Vásárlói vélemények a Handy Cure S' kézi lágylézer készülékről

"Az elmúlt nyár folyamán jobb kezem ujjai megduzzadtak, erősen fájni kezdtek. Nehezen tudtam vele fogni, szorítani, sőt nyugalmi helyzetben is fájtak.

Az orvos izületi gyulladást állapított meg. 10 alkalmas kezelésre beutaltak a fizioterápiára. Ott találkoztam a Handy Cure S' kézi lágylézer készülékkel. 

Nagyon sokat segített a gyógyulásban, ezért határoztam el, ha tudok, vásárolok egyet. 

Kezdetben minden este használtam 2-3-szor 5 percet. Most már csak akkor, ha megerőltetem az ujjaimat. A fájdalom teljesen elmúlt, a duzzanat is megszűnt.

Nem bántam meg, sőt nagyon örülök, hogy megvettem, megvehettem! 

Az oldalukon olvastam, hogy mi mindenre jó még. Bizonyára más kezelésre is kipróbáljuk majd.

Hálásan köszönöm a segítségüket, a gyors kiszállítást is!"

/Brigitta, Verőce, 2024. március/


"Az eddigi tapasztalatok alapján máris látszik eredmény a sebgyógyulással kapcsolatban, de sajnos a fajdalom érzés még nem szűnt meg. A lámpakezelés után fokozódik, majd kicsit később mérséklődik. Max. 2×5 perc kezelést alkalmazok 2 naponta, de bízom benne, hogy a javulás meg fog indulni.

A lámpa vásárlását jó dolognak tartom, bízom a segítségében."

/Marcsi, Budapest, 2024. március/


"A gyógylézert akkor használtam mikor fájt a derekam, vagy a térdem. Mindkét esetben 2-3 napon keresztül, napi 2-3-szor. Nagyon szépen javult a fájdalmam, panaszom megszűnt,  már egy hónapja nem kellett használnom.

Igazán megérte a készülék megvásárlása!"

/Zsuzsa, Budapest, 2024. február/


"Állómunkát végzek, ezért lábaim nagyon visszeresek, rendszeresen fájnak.

A Handy lézerlámpa segítségével a vusstares területek jelentősen csökkentek, a fájdalom szuperül kordában tartható.

/Júlia, Bicske, 2024. január/


"Kamasz lányom komoly bőrproblémákkal küzdött, ami már a kedélyállapotára is nagyon rossz hatással volt. Bezárkózó lett, ritkán ment társaságba, ha mégis, akkor, ahogy mondani szokták, két kiló vakolattal. Ez persze tovább rontotta a helyzetet.

Két hónapja minden este kezeli az arcát a lágylézerrel. A "T" vonalban 3x5 percig mozgatva, és aztán még 5-5 percig a két arcán.

Elmondhatatlan a változás! És nem csak az arcán, a hangulatában is!"

/Anna, Dunakeszi, 2023. december/


"Mérnök lévén, eleinte kétségeim voltak a készülék hatékonyságát tekintve, mert a műszaki adatok alapján úgy éreztem nem elég erős ahhoz, hogy ízületi panaszaimat gyógyítsa, de mivel két hetes elégedettségi garanciát vállalt a forgalmazó, a készülék ára pedig jelentősen alacsonyabb, mint bármelyik másiké, kipróbáltam.

A javaslatoknak megfelelően naponta többször kezeltem a fájdalmas területeket, és két hét alatt valóban jelentős javulást tapasztaltam.

Megtartom."

/Ottó, Gyula, 2023. november/


"Sarkantyúmra korábban lökéshullám terápiát kaptam, de sajnnos egy ideje nem segít, ezért új módszert kellett találnom a fájdalom elmulasztására. Az internetet pörgetve találtam meg a Handy Cure S' lézerlámpát.

Megrendeltem és még aznap felhívtak telefonon, hogy feladják a csomagot. Részletes felvilágosítást is kaptam, mit hogyan kell kezelni. Másnap megérkezett.

Azóta használom, és a sarkantyúm már alig fáj.

Köszönöm."

/Renáta, Tamási, 2023. október/


"Vállízületem fájdalmára használom. 2x5 perc minden irányból naponta háromszor. A fájdalom már az első hét után jelentősen csökkent, három hét alatt teljesen megszűnt.

Azóta, ha érzem, hogy kezd fájni, megkezelem párszor, és szinte azonnal el is múlik."

/László, Paks, 2023. szeptember/


"Sportsérülések utáni gyorsabb felépüléshez kellett valami, ami nem jár állandó gyógyszerszedéssel.

Bevallom nehéz megállni, hogy ne terheljek rá, és olyankor persze pikk-pakk visszajön a fájdalom, de ha elég nagy az önuralmam, kibírok még pár napot, annak ellenére, hogy nyugalmi állapotban már úgy érzem, rendbejöttem, akkor tényleg rendbetesz."

/Zoltán, Budaörs, 2023. július/


"A lágylézer használatával kapcsolatosan pozitív tapasztalataim vannak.

Nagyon erős, szinte kibírhatatlan váll-,  kar- és térdfájdalmakra használtam, 2 hónapon keresztül minden nap (gyakran napjában többször is). Ha van egy kis időm, még mindig használom. A fájdalmaim sokat enyhültek, bár a vállízületeim még mindig fájnak. Térdműtét előtt állok (2024. májusára van időpontom). A térdem elég merev, de legalább már nem fáj. 

Örülök, hogy megvettem ezt a készüléket, hasonló problémákkal küzdőknek ajánlom.

Köszönöm szépen a feltalálóknak, forgalmazóknak!"

/Mária, Kaposvár, 2023. június/


"Nyugdíjasként (72 éves vagyok) dolgozom Somogyban.

Egyik napról a másikra előjöttek a sarkantyú problémáim. A fájdalom csak fokozódott, lábra is alig bírtam állni. Így telt el több, mint két hónap. Mivel hazautazni nem tudtam, hogy orvoshoz bejelentkezzek, ezért el kezdtem a neten keresgélni, hogy mivel tudnék magamon segíteni.

Így jutottam el Önökhöz. Hál Istennek meg tudtam vásárolni a kézi lézer készüléket, melyet azonnal el kezdtem használni. Naponta 3-szor használtam három héten keresztül, mikor észrevettem, hogy csökken a sarkamban a fájdalom. További két hét kezelés kellett ahhoz, hogy teljesen megszűnjön. Sajnos nagyon ízületes vagyok. Láb fájdalmaim pl. csípő, térd, stb. jelenleg  is vannak. Sajnos nehezen megyek. Azon dolgozom, hogy ezek is csökkenjenek, esetleg megszűnjenek."

/Mária, Szeged, 2023. május/


"Nekem már évek óta van egy ilyen kis készülékem, most egy barátomnak vásároltam, mert én elégedett vagyok vele. Főleg izületi fájdalmakra használom.

Jó eredményeket érek el az alkalmazásával, csökkenti a fájdalmakat, könnyebb a mozgás. Nekem bevált. "

/Márta, Budapest, 2023. május/


"Figyelembe véve, hogy túlsúlyos, 70 pluszos férfi betegről van szó:

1./  Térdízületi problémáim kezelésére napi 2x, a javasolt protokoll szerint alkalmazva, kb. 3-4 hét után tapasztaltam már lassú, de ÉRZÉKELHETŐ javulást.

2./ Lábszárakon és bokákon megjelenő visszér-,  illetve kezdődő érszűkület tünetei (ödémásodás, felületen kisebb/nagyobb vénák, néhol seprűvénák megjelenése) miatt hasonló gyakorisággal kezeltem. Ebben a esetben nálam hozzávetőlegesen  3-4 hét elteltével kezdtek lassan javulni a tünetek.

Én kb. 3 hét kezelést követően tartok 1 hét szünetet. Utána ezzel a szisztémával tervezem be a kezelések folytatását. Nálam türelem és kitartás mellett érzékelhető egy lassú és fokozatos javulás.

Valószínűleg mindenkinél célszerű kikísérletezni a legoptimálisabb személyre szabott használatot.

Esetemben bevált, hasznosnak tartom a lágy lézer kúra-szerű alkalmazását. Tapasztalataim alapján jó szívvel tudom másoknak is ajánlani."

/Ferenc, Balatonszárzsó, 2023. április/


"Sportolóként gyakoriak a sérülések nálam, viszont a versenyen teljesíteni kell. A lágylézerrel gyorsabban gyógyulnak a rándulások, húzódások, ficamok, csökkenteni tudom a fájdalmat, sőt izomlázra se utolsó."

/Flóra, Budapest, 2023. március/


"Én használom a kis készüléket, és nagyon szeretem, mert nem csak segít, hanem biztonságot is ad.  Van mihez nyúlni anélkül, hogy az orvoshoz rohanjak, ha nem muszáj.

Fájdalomcsillapításra, égésre, fülzúgásra, amire az orvos is azt mondta, hogy számára furcsák a tünetek.

Emésztési problémáim vannak annak ellenére, hogy az étrendemet át kellett alakítani. Ezért ha fáj a hasam, a köldökömnél szoktam kezelni. Csak halkan mondom, hogy nem vagyok gyógyszer párti.

