Gyakori kérdések a Handy Cure S' kézi lágylézer készülékkel kapcsolatban

 

Miben jobb a Handy Cure S' más hasonló készüléknél? 
NÉGY GYÓGYÍTÓ ENERGIA OPTIMÁLIS KOMBINÁCIÓJÁT ALKALMAZZA
 
    A Handy Cure S' lágylézer készülék működése közben négy gyógyító energiaforrás (a pulzáló lézer, a pulzáló infravörös sugárzás, a pulzáló vörös fény, és a statikus mágneses tér) jótékony hatásait ötvözi, míg más készülékek ezek közül legfeljebb kettőt alkalmaznak párhuzamosan.  
  Hogyan lehet mégis olcsóbb a Handy Cure S' más hasonló készülékeknél?  NAGYOBB ELADOTT MENNYISÉG, KEVESEBB REKLÁM
 
    A Handy Cure S' lágylézer készüléket világszerte (Európa, Amerika, Ázsia, Ausztrália) számos országban árusítják, míg a hasonló termékeket csak Magyarországon, esetleg pár további európai országban. A hatékony gyártás, és az eladások nagy száma csökkenti az egy készülékre jutó előállítási költséget, ami segít a készülék árának alacsonyan tartásában. Ráadásul más forgalmazók rengeteg pénzt költenek reklámokra, promóciókra, és bemutatókra, melyek magas költségeit szintén beleépítik a termék árába. Ezzel szemben mi alacsony árréssel dolgozunk, hogy a termék minél szélesebb rétegek számára elérhető legyen.
 
  Miért alacsonyabb a teljesítménye a Handy Cure S' készüléknek, mint egyes más hasonló termékeknek? 
A KEVESEBB SOKSZOR TÖBB
 
    Más gyártók a lézerteljesítmény növelésével érik el, hogy a gyógyító energia mélyre hatoljon. A szuperpulzáló lézer kisebb teljesítmény mellett is képes erre. A teljesítmény beállítása során a fejlesztők kísérletei azt bizonyították, hogy a négy gyógyító energiaforrás együttesen a 60-90mW átlagos teljesítménnyel fejti ki legjobban hatását. Nagyabb teljesítmény mellett, nem nő a termék hatékonysága.  
Milyen mélyre képesek hatolni a Handy Cure S' gyógyító energiái? AKÁR 8-10 CM MÉLYRE
    A Handy Cure S' lágylézer készülék használata során három programból választhat. Ezek a programok különböző impulzus frekvenciákat használnak, amelyek megváltoztatják a lézerfény behatolásának mélységét.   
Mit érzek a kezelés során? LEGFELJEBB ENYHE MELEGET  
      Egyesek enyhe meleget éreznek, de a legtöbben nem éreznek semmit, és ez normális. Bár a kezelés idején nem érez semmit, a lézerfény behatol a szövetekbe és kifejti a hatását.  
Hány kezelésre van szükség a gyógyuláshoz? EZ AZ ÖN SZERVEZETÉTÉŐL ÉS PANASZÁTÓL FÜGG  
    A kisebb sérülések kezelési szükséglete 10-14 kezelési alkalom között mozog. Sokan már 3-4 kezelés után a tünetek enyhülését tapasztalják. Néhány további kezelést követően jelentős javulás következik be. Fontos, hogy a testünk és a szervezetünk egyedi, ezért addig folytassa a kezelést, amíg javulást tapasztal.  
Növekedhet-e a fájdalmam a kezelés idején? RITKÁN  
    Ritkán a fájdalom növekedését lehet tapasztalni, amit a kezelt felület vérkeringésének megnövekedése okoz. Ha ezt tapasztalja, tartson némi szünetet, majd folytassa a kezelést a kezelési programban megadottak szerint. Néhány kezelés után a fájdalom csökkenni fog.  
Lehet-e égési sérülést kapni a lézerfénytől?  NEM  
      A Handy Cure S’ 1M osztályú lézerkészülék - valamennyi lézerosztály legbiztonságosabbika.  
Vannak-e a kezeléseknek mellékhatásai? LEGFELJEBB A FÁJDALOM ENYHE, ÁTMENETI NÖVEKEDÉSE  
      A lágylézer terápia alkalmazása során egyedüli mellékhatásként átmenetileg enyhén erősödhet a fájdalom. Melynek oka, hogy a kezelés felgyorsítja a sérült területen a vérkeringést.
 
