Honnan tudom, hogy át akarnak verni?

Sajnos a lágylézer készülékek piacán is előfordulnak olyan lelkiismeretlen emberek, akik mások kétségbeesését, tudatlanságát, vagy jóhiszeműségét igyekeznek kihasználni.

Időről időre hallunk híreket árubemutatókról, amelyeken egy jó szónoki képességekkel megáldott magát akár orvosnak kiadó személy többszászezer forintot csalt ki gyanútlan közönségétől azzal kecsegtetve őket, hogy az eladni kívánt termék minden problémájukat azonnal megoldja.

De hogyan ellenőrizheti, hogy ki csaló, és ki mond igazat?

Ne engedjen a nyomásnak

Az árubemutatókon (legyen szó lágylézer terápiás eszközről, vagy bármi másról) jellemzően az a cél, hogy felkeltsék a közönség érdeklődését, és azonnali vásárlásra ösztönözzék őket egy ellenállhatatlan akcióval, mely csak akkor, és csak ott érvényes. Ha ilyet tapasztal, mindig legyen nagyon óvatos. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb esetben, ha az ügyfél kap időt átgondolni a helyzetet, sokszor talál jobb, olcsóbb, és/vagy hatékonyabb megoldást panaszára.

Ha azonnali döntést várnak Öntől, mindig gyanakodjon!

Ellenőrizze a forgalmazót

Komoly cégek nem csak árubemutatókon forgalmazzák termékeiket, hanem van weboldaluk, irodájuk, gyakran üzletük is. Az Ön egészsége, gyógyulása megér egy kis utána járást.

Keresse fel a cég honlapját, hívja fel őket telefonon, ha lehetősége engedi, keresse fel valamely üzletüket, vagy a központot.

Mindig gyanús, ha valamely cég kizárólag e-mailen, vagy egy internetes űrlapon keresztül elérhető. Kételkedjen a megbízhatóságukban, ha nem talál címet, vagy telefonszámot, melyen megkereshetné őket.

Hasonlítsa össze a termékeket

Manapság nincs olyan, hogy valamilyen problémára csak és kizárólag egyféle megoldás létezzen. Mint mindenből lágylézer készülékekből is többféle kapható.

Elég beütnie a Google-ba, hogy lágylézer készülék és nagyjából 15.300 találatot fog kapni. Vegye a fáradtságot, és nézzen meg többet is. Hasonlítsa össze azok árait, méretét, hatékonyságát, hogy mennyire kényelmes a használatuk, és milyenek a felhasználói vélemények.

Ne feledje: Ha valami annyira tökéletes, hogy az már nem is lehet igaz, akkor az valószínűleg valóan nem igaz. Ugyanakkor a drágább sem feltétlenül jobb, mint az olcsóbb.

Alapos összehasonlítás után döntsön a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező termék mellett.

.

.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on