A praktikus kis készüléknek nagyon  örülök. Örülök, hogy rászántam magam arra, hogy megvegyem. Az árát már biztos, hogy megspóroltam azzal, hogy mindig kéznél van. Mindenkinek örömmel ajánlom."

/Jutka, Páty, 2023. február/


"Bölcsességfog műtét után jelentősen gyorsította a sebgyógyulást és a csontosodást.

Feleségem sarkantyú problémára használja, fájdalmai a kezelések hatására gyorsan enyhültek."

/Endre, Kiskőrös, 2023. január/


"Mélyreható összehasonlító munka eredményeként választottam ki a Handy lézert, mert arra a következtetésre jutottam, hogy ár/érték arányban ez a legjobb, ami kapható.

Ízületi panaszokra használom és nem csalódtam. Napi 3x10 percet használom. A fájdalmaim már két hét alatt jelentősen csökkentek."

/Levente, Budapest, 2022. december/


"Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Handy Cure S kézi lágylézer készülékre és egyben Önökre is.

Akkoriban a sarkam nagyon fájt. Az ortopéd orvos “sarkantyú” csontkinövés okozta csonthártya gyulladást diagnosztizált.  15 alkalmat jelentő lágylézer kezelést írt elő, ami kevésnek bizonyult. Így kezdtem kutakodni, hogy mit lehet tenni és megtaláltam a Handy Cure készüléket, amelyet naponta többször is használtam. Segített és a gyulladás elmúlt. A készülék használata egyszerű és veszélytelen.

Sajnos fogágybetegségem is van, így a fogínyem egy apró megfázás kapcsán is sokszor begyullad. Ezt is kezeltem a készülékkel és néhány kezelés után a gyulladás elmúlt.

Tapasztalatom szerint segített felsóléguti megbetegedésnél és hólyaghurut alkalmával is.

Míg nem volt ez a készülékem, addig sokszor írt fel az orvos antibiotikum kezelést, most e nélkül meggyógyultam.

Július óta sajnos többször is szükségem volt a Hany Cure használatára. Nekem bevált. Nagyon pozitívak a tapasztalataim."

/Ágnes, Budapest, 2022. november/


"A készülék a várakozásomnak megfelel. A váll fájdalmát napi kétszeri használattal 2 hét alatt megszűntette. A családban egy bokarándulást is sikerült rövid idő alatt rendbe tenni. Orvosilag elfogadott, hiteles eszköz. Igaz, hogy nem olcsó termék,  de már többet költöttünk volna gyógytapaszokra és kenőcsökre, amelyek természetüknél fogva elfogynak, ez a gép viszont  továbbra is a megelégedésünket szolgálja."

/Ágnes, Budapest, 2022. november/


"Előre bocsátom, hogy nem vagyok orvos, egyszerű (nyugdíjas) mérnök vagyok.

A gyógylézert a lábujjamon keletkezett seb gyógyítására vettem.

Hetekig jártam a sebészetre, végül a seb begyógyult.

  1. A lézerrel azt tapasztaltam, hogy a seb fölött tartva néhány perc múlva vékony hártya keletkezik rajta, ami még a gyógyulástól messze van, de elindul valami a sejtek aktivizálásával, ami a gyógyulás felé tart.
  2. Az ízületek mozgatása nagyon fontos, de elmaradását, pl. lázas betegség esetén, kisebb mértékben helyettesítheti a lézerezés, és így az újrakezdés könnyebb lesz.
  3. Megfázáskor az orromat és az arcomat lézerezem este, és reggelre máris jobban vagyok.

4. Egy tanácsot is kaptam: most azzal kísérletezek. Egyes akupunktúrás pontokat, amit megmutattak nekem, lézerrel "izgatok", karban tartva az immunrendszeremet."

/István, Győr, 2022. november/


"Kamasz korom óta küzdök migrénnel. Amikor előjön (különösen, ha nem bírok magammal, és betolok egy tábla csokit) elviselhetetlenül fáj egész nap és semmilyen gyógyszer nem segít.

Véletlenül botlottam bele az interneten a Handy Cure oldalába, ahol azt írták, a lézer használata segít a migrénen is.

Amikor először próbáltam nem sok eredménye volt. Igaz, csak akkor jutott eszembe, hogy elő kellene venni, amikor már hasogatott.

Legközelebb már akkor elkezdtem a kezelést, amikor még csak kicsit fájt. Kb. egy óra hosszat sugároztam mindkét halántékomat, és a tarkómat felváltva, és csodák csodája nem hatalmasodott el rajtam a fájdalom. Teljesen nem mulasztotta el, de nem éreztem úgy, mintha bombák robbannának belül, ahányszor elmegy a busz az ablakom alatt, tudtam gondolkodni, és dolgozni is."

/Orsolya, Veszprém, 2022. október/


"Ínhüvelygyulladásra kerestem megoldást. Egy ismerősöm ajánlotta a lágylézer terápiát.

Igazából azért ezt a készüléket választottam, mert nem nagyon hittem benne, és ez volt a legolcsóbb, ráadásul azt ígérték, hogy ha nem válik be, visszakapom a pénzem.

Bevált."

/Andor, Budapest, 2022. október/


"Miért is írok a lágylézerrel kapcsolatos tapasztalataimról? Azért, mert úgy vagyok szocializálva, hogy ami nekem a problémáim megoldásában segített, azt mások részére is megismerhetővé teszem. Lehet, hogy ez a mai viszonyok között már nem trendi, de vállalom elavult gondolkodásomat.

Hogy a lényegre térjek, a gubanc ez év februárjában kezdődött. Feleségem egyre gyakrabban panaszkodott, hogy a bal  lábszára és a talpa rendszeresen görcsöl. Ez odáig jutott, hogy február végére már szinte járni sem tudott. Fizikóterápia, természetgyógyászati kezelés eredménytelen maradt. Ideig óráig segített, de a probléma néhány napon belül visszatért.

Futkároztam mint pók a falon, hogy valami megoldást találjak. A tavasz vége felé, a pontos dátumra már nem emlékszem, teljesen véletlenül egy kedves ismerősöm segítségével belebotlottam a cég által forgalmazott lágy lézerbe.

Hogy őszinte legyek kissé kételkedtem abban, hogy a szóban forgó masina pozitív változást eredményez. Mivel világ életemben optimista voltam (és az is maradtam) 19-ra lapot húztam. Ha meg sem próbáljuk, soha nem tudjuk meg, mi lett volna az kimenetele!

Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy csoda történt, szeretném lehűteni a  kedélyeket. A javulás nem egyik napról a másikra következett be. Az elmúlt időszakban következetesen és szisztematikusan végzett kezelés egyre jobban éreztette pozitív hatását. Először csak a görcsölések közötti időintervallum növekedett, majd jó néhány hét elteltével egyre hosszabb gyaloglásra lett képes.  Jókat derültem azon, hogy a készüléket autóban utazás közben, a munkahelyén munkaközben (többségében számítógép mellett ül) s otthon tévézés közben is rendszeresen használta és használja ma is. A kompakt kis készülék elengedhetetlen kellékké vált, melynek helye természetesen az egyéb fontos cuccok mellett a női táska lett.

Hálás vagyok a sorsnak és természetesen Annának (ennyit leírhatok a személyiségi jogok megsértése nélkül) , hogy megismertette velem a lágylézeres masinát."

/Károly, Budapest, 2022. szeptember/


"Nemrég hozzánk került egy kis kutyus, ami nagyon megviselte öreg cicánk idegeit. A kutya érkezése óta folyamatos húgyhólyaggyulladással küzdött.

A felhasználói tapasztalatok között olvastam, hogy a lágylézer terápia erre is jó volt már másoknak, ezért kibéreltem egy készüléket. A gyulladás egy héten belül elmúlt.

A rettegés még nem, de azt csak az idő tudja gyógyítani :)

Köszönöm."

/Eszter, Szolnok, 2022. augusztus/


"Férjemmel közösen használjuk, 87, 76 évesek vagyunk.

- Már az első, második napon enyhültek kisebb, nagyobb fájdalmaink.

- Több napos használat után látványosak lettek az eredmények. Férjem nem tudta a karját felemelni,  1 hetes kezelés után ez nagymértékben javult, legnagyobb ámulatunkra a feje fölé tudta fájdalom nélkül emelni a karját.

- Mindkettőnknek jobb alvást eredményezett,

- Nap közben kevésbé voltunk fáradékonyak, több vitalitást éreztünk,

- Baleset miatti bokaficam  heveny erős fájdalmát enyhítette, ami 1 hét használat után elmúlt.

- Sebek, karcolások, véraláfutások gyorsan gyógyultak.

- Kisebb visszerek eltűntek, nagyobbak összehúzódtak, kisebbek lettek.

Nagyon szeretjük ezt a könnyen kezelhető kis készüléket.  Megvettük hozzá a tartozékokat is, és minden nap használjuk.

Mindenkinek  nagyon ajánlom, igazi jó kis gyógyító hatású, és nem mellesleg az ára is kedvező."

/Margit, Szentendre, 2022. július/


"Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. Rendszeresen használom és javulást eredményezett a lézer készülék. Már több embernek ajánlottam a készülék jótékony hatását."