Gyógyszert szedek, használhatom mellettük a lágylézer készüléket? IGEN  
      A lézerterápia orvosilag bizonyítottan nem jár semmiféle mellékhatással, ezért gyógyszerek szedése mellett is alkalmazható.  
Lehet-e túlzásba vinni a kezeléseket? NEM, SŐT TÖBB KEZELÉSSEL HATÉKONYABBAN GYÓGYUL 
 
      Akárhány kezelést végezhet vele naponta, mivel a kezeléseknek nem lehet semmiféle negatív hatása. Minél többször kezeli magát egy nap, annál gyorsabban érhet el eredményeket a Handy Cure S' lágylézer készülék használatával.
 
Használható-e a készülék fülzúgás kezelésére? EZ A PANASZ KIVÁLTÓ OKÁTÓL FÜGG  
      A fülzúgásnak számtalan oka lehet, bizonyos esetekben a lézerterápia segít a fülzúgás megszűntetésében, más esetekben sajnos hatástalan. Mivel azonban a lézerterápiának nincsenek melékhatásai, megpróbálni feltétlenül érdemes.  
Használható-e a készülék gombás fertőzés kezelésére? SAJNOS NEM
     

A Handy Cure S' lágylézer alkalmazása gombás felületen kifejezetten ellenjavallt.

Lágylézer terápia alapvetően gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, és sejtképződést fokozó tulajdonságokkal bír. A vírusos és bakteriális eredetű panaszok kezelésére a lágylézer terápia nem alkalmas.

 
Kipróbálhatom-e a terméket, mielőtt megvásárolnám? TERMÉSZETESEN
      Amennyiben nem biztos benne, hogy a termék ára és teljesítménye arányban vannak egymással, először jöjjön el hozzánk, vagy valamely kezelő partnerünkhöz próbakezelésre. Így lehetősége nyílik rá, hogy megalapozott döntést hozzon.  
Mit tegyek, ha túl messze lakom a kezelési pontoktól, de ki szeretném próbálni a terméket megvásárlás előtt? BÉRELJE KI
    Ha úgy érzi, nem szeretne végleges döntést hozni kipróbálás előtt, vagy csak rövidebb ideig lesz szüksége a termékre, lehetőséget biztosítunk a Handy Cure S' készülék rövidtávú bérlésére is.  
Mit tegyek, ha elégedetlen vagyok a termékkel? KÜLDJE VISSZA ÉS VISSZAKAPJA A VÉTELÁRAT
      Amennyiben úgy érzi a termék nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, két héten belül küldje azt vissza a címünkre minden tartozékával, a számlával és az Ön bankszámlaszámával, és mi visszautaljuk a vételárat.  
Mit tegyek, ha a nehezen elérhető helyet kell kezelnem, és nincsen aki segítsen? HASZNÁLJON GUMIS RÖGZÍTŐ TOKOT
 
      Kezelés közben sokszor nehézséget okot, hogy egyik kezünkkel folyamatosan a fájó pont felett kell tartani a készüléket. Erre nyújt hatékony megoldást a Handy Cure S' lágylézer készülékhez vásárolható rögzítő tok, melyet egy tépőzáras gumiszalaggal teste bármely részére rögzíthet. Segítségével kezelés közben bármit csinálhat, hiszen mindkét keze szabad.  
Hány kezelést tudok elvégezni egy töltéssel? AKÁR 200-AT
 
      A Handy Cure S' minőségi akkumulátorának köszönhetően egy töltéssel akár 18 órán keresztül is képes működni, ami alatt nagyjából 200 öt perces kezelés végezhető el, ezért akár több hétig is használhatja naponta többször anélkül, hogy töltenie kellene.  
Tudom-e használni a készüléket töltés közben? NEM  
      A készüléket a bekapcsoláshoz el kell távolítani a hálózati töltőről.  

.

.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

Tel: +36 (30) 999-3194

Kövessen minket:

a acebookon és a on