Gyakori kérdések a Handy Cure S' kézi lágylézer készülékkel kapcsolatban

 

Miben jobb a Handy Cure S' lágylézer készülék más hasonló készüléknél? 
NÉGY GYÓGYÍTÓ ENERGIA OPTIMÁLIS KOMBINÁCIÓJÁT ALKALMAZZA
 
    A Handy Cure S' lágylézer készülék működése közben négy gyógyító energiaforrás (a pulzáló lézer, a pulzáló infravörös sugárzás, a pulzáló vörös fény, és a statikus mágneses tér) jótékony hatásait ötvözi, míg más készülékek ezek közül legfeljebb kettőt alkalmaznak párhuzamosan.  
  Hogyan lehet mégis olcsóbb a Handy Cure S' lágylézer készülék más hasonló készülékeknél?  NAGYOBB ELADOTT MENNYISÉG, KEVESEBB REKLÁM
 
    A Handy Cure S' lágylézer készüléket világszerte (Európa, Amerika, Ázsia, Ausztrália) számos országban árusítják, míg az itthon kapható hasonló termékeket csak Magyarországon, esetleg pár további európai országban. A hatékony gyártás, és az eladások nagy száma csökkenti az egy készülékre jutó előállítási költséget, ami segít a készülék árának alacsonyan tartásában. Ráadásul más forgalmazók rengeteg pénzt költenek reklámokra, promóciókra, és bemutatókra, melyek magas költségeit szintén beleépítik a termék árába. Ezzel szemben mi alacsony árréssel dolgozunk, hogy a termék minél szélesebb rétegek számára elérhető legyen.
 
  Miért alacsonyabb a teljesítménye a Handy Cure S' lágylézer készüléknek, mint egyes más hasonló termékeknek? 
MERT HATÉKONYABBAN HASZNÁLJA FEL AZ ENERGIÁT
 
    Egy autó sem lesz feltétlenül lassabb csak azért, mert kevesebbet fogyaszt. Más gyártók a lézerteljesítmény növelésével érik el, hogy a gyógyító energia mélyre hatoljon. A szuperpulzáló lézer kisebb teljesítmény mellett is képes erre. A teljesítmény beállítása során a fejlesztők kísérletei azt bizonyították, hogy a négy gyógyító energiaforrás együttesen a 60-90 mW átlagos teljesítménnyel fejti ki legjobban hatását.
 
Miért hatékonyabb a pulzáló lézer a statikus lézereknél? MERT A PULZÁLÁS TÖBBLET ENERGIÁT AD  
    A kérdés legjobban a kalapács és a szög példájával szemléltethető:

Ha fogunk egy szöget, és rácsapunk a kalapáccsal, könnyedén beleáll a fába. Ugyanakkor, ha csak ráhelyezzük a kalapács fejét és egyenletes erővel nyomni kezdjük, szinte biztos, hogy nem fogjuk tudni a fába állítani, mert képtelenek vagyunk olyan erőt kifejteni, mellyel elérhető a kívánt hatás.

 
Milyen mélyre képesek hatolni a Handy Cure S' lágylézer készülék gyógyító energiái? AKÁR 8-10 CM MÉLYRE
    A Handy Cure S' lágylézer készülék használata során három programból választhat. Ezek a programok különböző impulzus frekvenciákat használnak, amelyek megváltoztatják a lézerfény behatolásának mélységét.   
Mit érzek a kezelés során? LEGFELJEBB ENYHE MELEGET  
      Egyesek enyhe meleget éreznek a lágylézer kezelés során, de a legtöbben nem éreznek semmit, és ez normális. Bár a kezelés idején nem érez semmit, a lézerfény behatol a szövetekbe és kifejti a hatását.  
Hány kezelésre van szükség a gyógyuláshoz? EZ AZ ÖN SZERVEZETÉTÉŐL ÉS PANASZÁTÓL FÜGG  
    A kisebb sérülések kezelési szükséglete 10-14 kezelési alkalom között mozog. Sokan már 3-4 kezelés után a tünetek enyhülését tapasztalják. Néhány további kezelést követően jelentős javulás következik be. Fontos, hogy a testünk és a szervezetünk egyedi, ezért addig folytassa a terápiát, amíg javulást tapasztal.  
Növekedhet-e a fájdalmam a kezelés idején? RITKÁN  
    Ritkán a fájdalom növekedését lehet tapasztalni, amit a kezelt felület vérkeringésének megnövekedése, vagy a felgyülemlett váladék ürülése okoz. Ha ezt tapasztalja, tartson némi szünetet, majd folytassa a kezelést a kezelési programban megadottak szerint. Néhány kezelés után a fájdalom csökkenni fog.  
Lehet-e égési sérülést kapni a lézerfénytől?   NEM  
    A Handy Cure S’ 1M osztályú lézerkészülék - valamennyi lézerosztály legbiztonságosabbika. A lágylézer terápia alapvető sajátossága, hogy nem fizikai behatással járó kezelés, így sérülést sem okozhat.
 
Vannak-e a terápiának mellékhatásai?  LEGFELJEBB A FÁJDALOM ENYHE, ÁTMENETI NÖVEKEDÉSE  
    A lágylézer terápia alkalmazása során egyedüli mellékhatásként átmenetileg enyhén erősödhet a fájdalom. Melynek oka, hogy a kezelés felgyorsítja a sérült területen a vérkeringést, vagy megindítja a felgyülemlett váladék kiürülését.
 