/László, Budapest, 2022. július/


"A készülék nagyon hatékony szerintem minden területen. Én derékfájásra, kéz húzódásra használom, Egyszer a fogfájást is 5 perc alatt elmulasztotta, majd még 5 perc és olyan volt mintha nem is fájt volna."

/Krisztián, Szombathely, 2022. május/


"Fél év távlatából most már egészen biztosan tudjuk ajánlani a készüléket azoknak, akik hasonló krónikus allergiás orrdugulással küszködnek.

Már a harmadik kezelés után érezhető volt a javulás 8-10 alkalom után megszűntek a panaszok! 

Újra orron át lélegzek????

KÖSZÖNÖM"

/Attila, Budapest, 2022. május/


"A térdeim és az egyik vállam nagyon fájt ízületi gyulladás és kopás miatt. Rendszeresen használtam a készüléket, s mára már szinte elmúltak a fájdalmaim.

Nemrég az 5 éves unokám leesett a mászókáról, elég magasról a hátára. Szerencsére ruganyos felületre. Így is nagy fájdalmai voltak és nem akart a lábára állni, a papája felemelve vitte haza. Kezeltem a lézerrel. Este már sokkal jobban volt, másnapra megszűntek a fájdalmai."

/Judit, Tatabánya, 2022. május/


"Eddig vártam a visszajelzéssel, mert valami biztosat akartam írni.

Három hét után már úgy érzem, egyértelmű javulást tapasztalok. Elsősorban az éjszakák voltak nehezek, a térdműtét után szinte minden éjjel a pilates labda volt a térdem alatt, laposra fújva, és bizony fájdalomcsillapítót is többször be kellett vennem. 

Kb. 10 napja jól alszom éjjel, labda és gyógyszer nélkül. A napközbeni mozgásom is érezhetően könnyebb, minimális fájdalmam van csak, ami meg sem közelíti a műtét előttit. 

Gyanúm, hogy a műtött térdem a mostanában nem ritka hirtelen időjárás változást mindig is meg fogja érezni, ezt tapasztaltam az elmúlt hetekben. 

A sugárzást kitartóan csináltam, napi 3x 20-25 percet, több oldalról és különböző Hz fokozaton. Talán most csökkentem, de még nem hagyom abba. 

Köszönöm, hogy hozzájuthattam ehhez a lehetőséghez."

/Ildikó, Budapest, 2022. május/


"Nagyon, nagyon jó döntés volt az eszköz megvásárlása!

Viccesen azt szoktam mondani az érdeklődő barátoknak, hogy béreljenek, ha ki akarják próbálni a beszámolóm után, mert a férjem napi szinten használja valamire (rengeteg sportsérülése van) és jelen állapotban azt mondanám, hogy a sírba is bizonyosan mellé kell majd helyeznem az eszközt, szóval nem tudom kölcsönözni nekik :)))))

Tényleg klassz, nekem érdekes tapasztalatom volt, hogy mikor a vásárlásnál kaptam néhány tanácsot a hölgytől, aki átadta (ezúton is köszönöm neki) , ezért egy éppen kialakuló aftára is “ráküldtem” és csodák csodája nem alakult ki. Nekem gyermekkorom óta problémám ez, herpeszem soha egyszer sem volt, de ha elharapom véletlenül a számat, akkor szinte biztosan bekopogtat jó öreg afta barátom, és először életemben sikerült ezt megakadályozni!

Azóta szerencsére nem volt alkalmam tesztelni, de ami még aranyos, hogy a kutya könyökén vettünk észre egy pici ödémás részt, és annyira a “köztudat”-ban van az eszköz, hogy a 11 éves lányom mondta, hogy "de hát anya - használd rá a lézert rá :)”  Szóval majd az állatorvos látogatása után, újabb bevetésre számíthat a család kedvenc kütyüje :)"

/Léna, Budapest, 2022. április/


"A készüléket elsősorban azért vásároltam, mert terápiás kutyamasszőrként izületi és mozgásproblémás, illetve bénult kutyusokat kezelek. Sok jót olvastam a lágylézerről, és gondoltam kipróbálom. Rendszeresen használom heti több alkalommal is, és nagyon jó eredményeket érek el vele, kiegészítve a lézerrel a masszázs kezeléseket. Csökkenti a fájdalmat, a gyulladást ez által meggyorsítja a kutyusok gyógyulását. Ivartalanításnál is jelentősen megkönnyítette a sebgyógyulást.

E mellett a kamaszkorban lévő lányom térdfájdalmai is enyhültek a készülék használata során  (már nem szed gyógyszert), illetve az arcán lévő pattanásokra is rendszeresen használjuk.

Nagyon jó választás volt, teljes mértékben ki van használva nálunk a készülék minden téren."

/Ildikó, Debrecen, 2022. április/


"Visszér problémáimra nagy segítség volt ez a lézer. Minden nap háromszor kezeltem a leírás alapján körbe-körbe a visszeres terület körül. Két hét után határozott javulás látszott. Egy hónap után szinte tökéletesen felszívódtak a visszereim. Ajánlom mindenkinek."

/Aliz, Törökbálint, 2022. március/


"A kutyámnak vettem, hogy gyorsabban gyógyuljon műtét után. Először féltem, hogy nem engedi majd kezelni magát, de rá se hederített a dologra ezért az ízületeit is elkezdtem kezelni. Rengeteget segített, és most már, ha meghallja a bekapcsolást jelző sípszót, lefekszik a helyére és várja a kezelést."

/Margid, Budakeszi, 2022. február/


"Gyakran használom sportsérülésre, húzódásra. Van a vállamban évek óta egy szalagszakadás, ami fájdalmának az enyhítésére is tökéletesen megfelel, persze a műtét lenne a megoldás, de nagyon sokat segít."

/Ferenc, Vizslás, 2022. január/


"Csípőprotézis műtét utáni felépülésemben sokat segített a lézer. A fájdalom napokon belül szinte megszűnt, a seb rekordgyorsan gyógyult.

Eredetileg béreltem, de megtartom. Jó lesz másra is."

/Janka, Budapest, 2021. december/


"Cicám húgyhólyag gyulladása a gyógyszeres kezelések ellenére rendszeresen kiújult. Az orvos drága volt, a macsek meg egyre stresszesebb. Plusz a doki szerint a stressz is kiválthatja a macskáknál a húghólyaggyulladást.

Bérletem egy Handy lézert, hátha segít. Gondoltam, majd két hét múlva visszaküldöm. Ez fél éve volt.

A cica 3-4 nap alatt végleg meggyógyult, azóta a párom használja az ínhüvelygyulladására, és időnként achilles-ín gyuladásra."

/Levente, Komárom, 2021. november/


"Fél éve vásároltam  a Handy Cure S’ kézi lágylézer készüléket. Meg vagyok vele elégedve most is. A sarkamra (talp csontkinövés), a bokámra és a térdemre használom.

Tapasztalatom a következő: naponta használom az adott testrészekre a leírásnak megfelelően. Nem csalódtam a készülékben és jó döntés volt, hogy megvásároltam."

/János, Dunaújváros, 2021. október/


"Post-Covid tünetként ízületi fájdalmak jelentkeztek főleg a kézfejemben, de néha a könyököm és a vállam is fájt. Vagy ezer orvossal/szakemberrel/fizioterapeutával beszéltem hasztalan, mire valaki javasolta a lágylézer terápiát.

A kéthetes ingyenes kipróbálás mellett úgy éreztem, nincs veszteni valóm, ezért megrendeltem a Handy Cure lézert. Láss csodát, úgy tűnt hatásos.

Minden nap 3-4-szer kezeltem a kézfejem minden oldalról és két hét után alig voltak fájdalmaim, egy hónap alatt minden tünetem elmúlt."

/Bea, Budaörs, 2021. szeptember/


"Amióta megvásároltam a Handy Cure 'S soft lézert, gyakorlatilag minden nap használom a térdemre.

Elvileg már térdprotézis műtétre kellett volna előjegyeztetni magamat.

Helyette vettem egy biciklit…"

/Gábor, Páty, 2021. július/


"A haveromtól kértem kölcsön sportsérülésre és sokat segített. Most a nejem sérült meg sportolás közben, szóval megvan a névnapi ajándéka ????.

Köszönöm Handy Lézer"

/Imi, Zalaegerszeg, 2021. június/


"A Handy Cure S' kézi lágy-lézer készülékkel kapcsolatosan a tapasztalatom: eddig beváltotta a hozzá fűzött reményeimet, gyulladás csökkentés és ízületi fájdalom kezelésében."

/János, Budapest, 2021. május/


"Naponta 2x használom a készüléket /reggel és este/, viszont akkor sokáig. Boka, talp, sarok mind két lábon. Azt nem mondom, hogy teljesen megszűnt a sarok és talp fájdalmam, de lényeges a javulás!! Olyannyira, hogy kék túrázom!!!!! Lelkesen használom tovább! 

Gyógyszert nem szedek. 

Ajánlom mindenkinek a készüléket!!!"

