Striák? - A lágylézer terápia segít, hogy szebb legyen a bőre

Sokan nem tudják, hogy a striák, bár köznyelven terhességi csíkoknak nevezzük őket, nem csak terhesség után, sőt nem csak nőknél alakulhatnak ki.

Ezek a jellemzően hason, derékon, combon, illetve a mell alsó részén kialakuló bőrrepedések olyankor keletkeznek, amikor testsúlyunk rövid idő alatt jelentősen megváltozik. Hirtelen meghízunk, vagy lefogyunk. Éppen ezért a férfiakon (bár ők kevésbé hajlamosak rá) szintén kialakulhatnak. Nagyon gyakori például a testépítők esetében, nem utolsó sorban a szteroidok fogyasztása következtében. Sőt tinédzsereken is gyakran alakulnak ki a hirtelen növés következtében.

A striák kialakulását megpróbálhatjuk megelőzni különböző a bőr rugalmasságát növelő, a vérkeringést fokozó krémek használatával, ám jellemzően sokkal több függ a hajlamtól, mint az igyekezetünktől. Meglepő módon például a fiatal nők terhessége esetén sokkal gyakoribb a kialakulás, mint ha valaki idősebb korban vállal babát.

A terhességi csíkok ugyan teljesen nem tüntethetők el, azonban a lágyézer terápia segítségével jelentősen halványíthatók, méretük csökkenthető.

Minél frissebb, és minél kevésbé mély a stria, annál jobb eredményeket érhet el a lágylézer kezelések segítségével, ezért kezdje a kezelést a lehető legrövidebb időn belül.

A lágylézer terápia hatására fokozódik a kollagéntermelés, és növekszik a striák alatti kötőszövet mennyisége. Mindezek következtében csíkok elhalványulnak, és vékonyabbak lesznek.

Gyorsabban és még jelentősebb eredményeket érhet el, ha a lágylézerkezelést más terápiákkal, például megfelelő krémekkel, aromaterápiás testtekercseléssel, masszázzsal kombinálja.

.


.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-Cs: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon