A lágylézer készülékek többsége a lézerteljesítmény növelésével ér el mélyebb behatolást. Ebből következően gyakran külön készüléket kellene vásárolnia arra az esetre, ha felületi sérüléseket (horzsolás, pattanás, mitesszer), ha bőr közeli problémákat (vágások, ujj-, vagy térdízületi gyulladás), illetve, ha mélyen lévő gyulladásos panaszokat (váll-, csípőízület) szeretne kezelni.

A Handy Cure S' lágylézer készülék szuperpulzáló lézerének és három további gyógyító energiaforrásának köszönhetően jóval kisebb lézerteljesítmény mellett képes ugyanazt a hatást kifejteni, mint más, drágább készülékek.

A Handy Cure S' lágylézer készülék használata során ráadásul három különböző program közül választhat.

Minden program különböző impulzus frekvenciát használ, amelyek megváltoztatják a lézerfény behatolásának mélységét, feleslegessé téve, hogy minden probléma kezeléséhez más-más készülékre legyen szüksége. 

A kezelendő probléma, a fájdalom, vagy gyulladás mélysége határozza meg, mely programot érdemes kiválasztani a kezeléshez.

Bármilyen meglepő, kisebb frekvencia esetén a gyógyító energiák mélyebbre hatolnak, míg nagyobb esetén inkább a felületi sérülések kezelésében fejtik ki jótékony hatásukat.

VARIABLE (váltakozó frekvenciájú kezelés)

A lágylézer kezelés időtartama alatt a készülék ciklikusan változtatja a kezelés frekvenciáját 1 és 250 Hz között.

Ennek köszönhetően átfogó kezelést biztosít a bőrfelület és az akár 8-10 cm mélyen fekvő szövetek között minden rétegben.

A legtöbb esetben legalább a kezelések első hetében érdemes ezt a programot választani, mert még a jól behatárolható sérülések esetében is kiterjedt gyulladás alakulhat ki szervezetünkben.

.

50 Hz (felületi kezelés)

Az 50 Hz frekvenciájú lágylézer kezelés segítségével felületi problémák hatékony kezelésére nyílik lehetőség.

Ide tartoznak többek között horzsolások, zúzódások, felfekvések, pattanások, egyéb bőrproblémák.

Ezzel a programmal gyorsíthatók fel legjobban a bőr hegesedési folyamatai, a gyulladásban lévő pattanások gyógyulása, szarkalábak kisimítása, a bőr feszesítése.

.

5 Hz (mélyreható kezelés)

Az 5 Hz frekvenciájú lágylézer kezelés a szövetek mélyebb, a bőrtől 7-8 cm-re lévő rétegeibe hatolva fejti ki gyógyító hatását.

Segítségével ízület és izomfájdalmak, műtéti sebek, szív és érrendszeri panaszok, inak, szalagok hatékony kezelésére nyílik lehetőség.

.

.

.

.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

Tel: +36 (30) 999-3194

Kövessen minket:

a acebookon és a on