/Zsuzsa, Budapest, 2021. április/


"A lágylézer készüléket egy hónapja használjuk. A kezdeti benyomások pozitívak. Régóta fennálló probléma (műtét utáni rehabilitáció) enyhítésében is segített. Az ízületi fájdalom enyhítésében is jól vizsgázott.

A további tapasztalatok azonban szükségesek a helyes üzemmódok, és az időintervallumok optimális beállításához."

/Csaba, Nagykapornak, 2021. március/


"Sarokcsont kinövésem kezelésére vásároltam a készüléket. Március elején elvesztettem az állásomat, és pénz szűkébe kerültem. Kénytelen voltam élni a 14 napos visszaküldés lehetőségével, pedig már egy hét után éreztem a javulást.

Köszönöm, hogy ilyen flottul, gyorsan intézkedtek. A pénzemet még aznap visszautalták.

Ha megint lesz munkám, és egyenesbe jövök, biztosan megvásárolom újra."

/Léna, Budapest, 2021. március/


"Édesanyám combnyaktörése után nem tudott mozogni, felfekvések alakultak ki nála. Az orvos javasolta, hogy próbáljuk meg lágylézerrel kezelni, ezért béreltem ki a készüléket.

Sokat segített a felfekvéseken is, és a felépülésben is.

Édesanyám kezeléseinek szünetében Édesapám is kezelni kezdte fájó térdét, amire szintén hatásos volt, ezért végül nem küldtük vissza, hanem megtartottuk."

/Gabriella, Békéscsaba, 2021. február/


"Nagyon jó döntés volt a lézergépet megvenni, mert sokan érezzük áldásos hatását.

 A húgom 4 hónapja eltörte a jobb könyökét és részleges ínszalagszakadást szenvedett a jobb vállában, az addigi fizikoterápia és gyógytorna is segített, de a nehezen viselhető fájdalom csak a lézergép használata után múlt el teljesen.

A szomszéd néninek az ujjaiban idegsorvadása van, ezért gondoltam, hogy kipróbálom nála is. A bal kezében érezhető javulás van.

A fiam háta és mellkasa tinédzserkori hegektől borított, amire a bőrgyógyászaton lézerkezelést kapott a COVID előtt. Mikor szólt a fiam, hogy felfüggesztik a kezelést, akkor rendeltem meg a gépet. Hetente 1x, hétvégén egy órás kezelést kap a hegeire (van rögzítőpántom) és szerintem jobban néz ki mint volt. Persze ehhez több kezelés kell.

2 hete mentem látogatóba szüleimhez. Anyunak szeptemberben műtötték a combcsontját és a műtéti terület fájdalmas volt neki, apunak meg beállt a dereka. Mindkettőjüket megkezeltem, jobban lettek, de mivel vidéken élnek csak hétvégén tudom használni náluk. 

Azóta volt, hogy javasoltam ismerőseimnek a gépet, mert ezt döntést soha nem fogom megbánni, hogy elérhető áron az otthonomba jött egy nagyon hatékony gyógymód.

Ezúton is köszönöm!"

/Erzsébet, Budapest, 2021. január/


"Az egyik legjobb befektetésem volt a készülék megvásárlása. Az egész családom használja.

Derékfájdalom, vállfájdalom, boka fájdalom kezelése. Ezekre használjuk. Azt el kell mondanom, hogy a kezelés csak akkor lesz hatásos, ha nem csak alkalmanként, hanem kúraszerűen alkalmazzuk a készüléket."

/Valéria, Hévíz, 2021. január/


"Kisbabám császármetszéssel született, ami nagyon megviselt, mert egész életemben nagyon nehezen gyógyultak a sebeim. Már korábban hallottam a lágylézerről, és arról, hogy a sebek gyógyulását felgyorsítja, ezért úgy éreztem eljött az idő, hogy ki is próbáljam.

Rengeteget segített, és nem csak a hasam rendbetételében, hanem az anyatej beindításában, és a melleim gyógyításában is."

/Annamari, Békéscsaba, 2021. január/


"Feleségemnél a kialakuló visszérnél használtam a készüléket az 50-es tartományban, a visszér mindkét felén. A panaszok csökkentek és már van, amikor el is feledkezik szólni, hogy kezeljem meg.

Esetemben az arcüregemet kellett kezelni a váltakozó hullámot használva napi kétszer mindkét oldalon és három nap alatt elmúltak a kezdődő panaszok.

A kisujjamnál a kezemen letapadtak az ízületek és zsibbadt az újam. Rendszeresen kezelem már két hete és a panaszok nagymértékben csökkentek. Van, mikor nem is érzem, hogy van kisújam.

Nem bántam meg, hogy megvettem. Mindenkinek ajánlom."

/István, Lázi, 2020. december/


"Ínhüvelygyulladás, és teniszkönyök kezelésére is kiváló.

Napi 3-4 alkalommal kezeltem több irányból. 2-3 napon belül határozott javulást lehetett már érezni.

Ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd."

/János, Érd, 2020. december/


"A vásárlás előtt több hónapon keresztül, fájt a sarkam, az "Achilles-ín" szalagom. Mindenféle krémet, tapaszt, stb... használtam rá, de sajnos semmi nem használt csak időlegesen csillapította a fájást. Sokat "bújtam" a netet, mire rátaláltam erre a készülékre.

Fórumokon utána olvastam, illetve beszéltem egy olyan természetgyógyásszal, aki használ is ilyen készüléket, és Ő is ajánlotta az Én sarokfájásomra. Rászántam magam a vásárlásra, és nem bántam meg!

2 hét napi 3 alkalommal  kezeltem a sarkam vele, és kezdett elmúlni a fájdalom. A használat után egy hónappal teljesen megszűnt a sarokfájdalom.

Csak ajánlani  tudom  a készüléket. Nem egy olcsó db, de hosszú távon megtérül!"

/László, Lajosmizse, 2020. november/


"A hétfőn vásárolt készülékkel már az első napon láttam a javulást, szombat estére sikerült meggyógyítani a 1,5 cm átmérőjű, sebes, gyulladt herpeszt. Lézer nélkül ez a folyamat 2-3 hét lett volna!"

/Ildikó, Budapest, 2020. október/


"Csípőprotézis műtéten vagyok túl. Ez volt a második. A bal oldali műtétnél még nem volt lézerem, ezért össze tudom hasonlítani a két gyógyulási folyamatot.

Így, hogy a jobb oldali műtét után már naponta többször kezeltem, a seb is sokkal gyorsabban gyógyult, fájdalmaim is enyhébbek voltak.

Köszönöm, sokat segített.

Mindenkinek ajánlom, aki műtét után lábadozik."

/Vali, Tatabánya, 2020. szeptember/


"Jelen pillanatban is használom a készüléket.

A vásárlás után kitartóan, napi több alkalommal is kezeltem a sarkantyú fájdalmaimat, és elmúltak.

Tisztában voltam azzal, hogy néhány alkalomtól nem várhatok csodát. Most szintén van egyfajta fájdalom érzet, amit kezelek annyiszor, ahányszor csak időm van rá.

Nekem bevált."

/Teri, Keszthely, 2020. augusztus/


"Rendszeresen kiújuló ínhüvelygyulladásomra kerestem gyors, gyógyszer- és injekciómentes gyógymódot. Nagyon örülök, hogy megtaláltam a Handy Cure S'-t, mert rengeteget segített.

Ha kezdem érezni a fájdalmat, azonnal előkapom és indul lézerezés. Általában 1-2 napon belül megint tünetmentes vagyok."

/Zsuzsa, Szolnok, 2020. augusztus/


"A készüléket ekcémára vásároltam. Azóta kiderült, hogy ez annál sokkal összetettebb probléma mint, hogy valamilyen krém vagy kezelés segíteni tudjon rajta. Ettől függetlenül a gép nem volt hatástalan, de ezt a problémát nem tudta megoldani.

Mozgásszervi panaszainkra használtuk még, és azt tapasztaltuk, hogy segített. A férjemnek a bokája, nekem a csípőm és a vállam a fájdalmas terület. A napi kezelés befejezése után azért szép lassan visszatért a fájdalom. Sajnos a koronavírus nálunk is bezavart, így a gép egy idő után elfelejtődött, de biztosan fogjuk még használni!"

/Éva, Szentendre, 2020. július/


"Rendszeresen használom ízületi fájdalmaim csökkentésére, eredménnyel. Azon kívül észrevettem, hogy csökkenti a vérnyomást is.

Én örülök, hogy megvásároltam!"

/Aranka, Budapest, 2020. július/


"Röviden 62 éves vagyok, aktívan sportolok, gyakorlatilag egész életemben ezt tettem napi szinten (kocogás, kerékpározás, kertgondozás).  A készüléket alig több mint 1 hónapja vásároltam, több problémám miatt (mindkét könyököm, térdeim, bal csuklóm, derekam, és öregujj (bütyök) mely már évek óta meg van operálva ugyan, de néha begyullad és nagyon tud fájni) fájdalmaimra használom.

