTECHNOLÓGIÁVAL NÖVELT HATÉKONYSÁG

HATÉKONY GYÓGYÍTÁS BÁRHOL BÁRMIKOR

MI MINDENT KEZELHET A HANDY CURE S' LÁGYLÉZER KÉSZÜLÉKKEL?

.

NŐVELJE KÉNYELMÉT PRAKTIKUS KIEGÉSZÍTŐKKEL

A Handy Cure S' lágylézer készülékehez kiegészítők és pótalkatrészek is vásárolhatók. Ezek segítségével tovább növelheti a lágylézer terápia hatékonyságát, és a kezelések kényelmét.

.

.

JÖJJÖN EL HOZZÁNK EGY INGYENES LÁGYLÉZER KEZELÉSRE

VAGY

.

.

INNOVÁCIÓ

A LEGJOBB SZAKEMBEREK AJÁNLÁSÁVAL

  Dr. Ketskés Norbert - fizioterapeuta

  Péterfia Kata - gyógytornász

  Simon Péter - masszőr

  Benedek Ágnes - masszőr

.

.

.

.

.

KIPRÓBÁLÁSI LEHETŐSÉG

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL

.

.

AKÁR EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI SZÁMLÁRA

.

MIÉRT JOBB A HANDY CURE S' MÁS LÁGYLÉZER KÉSZÜLÉKEKNÉL?

KEDVEZŐ ÁR
 
  A Handy Cure S' ára a piacon található egyéb készülékekénél jóval kedvezőbb.
EGYSZERŰ HASZNÁLAT  
  A Handy Cure S' használata egyszerű, semmiféle előképzettséget nem igényel.
NÉGY GYÓGYÍTÓ ENERGIA EGYÜTT  
  A Handy Cure S' egyesíti a kisteljesítményű pulzáló lézersugárzás, a pulzáló infravörös a látható vörös, és a statikus mágneses terek jótékony hatását. A négy energia együttes hatása felülműlja a nagyobb teljesítményű lágylézerek hatását.
BÁRHOL, BÁRMIKOR HASZNÁLHATÓ  
  A Handy Cure S’ akkumulátoros kialakítása lehetővé teszi, hogy bármikor, és bárhol használja. Ráadásul egy töltéssel közel 18 órányi kezelés elvégezhető.
KICSI, KÖNNYŰ  
  A Handy Cure S' kicsi és nagyon könnyű, akár egy retikülben bárhova magával viheti.
     
     

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

Tel: +36 (30) 999-3194

Kövessen minket:

a acebookon és a on

.

.

VÁSÁRLÓINK ÍRTÁK

"A készülék nagyon hatékony szerintem minden területen. Én derékfájásra, kéz húzódásra használom, Egyszer a fogfájást is 5 perc alatt elmulasztotta, majd még 5 perc és olyan volt mintha nem is fájt volna."

/Krisztián, Szombathely, 2022. május/


"Fél év távlatából most már egészen biztosan tudjuk ajánlani a készüléket azoknak, akik hasonló krónikus allergiás orrdugulással küszködnek.

Már a harmadik kezelés után érezhető volt a javulás 8-10 alkalom után megszűntek a panaszok! 

Újra orron át lélegzek????

KÖSZÖNÖM"

/Attila, Budapest, 2022. május/


"A térdeim és az egyik vállam nagyon fájt ízületi gyulladás és kopás miatt. Rendszeresen használtam a készüléket, s mára már szinte elmúltak a fájdalmaim.

Nemrég az 5 éves unokám leesett a mászókáról, elég magasról a hátára. Szerencsére ruganyos felületre. Így is nagy fájdalmai voltak és nem akart a lábára állni, a papája felemelve vitte haza. Kezeltem a lézerrel. Este már sokkal jobban volt, másnapra megszűntek a fájdalmai."

/Judit, Tatabánya, 2022. május/


"Eddig vártam a visszajelzéssel, mert valami biztosat akartam írni.

Három hét után már úgy érzem, egyértelmű javulást tapasztalok. Elsősorban az éjszakák voltak nehezek, a térdműtét után szinte minden éjjel a pilates labda volt a térdem alatt, laposra fújva, és bizony fájdalomcsillapítót is többször be kellett vennem. 

Kb. 10 napja jól alszom éjjel, labda és gyógyszer nélkül. A napközbeni mozgásom is érezhetően könnyebb, minimális fájdalmam van csak, ami meg sem közelíti a műtét előttit. 

Gyanúm, hogy a műtött térdem a mostanában nem ritka hirtelen időjárás változást mindig is meg fogja érezni, ezt tapasztaltam az elmúlt hetekben. 

