NEM KELL FOLYAMATOSAN TARTANI
 

Kezelés közben sokszor nehézséget okoz, hogy egyik kezünkkel folyamatosan a fájó pont felett kell tartani a készüléket. Erre nyújt hatékony megoldást a Handy Cure S' lágylézer készülékhez vásárolható rögzítő tok, melyet egy tépőzáras gumiszalaggal teste bármely részére rögzíthet. Segítségével kezelés közben bármit csinálhat, hiszen mindkét keze szabad.

RENDELJE MEG MOST CSUPÁN 14.990 FT-ÉRT

HÁT KEZELÉSE SEGÍTŐ NÉLKÜL
  Hát, vagy egyéb nehezen elérhető terület kezelése során helyezze a készüléket az ágyra, vagy puha fotelbe, és nyugodtan feküdjön, üljön rá olyan módon, hogy a készülék a kezelendő területtel érintkezzen.

AKUPUNKTÚRA A HANDY CURE S'-EL
 

A Handy Cure S' lágylézer készülékbe épített infralámpa közvetítette hő segítségével akupunktúrás pontok ingerlése is lehetséges.

Még hatékonyabb eredmények érhetők el, ha a készülékhez vásárol akupunktúrás adaptert, melynek segítségével nem csak a hő, de nyomás is precízen a megfelelő pontra irányítható.

RENDELJE MEG MOST CSUPÁN 24.990 FT-ÉRT

VISSZÉR KEZELÉS
 

Visszeres panaszok esetén az érintett terület környékét kell a lágylézer készülékkel kezelni.

A lágylézer hatására a környező területeken felgyorsul a vérkeringés, csökken a visszeres területek terhelése és ezáltal a vérerek kitüremkedése csökken, színük fakul.

A visszerek lágylézer kezelését érdemes vadgesztenyekrémmel kombinálni.

MASSZÁZZSAL NÖVELHETI A HATÉKONYSÁGOT
  Izomhúzódás, görcs, vagy egyéb izomfájdalom még hatékonyabban kezelhető, ha a fájdalmas gócpontokat a kezelés előtt kimasszírozza, majd kezelés közben a készülékkel is nyomást gyakorol a fájdalmas területre.
AZ INFRA MELEGE SEGÍT AZ UJJVÉGEK KERINGÉSI ZAVARAINAK ENYHÍTÉSÉBEN
  A kor előrehaladtával a szervezetünk már nem ugyanolyan erővel pumpálja a vért, a perifériás kis erek is egyre rugalmatlanabbá válnak. Ezek következtében ujjaink gyakran hidegek, elgémberednek. A Handy Cure S' lágylézer készülékbe épített infravörös sugárzás okozta hő segít az ujjvégek vérellátásának helyreállításában. Ha hidegnek, zsibbadtnak érzi ujjvégeit, végezzen rajtuk egy-két kezelést, és panaszai gyorsan enyhülni fognak.
SZÉNANÁTHA ENYHÍTÉSE A FÉNYTERÁPIA SEGÍTSÉGÉVEL
  A szénanátha kellemetlen tüneteinek enyhítésében hatékony és szintetikus gyógyszerektől mentes segítséget nyújt a fényterápia. A Handy Cure S' lágylézer készülékhez kapható akupunktúrás adaptert az orrába helyezve, napi 10-15 perces kezeléssel enyhítheti panaszait.
HA HÁZIÁLLATOT KEZEL, SZOKTASSA ELŐBB HOZZÁ
  A Handy Cure S' lágylézer készülék be és kikapcsoláskor erős sípoló hangot ad ki, ezért ha kutyát, macskát, vagy más kisállatot szeretne kezelni vele, érdemes őt még a kezelések megkezdése előtt hozzászoktatni a hanghoz, nehogy megijedjen tőle, és ezért elszaladjon a kezelés elől.
     

 

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on