A készülék vásárlásának ötletét az adta, hogy jártam szakorvosnál a bal könyök és csukló problémámmal, melyre orvosi lézerkezelést kaptam (15 alkalom), ami javított is sokat, de még kellett volna legalább ugyanannyi kezelés rá, hogy rendbe jöjjön. Csakhogy az orvoshoz már nem jutottam be az ismert eü. ellátási problémák miatt, már időpontot sem tudtam kérni belátható időn belül, ezért értelmét vesztette az addigi kezelés is. Így gyakorlatilag megoldás nélkül maradt a problémám, és persze elkezdett ismét romlani az állapotom és még társult hozzá jó néhány.

Ekkor kezdtem el interneten nézelődni, milyen megoldás jöhetne szóba. Hosszas keresgélés, olvasgatás, tájékozódás után döntöttem az Önök készüléke mellett, melyet nem bántam meg, nekem így kb. 1 hónap után nagyon pozitív tapasztalataim vannak.

A bal könyököm és csuklóm egyáltalán nem fáj. A térdeimet kb. 2 hétig kezeltem, azóta nem fájnak. A derekam teljesen rendbejött kb. 3 hét kezelés után. Az öregujjaim is rendbe jöttek nincs begyulladva elmúlt a  pirosság róla, nem fáj! Még a jobb könyököm fájdogál, de az is alig-alig.  

A készülék az ígérteket tudja és hozta a várt eredményt. Ár-, értékaránya is megfelelő az összehasonlításaim alapján. Nem kell gyógyszereket (fájdalomcsillapítókat) és mindenféle méreg drága kence-ficéket használni, melyek gyakorlatilag semmit nem értek (legalábbis nekem), pedig már-már testápolóként kellett használnom.

Örülök, hogy rátaláltam és az Önök készülékére esett a választásom. Azóta megspóroltam vele egy csomó pénzt és időt."

/Erika, Budapest, 2020. június/


"A készülékkel Maximálisan meg vagyok elégedve tökéletesen működik, minden igaz, amit leírtak róla. Köszönöm!"

/József, Kutas, 2020. június/


"A fül- és bölcsességfog-gyulladásom miatt már szájzáram volt, de a Covid19 miatt nem tudtam orvoshoz menni. Egy barátom ajánlotta a lágylézert a gyulladás csökkentésére.

Már az első használat után éreztem a javulást. Az első nap 5x15 percet, utána még 3 napig napi 3x10 percet használtam, és a gyulladás, a fájdalommal együtt nyomtalanul elmúlt.

Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

/Tamás, Budapest, 2020. május/


"Fél éve vásároltuk meg a Handy Cure készüléket. Nagyon elégedettek vagyunk. Könnyű a kezelése és nagyon jó az akkumulátora is.

Feleségem gerinccsatornája el van meszesedve CT és MR vizsgálat is kimutatta. Hosszú ideig járt csontkovácshoz, de az is csak kis ideig szabadította meg az erős hátfájástól.

Rendszeresen járt gyógymasszőrhöz is. Igazából ez a készülék szabadítja meg a fájdalmaktól. Ha előjönnek az erős fájdalmak, napi 2 kezeléssel 2 hét alatt sikerül megszüntetni.

A térdei is nagyon fájtak. Éjjel nem tudott aludni tőle. A készüléknek köszönhetően ezek a fájdalmak teljesen megszűntek.

Sajnos Január-Február hónapban több műtéten is átesett és a kórházban nem engedték használni a készüléket. Ezért a hátfájása a hazatérte után nagyon erősen kiújult. Szerencsére a készülék segítségével sikerült a fájdalmat eltüntetni. Azóta is mindennap használjuk.

Szóval mindenkinek ajánljuk, akik ilyen fájdalmakkal  küszködnek."

/László, Dunaújváros, 2020. május/


"Cicámat elütötte egy autó, és ugyan maradandó károsodásokat nem okozott, a műtétet nem úsztuk meg. A gallért egyáltalán nem viselte el, a sebet pedig folyton piszkálta. Szerettem volna, ha ezen a borzalmon minél előbb túlesünk, ezért béreltem lágylézert.

Kezdetben megijedt a sípolástól, és elbújt, de 1-2 nap alatt hozzászokott, látta nem bántjuk vele, és tűrte a kezeléseket. Egy hét után a sebe látványosan szebb volt, kevésbé piszkálta. Két hét után már szinte teljesen el is múlt.

Nagyon sokat segített a lézer, másoknak is ajánlom."

/Hanna, Budapest, 2020. május/


"Cukorbeteg vagyok, és betegségem miatt a lábszáramon rendszeresen csúnyafekélyek keletkeznek. Nehezen gyógyulnak, és kellemetlenek hiába kenegetem őket, vagy szedem a gyógyszereket.

Egy hónapja használom a Handy Cure S'-t és máris látom az eredményt. Minden sebet naponta 3x kezelek 5 percig. Két kisebb már teljesen behegedt, a nagy sajnos még mindig csúnya, de rengeteget javult.

Kitartóan folytatom a terápiát, mert látom, hogy használ. Köszönöm."

/Magdi, Kecskemét, 2020. május/


"A készülék számomra nagyon bevált.

A lábfejemben lévő, hónapok óta tartó nagymértékű fájdalom a készülék használatával két hét után jelentősen csökkent.
Még egyszer nagyon-nagyon szépen köszönöm! ♥️
"

/Teréz, Baja, 2020. április/


"2018. októberében begyulladt a sarkam, amivel voltam orvosnál, aki két dolgot ajánlott, iburopfen hatóanyagú fájdalom és gyulladás csökkentő (ami köztudott nem jó a szívnek) és a cipőmbe, a sarokba egy szilikon betétet. 

Sajnos se rövid, se hosszú távon nem oldotta meg a fájdalmaimat és a gyulladást.

2019. szeptemberben rendeltem Önöktől lézer készüléket, amit naponta 2-3-szor használva, kb. 2-3 hónap alatt elmúltak a fájdalmaim, és meggyógyult a sarkam. 

Azóta is jól van, és nem fáj.

Örülök, hogy rávettem magam, hogy bár nem olcsó a készülék, de vásároltam Önöktől."

/Mihály, Budapest, 2020. március/


"Ízületi fájdalmaim miatt sok gyógyszert szedtem, de ez tönkretette a gyomromat. Ekkor kezdtem más alternatívát keresni. Az interneten sok mindennek utánanéztem, és hosszas kutatás után döntöttem a Handy lézer mellett. Döntésemben az is nagy szerepet játszott, hogy a vásárlás előtt feltett ezer kérdésemre mindig részletes és kedves válaszokat kaptam a hölgyektől - így utólag is köszönöm.

Úgy érzem jó döntést hoztam, mert napi 20-25 perc kezeléssel - sajnos sok helyen vannak fájdalmaim - pár hét alatt drasztikusan csökkenteni tudtam a beszedett fájdalomcsillapítók mennyiségét."

/Márta, Kaposvár, 2020. március/


"Szülés után nagyon nehezen indult be a tejem, orvosom lágylézerterápiát javasolt. Az interneten ez a gép volt a legegyszerűbben, és legolcsóbban bérelhető, ezért megrendeltem.

Rengeteget segített a tejtermelés fokozásában és a fájó derekamnak is nagyon jót tett, ezért végül úgy döntöttem, megtartom.

Köszönöm."

/Katalin, Pápa, 2020. február/


"Rendszeres fül-, és arcüreggyulladással járó megbetegedéseim gyerekkorom óta teszik minden telemet pokollá. Amikor ősszel megint kezdődtek a fájdalmak, szomszédasszonyomtól kölcsönkaptam egy Handy lézert, amivel pár nap alatt teljesen rendbejött a fülem. Ezután döntöttem úgy, hogy kell nekem is saját.

Amint érzem a nyilallást, vagy a feszítést, kezelni kezdem (reggel-délben-este) ott, ahol fáj, és 1-2 nap alatt rendbejövök."

/Dóra, Budapest, 2020. február/


"Tisztelt Gyógylézer fejlesztők, Tisztelt Forgalmazók! 

Engedjék meg, hogy rövid köszönetet mondjak Önöknek!

Achilles szalagszakadást követően vásároltam meg az Önök által forgalmazott Handy Cure's gyógylézert és örömmel írom, hogy segített a gyógyulásban. Enyhítette a fájdalmakat és segítette a sebgyógyulást. Ma már - gyógyultan - újra előveszem, ha egy kicsit feszülnek az inak. Más fájdalmakra is kipróbáltam és állítom, segített.

Köszönetet szeretnék mondani a forgalmazóknak azért is, mert a telefonon nyújtott segítőkészség, információ adás mindenképpen a cég előnyére, a vásárlók örömére válik!"

/László, Nagyvenyim, 2020. január/


"A készülék nagyon beváltotta, sőt túlszárnyalta a hozzá fűzött reményeket. 56 éve szenvedek ízületi betegségben (térdem, kezem, nyakam, vállam) ami rettentően tud fájni.

Bioptron lámpát is használtam, de ez a készülék sokkal jobban csillapítja a fájdalmat. Naponta többször használom minden ízületemre. Sok éve már, hogy súlyos arcüreggyulladásom volt, műteni kellett, azóta egy ponton gyakran fáj az arcom. A kezelések hatására megszűnt ez a fájdalom!

Nagyon örülök, hogy megtaláltam a készüléket mindenkinek jó szívvel ajánlom!"