A sugárzást kitartóan csináltam, napi 3x 20-25 percet, több oldalról és különböző Hz fokozaton. Talán most csökkentem, de még nem hagyom abba. 

Köszönöm, hogy hozzájuthattam ehhez a lehetőséghez."

/Ildikó, Budapest, 2022. május/


"Nagyon, nagyon jó döntés volt az eszköz megvásárlása!

Viccesen azt szoktam mondani az érdeklődő barátoknak, hogy béreljenek, ha ki akarják próbálni a beszámolóm után, mert a férjem napi szinten használja valamire (rengeteg sportsérülése van) és jelen állapotban azt mondanám, hogy a sírba is bizonyosan mellé kell majd helyeznem az eszközt, szóval nem tudom kölcsönözni nekik :)))))

Tényleg klassz, nekem érdekes tapasztalatom volt, hogy mikor a vásárlásnál kaptam néhány tanácsot a hölgytől, aki átadta (ezúton is köszönöm neki) , ezért egy éppen kialakuló aftára is “ráküldtem” és csodák csodája nem alakult ki. Nekem gyermekkorom óta problémám ez, herpeszem soha egyszer sem volt, de ha elharapom véletlenül a számat, akkor szinte biztosan bekopogtat jó öreg afta barátom, és először életemben sikerült ezt megakadályozni!

Azóta szerencsére nem volt alkalmam tesztelni, de ami még aranyos, hogy a kutya könyökén vettünk észre egy pici ödémás részt, és annyira a “köztudat”-ban van az eszköz, hogy a 11 éves lányom mondta, hogy "de hát anya - használd rá a lézert rá :)”  Szóval majd az állatorvos látogatása után, újabb bevetésre számíthat a család kedvenc kütyüje :)"

/Léna, Budapest, 2022. április/


"A készüléket elsősorban azért vásároltam, mert terápiás kutyamasszőrként izületi és mozgásproblémás, illetve bénult kutyusokat kezelek. Sok jót olvastam a lágylézerről, és gondoltam kipróbálom. Rendszeresen használom heti több alkalommal is, és nagyon jó eredményeket érek el vele, kiegészítve a lézerrel a masszázs kezeléseket. Csökkenti a fájdalmat, a gyulladást ez által meggyorsítja a kutyusok gyógyulását. Ivartalanításnál is jelentősen megkönnyítette a sebgyógyulást.

E mellett a kamaszkorban lévő lányom térdfájdalmai is enyhültek a készülék használata során  (már nem szed gyógyszert), illetve az arcán lévő pattanásokra is rendszeresen használjuk.

Nagyon jó választás volt, teljes mértékben ki van használva nálunk a készülék minden téren."

/Ildikó, Debrecen, 2022. április/


"Visszér problémáimra nagy segítség volt ez a lézer. Minden nap háromszor kezeltem a leírás alapján körbe-körbe a visszeres terület körül. Két hét után határozott javulás látszott. Egy hónap után szinte tökéletesen felszívódtak a visszereim. Ajánlom mindenkinek."

/Aliz, Törökbálint, 2022. március/


"A kutyámnak vettem, hogy gyorsabban gyógyuljon műtét után. Először féltem, hogy nem engedi majd kezelni magát, de rá se hederített a dologra ezért az ízületeit is elkezdtem kezelni. Rengeteget segített, és most már, ha meghallja a bekapcsolást jelző sípszót, lefekszik a helyére és várja a kezelést."

/Margid, Budakeszi, 2022. február/


"Gyakran használom sportsérülésre, húzódásra. Van a vállamban évek óta egy szalagszakadás, ami fájdalmának az enyhítésére is tökéletesen megfelel, persze a műtét lenne a megoldás, de nagyon sokat segít."

/Ferenc, Vizslás, 2022. január/


"Csípőprotézis műtét utáni felépülésemben sokat segített a lézer. A fájdalom napokon belül szinte megszűnt, a seb rekordgyorsan gyógyult.

Eredetileg béreltem, de megtartom. Jó lesz másra is."

/Janka, Budapest, 2021. december/


"Cicám húgyhólyag gyulladása a gyógyszeres kezelések ellenére rendszeresen kiújult. Az orvos drága volt, a macsek meg egyre stresszesebb. Plusz a doki szerint a stressz is kiválthatja a macskáknál a húghólyaggyulladást.

Bérletem egy Handy lézert, hátha segít. Gondoltam, majd két hét múlva visszaküldöm. Ez fél éve volt.

A cica 3-4 nap alatt végleg meggyógyult, azóta a párom használja az ínhüvelygyulladására, és időnként achilles-ín gyuladásra."

/Levente, Komárom, 2021. november/