ANYATEJ TERMELÉSÉNEK stimulálása lágylézer terápiával

Az esetek 95%-ban az anyatej termelődése viszonylag gyorsan megindul a szülés után. A fennmaradó részben, vagy ha a tejtermelés nem elegendő a babának, szükség lehet stimulálásra.

A Handy Cure S’ lágylézer készülék segítségével gyorsan, hatékonyan és mellékhatások nélkül segíthet az anyatejtermelés megindításában, és a termelődő mennyiség növelésében.

A készülék prizmáját helyezze a mellbimbóra, kezelés közben akár nyomja is rá. Végezzen el egymás után két-három váltakozó frekvenciájú ("Variable") 5 perces kezelést. A kezeléseket ismételje napi 3-4 alkalommal, amíg a tejtermelés be nem indul.

A mennyiség fokozása érdekében minden szoptatás után végezzen el egy, vagy két váltakozó frekvenciájú ("Variable") 5 perces kezelést.


.

SZOPTATÁS SORÁN KISEBESEDETT MELLBIMBÓ kezelése lágylézer terápiával

A szoptatás egyik gyakori következménye a mellbimbó kisebesedése. A Handy Cure S’ lágylézer készülék segítségével akár 2-3 napon belül, gyógyszerek és mellékhatások nélkül szabadulhat meg a kialakult sebektől és a fájdalomtól. Ráadásul attól sem kell tartania, hogy az anyatej íze, vagy összetétele megváltozik.

Szoptatás után a készülék prizmáját nyomja (nem kell erősen) a mellbimbóra. Végezzen el két-három 50 Hz frekvenciájú 5 perces kezelést egymás után.

A kezeléseket lehetőleg minden szoptatás után, de naponta legalább 2-3 alkalommal ismételje meg, amíg a fájdalom és a sebek meg nem szűnnek.


.

GYOMORHURUT (GASZTRITISZ), GYOMORFEKÉLY gyógyulásának felgyorsítása lágylézer terápiával

A lágylézer terápia sejtképződést fokozó hatása miatt a fájdalom csillapítása mellett a gyomor nyálkahártyájának regenerációját, és a fekélyes sebek gyógyulását is felgyorsíthatja a Handy Cure S' lágylézer készülék segítségével.

Fő szabályként a lágylézer készülék prizmáját mindig oda kell helyezni, ahol a fájdalmat érezzük, és azon a ponton/területen kell a kezeléseket végezni.

Gasztritisz esetén azonban nem minden esetben jelentkezik fájdalom, ezért a kezeléseket javasolt a bordák alatti, de a köldöktől feljebb elhelyezkedő területeken elvégezni.

A kezelést érdemes több ponton, egymástól nagyjából 2-4 cm távolságra 5-5 percig a váltakozó frekvenciájú ("Variable") programmal elvégezni.

A legjobb hatás elérése érdekében a kezeléseket lehetőleg végezze minden nap legalább 3 alkalommal.

FONTOS! A gyomorfekély/gyomorhurut kiváltó okának megszűntetése nélkül a lágylézer terápia eredményei csak átmenetiek lehetnek, a probléma bármikor kiújulhat. Ezért feltétlenül csökkentse az irritáló anyagok bevitelét, illetve egyeztessen orvosával, aki speciális diétát, savlekötő szedését, vagy antibiotikum kezelést is javasolhat.

Bővebben...


.

HASI MŰTÉT, MŰTÉTI SEB gyógyulásának felgyorsítása lágylézer terápiával

A lágylézer terápia sejtképződést fokozó hatása miatt a fájdalom csillapítása mellett a műtéti sebek gyógyulását is felgyorsíthatja a Handy Cure S' lágylézer készülék segítségével.

A seb méretétől függően a kezelést érdemes több ponton, egymástól nagyjából 2-4 cm távolságra 5-5 percig elvégezni.

A legjobb hatás elérése érdekében a kezeléseket lehetőleg végezze minden nap legalább 3 alkalommal.

A kezelésekhez az első héten használja a váltakozó frekvenciájú ("Variable") programot, a második héttől térjen át az 50 Hz (felületi) frekvenciára.

A készülék prizmáját (különösen, ha az fájdalmat okozna) nem muszáj a sebhez érinteni, de tegye hozzá minél közelebb.

FONTOS! A Handy Cure S' lágylézer készülék gyógyító energiája áthatol a kötésen is, azonban hatásfoka valamelyest csökken, ezért ilyen esetekben a hatékonyabb eredmények elérése érdekében a kezelések számát érdemes emelni.


STRIÁK (TERHESSÉGI CSÍKOK) halványítása lágylézer terápiával

Sokan nem tudják, hogy a striák, bár magyarul terhességi csíkoknak nevezzük őket, nem csak terhesség után, sőt nem csak nőknél alakulhatnak ki.

A striák kialakulása a gyors testsúlyváltozásokkal van összefüggésben. 

A Handy Cure S’ lágylézer készülék használatával halványíthatja, sőt akár el is tűntetheti a striákat, segítségével hatékonyan, gyógyszerek és mellékhatások nélkül teheti ismét feszesebbé, szebbé bőrét.

A szükséges kezelések száma az érintett terület nagyságától függ. Nagyjából egy tenyérnyi területen, a kialakult striák fölött mozgatva végezzen el egymás után két 5 perces kezelést. Ennél nagyobb terület esetén arányosan növelje a kezelések számát.

A legjobb hatás elérése érdekében a kezeléseket lehetőleg végezze minden nap legalább 3 alkalommal.

Az első héten használja a váltakozó frekvenciájú ("Variable") programot, majd térjen át az 50 Hz (felületi) frekvenciára.

A kezelések hatékonyságát növelheti bőr feszesítő krémek használatával.

FONTOS! A striák lágylézeres kezelését csak a terhesség után kezdje meg. A terhesség alatt a magzat közelében ne végezzen kezeléseket.

Bővebben...


.

MENSTRUÁCIÓS GÖRCSÖK kezelése lágylézer terápiával

A menstruáció első napjaiba sok nő szenved görcsös fájdalmaktól, melyek megnehezítik napjaikat

A Handy Cure S' lágylézer készülék segítségével gyorsan, gyógyszerek és mellékhatások nélkül csillapíthatja menstruációs fájdalmait.

A készülék prizmáját nyomja (nem kell erősen) először alhasa bal oldalára. Végezzen el egymás után két váltakozó frekvenciájú ("Variable") 5 perces kezelést, majd mindezt ismételje meg a jobb oldalon.

FONTOS! A kezelés ideje alatt a fájdalom erősödhet, azonban a kezelés befejezése után fájdalmai jelentősen csökkennek, jellemzően el is múlnak.


.

IZOMLÁZ kezelése lágylézer terápiával

A sportolás következtében gyakran alakul ki izomláz, mely esetenként napokig nehezíti mozgásunkat rontja közérzetünket.

A Handy Cure S' lágylézer készülék segítségével gyógyszerek és mellékhatások nélkül előzheti meg az izomláz kialakulását.

Hasizmai izomlázának megelőzésére minden edzés után végezzen el egy-két váltakozó frekvenciájú ("Variable") 5 perces kezelést, úgy, hogy a kezelés közben a készüléket először az egyik, majd a másik oldalon fel-le mozgatja hasizmai vonalában.

Kezelés közben a készüléket tartsa a lehető legközelebb testéhez.

FONTOS! A kezelés hatékonysága edzés utáni nyújtással, masszírozással, illetve izomlazító krémek segítségével növelhető.


.

.

.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on