/Irénke, Mezőkövesd, 2020. január/


"2019 szeptemberében nagyon elkezdett fájni a bal lábam sarka. Sok szerencsétlenkedés után az orvosok végre megállapították, hogy egy csontkinövés van a sarokcsontom belső oldalán. Biztos vagyok benne, hogy a "sarkantyún" erős fájdalmának csökkentésében és a jelenlegi tünetmentes állapotom kialakulásában a mindennapi 4x5 perces kezelés nyilvánvalóan segített.

A készülék jó befektetés volt, azóta már egy friss vállsérülésre is használom :)"

/Károly, Gödöllő, 2020. január/


"A termékkel meg vagyok elégedve. A sarkamban lévő meszes felrakódás volt begyulladva. Az orvosi kezelések után folytattam a jegelést és a kézi lézer készülékkel a napi kezelést. Több hónapos használat után a gyulladás megszűnt. Mostanra a készüléket akkor veszem igénybe amikor érzem, hogy a fájdalom enyhén jelentkezik. Ebben az esetben rövid idejű kezelés sorozat mellett is kordában tudom tartani a beteg testrészt."

/Mónika, Göd, 2020. január/


"Nekem nagyon bevált. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

/István, Albertirsa, 2019. december/


"Végtagízületi fájdalmaim kezelésében jó eredményeket értem el a lézerrel. Naponta négyszer három irányból kezelem 50 hz-el. A fájdalom általában 1-2 napon belül csökken, de a teljes elmulasztáshoz több időre van szükség."

/Sándor, Sopron, 2019. november/


"Ülőidegzsábámat a triggerpontok kezelésével meggyógyította. Karomon lévő mély, gyulladt, nehezen gyógyuló sérülést rövid időn belül rendbe tette. Feleségem bal kezén a gyűrűs és a középső ujj közötti a makacs ekcémát kikezelte. Fiam gerincsérv kezelésében hatástalan. Közvetlen az ízületekre hatástalan. Véleményem szerint bőr problémákra és a trigger pontokon keresztüli kezelésre hatékony."

/Imre, Szentendre, 2019. november/

(Figyelem: A Handy Cure S’ lágylézer készülék kiváló gyulladáscsökkentő, ezért a gerincsérv okozta fájdalom csillapításában rendszerint hatékony, ugyanakkor magát a sérvet elmulasztani sajnos nem tudja. -  A forgalmazó)


"Vérkeringési gondok miatt a kezem és a lábam folyton kihűlt, zsibbadt, érzéketlen volt. Az egész rendkívül kellemetlen volt, folyton dörzsölgettem, de hiába. Egy ismerősöm mesélte, hogy látott egy videót a neten, amiben arról volt szó, hogy a Handy lézer segít az ilyen problémákon is. Először a honlapot tanulmányoztam alaposan, aztán elmentem személyesen is megnézni a készüléket.

A hölgyek nagyon segítőkészek voltak (még egyszer hálásan köszönöm) és még egy ingyenes próbakezelést is kaptam. 5 perc után éreztem a hatást, ami meggyőzött.

Azóta, ha a kezem, vagy a lában zsibbadni kezd, azonnal előkapom a lézert, és volt-nincs kellemetlenség. Nekem rengeteget segített."

/Irén, Budapest, 2019. október/


"Szuper kütyü! Ízületi fájdalmaim kezelem vele, és nagyon sokat segített. Reggelente nem kínszenvedés felkelni az ágyból, és a lépcsőn is sokkal gyorsabban tudok felkaptatni.

Köszönöm!!!"

/András, Szombathely, 2019. október/


"Egy hónappal ezelőtt vásároltam egy Handy Cure S’ kézi lézer készüléket.

Miért is és hogyan választottam ki pont ezt a készüléket?

Az interneten találtam rá erre a reklámra és bele olvastam, hogy mire is lehet használni a lágy lézert. Megtetszett és felkeltette érdeklődésemet. Gondoltam tovább keresek. Lágy lézer készüléket szeretem volna vásárolni, ami segít elviselni  és egyben csillapítja a fájdalmakat is.

Persze mivel egészség pénztári tag vagyok fontos volt számomra olyan készülék legyen, amit erre el is számolható. A másik fontos szempont az volt, hogy ár érték arányban jó legyen. Azóta éppen most kaptam vissza a készülék árát a pénztártól minden gond nélkül.

Kezelem magam és családomat is, és persze nem utolsó sorban masszőrként a vendégeim is, pozitív visszajelzésekkel. Térd, könyék váll, ínhüvely gyulladás, gerinc problémák kezelésével nyertem további információt.

Arra az elhatározásra jutottam, hogy most hamarosan nyíló győri szalonomban a termék megismerését tenném elérhetővé és egyben szeretném viszonteladóként foglalkozni vele, hogy minél több embernek lehessen segíteni fájdalom csillapításban.

Tisztelettel: Horváthné Soós Cecília, frissítő masszőr"

/Cecília, Ásványráró, 2019. október/


"Szájsebészeti műtétem után hallottam orvosomtól, hogy a lágylézeres kezelések felgyorsíthatják a csontosodást, ezért utánajártam kicsit a témának. Mindenhol az írták a neten, hogy nem árthat, ezért úgy döntöttem bérelek egy készüléket, és kipróbálom. Azért a Handy mellett döntöttem, mert ez volt legegyszerűbben, és legolcsóbban bérelhető. Ráadásul megrendeltem és már másnap meg is érkezett.

Becsülettel elvégeztem a napi 4-5 ötperces kezelést és nagyon jót tett. Gyorsan múlt a fájdalom, és a szájsebészem is elégedett volt, amikor kontrollra mentem.

Időközben a feleségem is használni kezdte az achilles-ín gyulladására a lézert, méghozzá jó eredményekkel, ezért bár eredetileg nem akartam megtartani, úgy tűnik marad a kütyü. "

/László, Pécs, 2019. szeptember/


"Talpi sarokcsont kinövésem rengeteg fájdalommal járt, volt hogy szinte lábra sem tudtam állni. A Handy-vel minden nap háromszor (néha négyszer) kezelem reggel-délben-este. Eleinte nem sok változást éreztem, de úgy nagyjából 3 hét után azt vettem észre, hogy kevésbé fáj. Most már három hónapja használom folyamatosan, és a fájdalmaim szinte teljesen megszűntek. Csodás érzés. Köszönöm."

/Erzsébet, Miskolc, 2019. szeptember/


"A készüléket Édesanyám részére vásároltuk. Jó tapasztalatai vannak a kezelések utáni állapotáról. Egyenlőre a kezét, ujjait kezeli. Az a megállapítása hogy az ujjai nem olyan merevek, hanem lazábbak és könnyebben mozgathatóak lettek, így pozitív véleménnyel tudunk beszámolni. Sok fájdalmas testrésze van még, majd ezek is fokozatosan sorra kerülnek. Így majd küldöm a további tapasztalatokat!"

/Hajnalka, Budapest, 2019. augusztus/


"Térdműtétem után vettem a Handy Cure készüléket, hogy minél előbb munkába állhassak ismét. Minden nap kezeltem a térdem - mivel otthon voltam és ráértem - napjában akár 8-10 alkalommal is. Megdöbbentett az eredmény. A seb hihetetlenül gyorsan gyógyult.

Azóta már az egész család használja."

/Ilona, Győr, 2019. július/


"Tisztelt Kézigyógylézer.hu!

A lágylézer készüléket nagytestű kutyám - sajnos korai - akut ízületi gyulladása miatt vásároltam. Jótékony hatása nem csak a családot, hanem a kutyusomat ismerő más kutyás gazdikat is meglepte. Végre ismét ott tartunk, hogy fájdalom nélkül, örömmel tudunk sétálni. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

/Marika, Székesfehérvár, 2019. június/


"Gyerekkorom óta nagyon nehezen gyógyulnak a sebeim. Egy kisebb sérülés is akár 4-5 hétig fáj, heges, többnyire a helye is megmarad. Túrázóként ráadásul sajnos gyakran fordul elő, hogy itt-ott sérülések érnek. November elején elbotlottam és a sípcsontomat nagyon felsértettem. A varr még december közepén is ott volt.

Az interneten olvastam, hogy a lágylézer segít a sebgyógyulásban, és úgy döntöttem, kipróbálom. Fél éve, amióta használom a csúnyább sebek is gyönyörűen, nyom nélkül begyógyulnak legfeljebb 1-2 hét alatt. A sípcsontomon maradt folt is gyönyörűen elhalványult."

/Magdolna, Szeged, 2019. június/


"A készüléket anyósom számára vásároltam, aki lábfájdalmait kezeli vele eredményesen.

Amikor heveny arcüreggyulladásomból már hosszabb ideje nem tudtam kilábalni, elkértem tőle a lézert, mert a honlapon olvastam, hogy arcüreggyulladásra is jó.

A kezelések közben éreztem, ahogy valami "beindul". Fájt is, viszont a kezelések után azonnal tömérdek begyűlt váladék távozott. A Handy Cure rengeteget segített az arcüreggyulladásom kikúrálásában.

Gyógyulásom után anyósom is nagyon megkönnyebbült, mert már alig várta, hogy visszakapja a készüléket."