Gyógyszert szedek, használhatom mellettük a lágylézer készüléket?  IGEN  
    A lézerterápia orvosilag bizonyítottan nem jár semmiféle mellékhatással, ezért gyógyszerek szedése mellett is alkalmazható.  
Protézisbeültetésem volt, használhatom a lágylézer készüléket?  IGEN
    Bármilyen műtéti beavatkozás, legyen az térdprotézis, csípőprotézis, akár fogimplantátum vagy más egyéb beültetés, a Handy Cure S' lágylézer készülék akár már a műtét utáni felépülést könnyebbé teheti.  
Lehet-e túlzásba vinni a kezeléseket?  NEM, SŐT TÖBB KEZELÉSSEL HATÉKONYABBAN GYÓGYUL 
 
    Akárhány kezelést végezhet vele naponta, mivel a lágylézer terápiának nem lehet semmiféle negatív hatása. Minél többször kezeli magát egy nap, annál gyorsabban érhet el eredményeket a Handy Cure S' lágylézer készülék használatával.
 
Használható-e a készülék fülzúgás kezelésére?  EZ A PANASZ KIVÁLTÓ OKÁTÓL FÜGG
    A fülzúgásnak számtalan oka lehet, bizonyos esetekben a lézerterápia segít a fülzúgás megszűntetésében, más esetekben sajnos hatástalan. Mivel azonban a lézerterápiának nincsenek melékhatásai, megpróbálni feltétlenül érdemes.  
Használható-e a készülék gombás fertőzés kezelésére?  SAJNOS NEM
    A Handy Cure S' lágylézer készülék alkalmazása gombás felületen kifejezetten ellenjavallt.

Lágylézer terápia alapvetően gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, és sejtképződést fokozó tulajdonságokkal bír. A vírusos és bakteriális eredetű panaszok kezelésére a lágylézer terápia nem alkalmas.

 
Kipróbálhatom-e a terméket, mielőtt megvásárolnám?  TERMÉSZETESEN
    Amennyiben nem biztos benne, hogy a termék ára és teljesítménye arányban vannak egymással, először jöjjön el hozzánk, vagy valamely kezelő partnerünkhöz próbakezelésre. Így lehetősége nyílik rá, hogy megalapozott döntést hozzon.  
Mit tegyek, ha túl messze lakom a kezelési pontoktól, de ki szeretném próbálni a terméket megvásárlás előtt? BÉRELJE KI
    Ha úgy érzi, nem szeretne végleges döntést hozni kipróbálás előtt, vagy csak rövidebb ideig lesz szüksége a termékre, lehetőséget biztosítunk a Handy Cure S' készülék rövidtávú bérlésére is.  
Mit tegyek, ha elégedetlen vagyok a termékkel? KÜLDJE VISSZA ÉS VISSZAKAPJA A VÉTELÁRAT
      Amennyiben úgy érzi a termék nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, két héten belül küldje azt vissza a címünkre minden tartozékával, a számlával és az Ön bankszámlaszámával, és mi visszautaljuk a vételárat.  
Mit tegyek, ha a nehezen elérhető helyet kell kezelnem, és nincsen aki segítsen?  HASZNÁLJON GUMIS RÖGZÍTŐ TOKOT
 
    Kezelés közben sokszor nehézséget okot, hogy egyik kezünkkel folyamatosan a fájó pont felett kell tartani a készüléket. Erre nyújt hatékony megoldást a Handy Cure S' lágylézer készülékhez vásárolható rögzítő tok, melyet egy tépőzáras gumiszalaggal teste bármely részére rögzíthet. Segítségével kezelés közben bármit csinálhat, hiszen mindkét keze szabad.  
Hány kezelést tudok elvégezni egy töltéssel? AKÁR 60-AT
 
      A Handy Cure S' minőségi lítiumion-akkumulátorának köszönhetően egy töltéssel akár 5 órán keresztül is képes működni, ami alatt nagyjából 60 öt perces kezelés végezhető el, ezért akár több hétig is használhatja naponta többször anélkül, hogy töltenie kellene.  
Tudom-e használni a készüléket töltés közben? NEM
      A készüléket a bekapcsoláshoz el kell távolítani a hálózati töltőről.  
Mennyi garancia van a Handy Cure S' lágylézer készülékre? 24 HÓNAP  
      A Handy Cure S' lágylézer készülék gyártója 24 hónap, de legfeljebb 25.000 üzemóra (300.000 ötperces kezelés) teljeskörű jótállást vállal a készülékre.

Amióta cégünk 2016-ban megkezdte a Handy Cure S' lágylézer készülék forgalmazását kettő garanciális meghibásodással kapcsolatos megkeresésünk volt csupán.

 
Egészségpénztári számlára is megvásárolhatom-e a Handy Cure S' lágylézer készüléket? IGEN  
    Nem kell mást tennie, mint a megrendelési űrlapon a "Számlázási adatok" kitöltése során egészségpénztára adatait adja meg, a "Megjegyzés" rovatban pedig tüntesse fel a pénztártag nevét, és tagi azanosítóját.

Ebben az esetben olyan számlát állítunk majd ki, melyet a pénztár elfogad, és melynek összegét megtéríti Önnek.

 
Tudok-e kártyával fizetni? SAJNOS NEM  
      Mind személyes átvételnél, mind utánvétes kiszállítás során csak készpénzben, vagy előre utalással tudja kiegyenlíteni a számlát.

Ha nem tud/nem szeretne készpénzben fizetni, választhatja az előre utalást, így nem muszáj készpénzt felvennie.

 
Miért ennyivel drágább, ha utánvéttel kérem a kiszállítást?

MERT A KÉZBESÍTŐ CÉG TÖBBLET DÍJAT SZÁMÍT FEL

 
    Sajnos a kiszállítást végző cég, az utánvétes csomagok esetében a kiszállítási díj mellé külön utánvét beszedési díjat is felszámít, mely a készülék árának 1%-a.  

.

.

MARADT MÉG KÉRDÉSE?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on