/Rózsa, Budapest, 2019. május/


"Kedves Handy Laser Csapat!

Irtó hálás vagyok nektek, mert a bal lábfejemen Morton neurómát diagnosztizáltak novemberben, de nem kaphattam injekciós kezelést, mivel a fájdalom nem a lábfejemben, hanem a lábujjaimban volt. Lúdtalpbetétet javasoltak és türelmet. Akkor minden lépés előtt gondolkodnom kellett azon, hogyan lépjek, hogy ne fájjon.

Ezután kezdtem el használni a Handy Laser készüléket minden nap két alkalommal 2x6 percig és nagyon sokat segített nekem. Biztosan a lúdtalpbetét is hozzájárult ahhoz, hogy most májusban, már jókedvűen tudok gyalogolni.

A Handy Laser használata azonban jóval több reményt adott a betétnél minden egyes használattal, mivel közvetlenül éreztem a javulást. Nagyon köszönöm, hogy Magyarországon forgalmazzátok a Handy Lasert, ügyes és praktikus, kézre (és lábra) álló kis készülék. Nagy sikereket kívánok nektek ???? Éva"

/Éva, Budapest, 2019. május/


"A legnagyobb megelégedésemre a készülék kiválóan működik. Hosszú működési idő jellemzi töltést követően. Izületi bántalmakra és sarkantyú által okozott bántalmakra használom, esetenként csípőmet is kezelem - sikerrel - a készülékkel.

Idő hiányában reggel és este 2x5 perces program egy-egy problémás területen és négy öt napot követően minden tünetmentessé válik.

Ajánlom mindazoknak, akik rendszeres gyógyszerszedők. Éves gyógyszerköltségen megvásárolható a készülék"

/István, Bátonyterenye, 2019. április/


"Régóta súlyos érszűkülettel küzdök. Az orvosom azt mondta, a lábamat amputálni kell. Nem akartam belenyugodni, ezért alternatívákat kerestem az interneten. Így találtam meg a Handy Cure S’-t. Fél éve kezelem magam rendszeresen, napjában többször. A legutóbbi vizsgálaton már az orvosom is azt mondta, hogy nem lesz szükség amputációra. Köszönök mindent."

/Gyula, Vásárosnamény, 2019. április/


"Az első 21 napos használat után összességében  pozitív a véleményem. A lézerezés sokat segített a gyógyulás folyamatában, úgy érzem a gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító gyógyszerek hatását jelentősen segítette és gyorsította.

Mindenkinek ajánlottam.

Köszönettel és üdvözlettel,"

/Pál, Budapest, 2019. április/


"Hosszas keresgélés után döntöttem a Handy Cure S’ lágylézer készülék mellett. Ma a piacon nincs jobb ár/érték arányú készülék. A lágy-lézer kipróbált, garantált gyógyító módszer, a házi egészség-helyreállítás fontos, modern eszköze. A készüléket előzékeny, támogató, megbízható üzletből sikerül elérni a honlapon keresztül. Nyugodt lelkiismerettel ajánlom mindenkinek."

/Péter, Budapest, 2019. március/


"Tisztelettel köszönöm a készüléket a gyártónak és a forgalmazónak. Kívánom, hogy minél több olyan érszűkületes emberhez jusson el, mint amilyen én vagyok, és érjék el azt az eredményt, amit én elértem. Kitartó türelmet kívánok, mert az eredményt meghozza."

/György, Veszprém, 2019. március/


"Nagyon nem hittem benne, de a feleségem rábeszélt. Bevált."

/Pityu, Szarvas, 2019. március/


"Versenyszerűen úszok. Amikor otthon felejtem a füldugómat, mindig begyullad a fülem az uszodában. Ezzel sokat küzdöttem, rengeteg gyulladáscsökkentő gyógyszert szedtem, hogy ne kelljen kihagyni az edzést. Amióta lágylézerrel kezelem, a fülem másnapra gyógyszer nélkül is teljesen rendbe jön."

/Károly, Debrecen, 2019. február/


"Használom már egy ideje a készüléket. Sokat sportolok, és gyakran túlerőltetem magam. A bokaficam 1-2 nap alatt, az izomláz már másnapra megszüntethető vele. Legutóbb síelésnél tett jó szolgálatot, amikor egy esés során a hüvelykujjam beszorult a testem alá, és alaposan összezúztam. Szerencsére vittük magunkkal a lézert. Este és reggel 2-3-szor kezeltem, így, bár még fájt kicsit, de másnap vígan siklottam tovább."

/Emese, Budaörs, 2019. február/


"A készülék hozta azt, amit az internetről megismertünk. Kb. háromhetes  intenzív használat után pl. a jobb bokám krónikus fájdalmai jóval csökkentek. Ennek hatására más testrészeim kezelését kezdtem meg. Férjemmel együtt elég idősek vagyunk már és van mit kezelnünk. Ehhez viszont több idő kell."

/Judit, Budapest, 2019. január/


"Egy ismerősöm ajánlotta a Handy Cure S' lágylézert. A fia folyton lehorzsolja a térdét, meg a könyökét, és azt mondta a lézerrel gyorsabban gyógyul.

Amikor a lányom arcüreggyulladást kapott gondoltam én is kipróbálom. Vesztenivalóm nincs, mert ha nem hat, visszaküldhetem és visszakapom az árát.

Alig akartam hinni a szememnek, amikor már az első nap után (négyszer kezeltem), sokkal jobban érezte magát, másnap estére, teljesen elmúlt a láz, és a fájdalom is.

Köszönöm. Szerintem minden anyukának kell egy ilyen."

/Krisztina, Budapest, 2018. december/

(Figyelem: A Handy Cure S’ lágylézer készülék kiváló gyulladáscsökkentő, Ennek ellenére mutassák meg orvosnak a gyereket, tartsák be az utasításait, ne hagyatkozzanak kizárólag a gyógyító lézer kezelésre. -  A forgalmazó)


"Egy ideje már szemezek a készülékkel, most úgy gondoltam kipróbálom, mi történhet? Ha nem válik be, legfeljebb visszakapom a pénzt, nincs mit vesztenem. Nos hát történtek dolgok… 

54 éves vagyok, rendszeresen sportolok, nagyobb gondjaim nincsenek. Viszont tavaly egy futás után a bal térdemben levált egy porc, műteni kellett, azóta időnként rendesen fáj.

Először körbe a térdemen próbáltam ki, 1 kezelés 4x5perc mind a négy oldalról, már a 2. kezelés után érezhetően javult, a továbbiak után pedig pedig szinte megszűnt a fájdalom.

Másodszorra a derekam kezeltem, mert időnként ott is jelentkezik már fájdalom, erre is kiváló volt a készülék! A 2. alkalom után itt is enyhült a fájdalom, később meg is szűnt.

A gyökérkezelt fogamnál az íny időnként begyullad, megduzzad és fáj, 2x napi kezeléssel másnapra a fájdalom elmúlt, a duzzanat 3 nap alatt lement, máskor 2-3 hétig szenvedek vele.

Ezek időnként jelentkező fájdalmak, melyekre nagyon jó hatással volt a gyógylézer. 

Van 2 régebbi sérülésem, másfél éves erős ütés helye, elszíneződések a sípcsontomon kis puklival együtt. Ezeket is rendszeresen kezeltem, kb. másfél hét alatt a kisebbik eltűnt (nem akartam hinni a szememnek!), a nagyobb szépen megy össze és a pukli is húzódik vissza. 

Kisebb visszereim is vannak, szoktam kenni vadgesztenyekrémmel és mellette két oldalon 5-5 percre kezelem a bőrfelületet, közben időnként felette is áthúzom a lézert. Szemmel láthatólag és érintéssel is tapasztalom, hogy a kidudorodás mértéke kb. 2 hét kezelés után egyre csökken, remélem teljesen meg is szűnik majd. 

Megtartom a készüléket :)"

/Anikó, Eger, 2018. november/


"A görnyedt ülés és a nehéz retikül miatt, estére a jobb lapockámnál rendszeresen erős szúró fájdalom alakul ki. Valószínűleg becsípődik egy ideg, amitől az egész hátam görcsölni kezd. Korábban legalább egy alapos sportkrémes masszázsra, de többnyire inkább egy Cataflamra volt szükségem ahhoz, hogy egyáltalán aludni tudjak. A tompa fájdalom így is megmaradt jellemzően még másnap is.

Amióta megvettem a Handy Cure S' lágylézert, este, ha érzem a fájdalmat, csak bekapcsolom, erősen rányomom a fájó pontra, ráfekszem, és zsinórban kétszer kezelem.  Reggelre a fájdalom telejesen elmúlik gyógyszer és krém nélkül."

/Anna, Budapest, 2018. november/


"Kicsit félve indultam neki a vásárlásnak, hisz a gerincsérvemmel 12 éve küzködök és már egy mütéten túl vagyok. Sokféle kezelésen keresztül estem már, ezért szkeptikus vagyok.

Kb. egy hónapja vásároltam a készüléket, napi 2x használom heti 1-2 nap kihagyással. Kb. 20 kezelés után kezdtem érzékeni a javulást, jobban tudok mozogni, jönni menni, dolgozni.

Még nem tökéletes, de bízom benne hogy folyamatos kezelés eredménye képpen a javulás fokozódni fog."

/Miklós, Kóspallag, 2018. október/


"Tapasztalataim alapján a készülék használata hozzájárult a fájdalmas testrészek sikeres kezeléséhez. Én párhuzamosan kentem Fastum géllel is, de amikor a készüléket használtam, hamarabb megszünt a fájdalom.

4 ponton (bal lábfej, jobb térd, jobb csukló, jobb könyök) három héten keresztül napi négyszer végeztem kezeléseket. A fájdalmaim ezeken a pontokon azóta megszűntek. Azóta adódott alkalom más testrészeken fájdalom (jobb lábfej),  itt 1 egy hetes kezelést alkalmaztam.

Jelenleg nincs szükségem a használatára, de bármikor adódhat ilyen alkalom (ne legyen!)"

/József, Veszprém, 2018. július/


"Igen, a Handy  Cure S' lágylézer készülék nekem nagyon jó, sok mindenben használ.

Mi az a sok minden?

Rossz mozdulat, vagy nehezebb termék áthelyezését a derekam, illetve a gerinc csigolyáim gyakran  nem veszik jó néven. A lézert használom a fájó pontokon és kb. egy óra múlva  észreveszem a jótékony hatását.

A közelmúltban, amikor személygépkocsival megálltam és kiszálltam belőle, hát bizony 5 lépés után a bal lábamra nem tudtam ráállni. Kegyetlenül megfájdult. Segítség kellett, hogy hazajussak. Otthon elővettem a lézer készüléket, és főként az akupunkturás pontokon használtam. Segített. A lézer mellett elektro-akupresszúrás kezelést alkalmaztam, és a lábam rendbe jött.

Tapasztalataim azt mutatták, hogy remek szerkezet, könnyen kezelhető, gyógyító hatással bír. Mindenkinek szívemből ajánlom!"

/Vera, Szekszárd, 2018. július/


"Nagy megelégedéssel tudok nyilatkozni a "Handy Cure" lágylézer  készülékről! Mielőtt megrendeltem többféle fizikoterápiás kezelést kaptam, de nem használt. Éjjelente arra ébredtem hogy a bal karom lezsibbadt, akkor döntöttem, megveszem és kipróbálom ezt a készüléket, és állítom nekem megérte!

Az első 21 napos használat után megszünt a zsibbadás. Azóta is kissebb kihagyásokkal használom és nyugodtan alszok.

Mindenkinek tudom ajánlani, mert élhetőbbé teszi az emberek életét ha fájdalom nélkül élhetik az éveket!

Köszönet "a feltalálónak és forgalmazónak" hiszen sok haszontalan gyógyszert mellőzhetünk vele ."

/Ferenc, Nyíregyháza, 2018. június/


"A körmöm beakadt valahova, és több, mint a fele elvált a körömágyamtól. Elmondhatatlanul fájt, nedvedzett, és napokig nem javult semmit. Sajnos csak három nap után jutott eszembe, hátha a Handy Cure 'S segíthet. A lézerrel egy héten keresztül minden nap négyszer kezeltem az ujjamat, és már a második napon jelentős javulást tapasztaltam. A fájdalmak szinte teljesen elmúltak, és a váladékozás is csökkent. Egy hét után a körmöm alatti bőr teljesen begyógyult."

/Éva, Budapest, 2018. január/


"Fiatal korom óta imádok teniszezni. Mióta nyugdíjas vagyok, hetente kétszer játszom. Ez túl nagy megeröltetés a könyökömnek. Megvettem a Handy Cure S’  kézi lézer készüléket és egy héten át naponta kétszer kezeltem vele a könyököm, körbe, négy oldalról. A fájdalom teljesen elmúlt. 

Már használja a feleségem is, aki reumával küszködik. 

/Zoltán, Vecsés, 2017. november/


"A Handy Cure S' lágylézer készüléket egy ismerős tanácsára vettük meg. Azt mondta háztartási balesetek, gyulladások kezelésében páratlan. Amikor a huzatos autóban ülve begyulladt a fülem, és már második napja nem tudtam aludni tőle, gondoltam itt az ideje kipróbálni. A nap folyamán négyszer kezeltem, és estére teljesen elmúlt a fülfájáson."

/Anna, Budapest, 2017. november/


"A kisfiamnak kezdődő arcüreg gyulladása volt. Mivel a családban már mások is rengeteget kínlódtak ezzel, azonnal elkezdtem kezelni. Több napig kezeltem és a gyulladás megszűnt." 

/Andrea, Solymár, 2017. október/ 

(Figyelem: Bár a Handy Cure S’ készülék remek gyulladáscsökkentő hatással bír, ennek ellenére mutassák meg orvosnak a gyereket, tartsák be az utasításait, ne hagyatkozzanak csak a gyógyító lézer kezelésre. -  A forgalmazó)


"Tinédzser korom óta az achilles inammal kínlódom. Igyekszem egészségesen élni, sokat mozogni, de rendszeresen megeröltetem és megfájdul. Mivel a családban van Handy Cure S’ készülék, gondoltam kipróbálom, hátha segít. Azt tudtam, hogy  ártani biztos nem fog, de igazat megvallva nemigen hittem benne. Így azután nagy volt a csodálkozásom, mert már az első kezelés után csökkent a fájdalom és néhány nap után teljesen elmúlt. 

Figyelmeztettek, hogy azért ne bízzam el magam, mert egy nagyobb terheléstől ismét kiújulhat, ezért igyekszem óvatosan futni. Így el tudtam érni, hogy a korábbi folyamatos problémák helyett panaszmentes lettem."

/Árpád, Budapest, 2017. október/


"38 éve térdemről leoperálták a porcot. Évek óta szedek porcvédő gyógyszerket, többször kaptam hiarulonsav injekciót, ennek ellenére már igen rossz állapotba került,  folyamatosan fájt, dagadt. Az orvos szeroid injekciókat, ezt követően nem szteroid gyógyszert és a legújabb feltöltésre szolgáló injekciót adta, ami kb. 4 hónapra rendbehozta a térdem, de egy egész napos városnézést követően, ismét olyan lett, mint a kezelés előtt. A gyulladáscsökkentők emellett tönkretették a gyomrom, kb. két hónapig fájt és rosszul voltam. 

Mivel az orvos már nem látott más gyógymódot, javasolta, hogy készüljek fel a  térdprotézis műtétre. Ettől féltem, ezért megpróbáltam a Handy Cure ’S készülékkel kezelni. Kb. 5 héten keresztül, naponta kérszer kezeltem a térdem négy oldalról. A használati utasításban foglaltak szerint három hét után egy hét szünetet tartottam, majd továbbkezeltem a térdem úgyanúgy mint korábban, még két hétig. Ez egy évvel ezelőtt történt. Azóta a térdem állapota jelentősen javult, sokkal többet tudok gyalogolni és nem zavarja a mindennapi életem. Nem szedek gyulladáscsökkentőt. Ha mégis megeröltetem a lábam, 2-3 alkalommal kezelem mind a négy oldalon és ismét fájdalom mentessé válik. Nem tudom mennyi ideig tartható fenn ez az állapot, de azt hiszem minden év, amennyivel késleltetni tudom a protézis műtétet, tiszta nyereség."

/Ágnes, Budapest, 2017. szeptember/


"Nagyon rossz állapotban volt a térdem. Erősen dagadt, annyira fájt, hogy éjszaka nem tudtam aludni.

A Handy Cure’s készülékkel naponta kétszer kezdtem kezelni, körben négy oldalon. Már az első nap után kicsit jobban éreztem magam. A duzzanat és a fájdalom minden nap csökkent egy kicsit. Másfél, két hét után már teljesen jól éreztem magam. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

/Ferenc, Kunszentmárton, 2017. szeptember/


"Sokat használ a fájdalmam csökkentésében. Továbbra is használom és tudom ajánlani másoknak is. Köszönettel, Móni

/Móni, Budapest, 2017 augusztus/


"Előre küldeném, hogy én főleg krónikus nyavalyáim kezelésére szántam el magam a kézi laser vásárlására.
Nos, bizonyos fájdalmak terén már (2 hét után) tapasztalható gyönge javulás, így nem kérdőjelezem meg a készülék hatásosságát. Világos, hogy az én esetemben nem várhatok lórúgásszerű javulást. Hirtelen fellépő, nem állandóan jelenlévő fájdalom esetén kimondottan pozitív a tapasztalatom. Ilyenkor egyből előkapom a kütyükét és kezelem magam.”

/Mária, Balaton, 2017 július/


"Síbalesetem után, anyósom unszolására kezdtem használni a készüléket. Bevallom nem hittem benne, hogy bármit segíthet, de gondoltam ártani nem fog. Meglepetésemre két hét után a fájdalmaim jelentősen csökkentek, már nem volt szükségem fájdalomcsillapítókra, hogy aludni tudjak."

/Kristóf, Budapest, 2017 február/

.

Olvassa el a finn felhasználók tapasztalatait is...

.

Nézze meg a felhasználói tapasztalatokról készült videoinkat is...

.

.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on