INNOVÁCIÓ A FÁJDALOMCSILLAPÍTÁSBAN

NÉGY GYÓGYÍTÓ ENERGIA EGYÜTTES HATÁSA

A Handy Cure S' lágylézer készülékkel végzett kezelés szervezetünkben elhárítja a felépülést akadályozó tényezőket, ezáltal a gyulladt szövetek gyorsabban gyógyulnak, a sejtek könnyebben újulnak meg és javul a mikro-keringés. 

A Handy Cure S' egy lágylézer készülék (Low-Level Laser, LLLT), mely egyedülálló módon nem csak a lágylézer regenerációt segítő hatásával, hanem további három olyan energiaforrással rendelkezik, amelyek mindegyike külön-külön is gyógyító hatású. A négy energiaforrás együttes alkalmazása rendkívüli segítséget nyújt a gyógyulásban.

  PULZÁLÓ LÉZER

energiájával segíti a szervezet öngyógyító erejét, csökkenti a gyulladásokat, csillapítja a fájdalmat .........

  PULZÁLÓ INFRAVÖRÖS FÉNY

fokozza a vérellátást, felgyorsítja az anyagcserét, csökkenti a savasodást, támogatja a védelmező̋ és öngyógyító erőket,

  PULZÁLÓ VÖRÖS FÉNY

alkalmas felületi elváltozások, sebek, bőrproblémák, bőrfelszínhez közeli akupunktúrás pontok kezelésére ...............

  STATIKUS MÁGNESES TÉR

serkenti a vérkeringést, gyorsítja a létfontosságú anyagok beépülését, és a káros anyagok kiürülését, ellenállóbbá teszi a betegségekkel szemben

Ezeknek az egyenként bevált és elfogadott kezelési módoknak egyetlen készülékbe való összeépítése olyan szinergikus hatással rendelkezik, amely gyors és hatékony gyógyulást tesz lehetővé. 

A négy energia együttes hatása így felülmúlja a nagyobb teljesítményű lágylézerek hatását.

A gyógyító energiák ilyen kombinációját semelyik másik Magyarországon kapható lágylézer készülék nem tudja nyújtani.

A Handy Cure S' segítségével kezébe veheti gyógyulása kulcsát.

VEGYE KEZÉBE GYÓGYULÁSÁT ÉS RENDELJE MEG MOST

GYÓGYSZER NÉLKÜL CSÖKKENTI A FÁJDALMAT
  A lágylézer terápia hatására pl. a fájdalom, vagy az ödéma jelentősen csökken.
MÉLYEN FEJTI KI HATÁSÁT
  A szuperpulzáló infravörös lézersugár akár 10 cm mélyen is be tud hatolni a test szöveteibe, így hatását nem csak felületi sérülések esetén fejti ki.
SERKENTI A MIKRO KERINGÉST
  A Handy Cure S' lágylézer készülék használatával felgyorsítható a hajszálerek vérkeringése, aminek következtében a test gyorsabban regenerálódik.
ÉLÉNKÍTI A SEJTEK KÖZÖTTI ANYAGCSERÉT
  A sejtek közötti anyagcsere a mikro keringés serkentése révén szintén felgyorsul, és segíti a gyógyulást.
HELYREÁLLÍTJA A NORMÁLIS SEJTMŰKÖDÉST
  A lézer fotonok formájában bocsát ki energiát. Ezt az energiát veszik fel a szövetek és a sejtek. A fény ezáltal biokémiai energiává alakul át, ami többszörös fiziológiai reakciót indít el és a normális sejtműködést helyreállítja.
MELEGÍTŐ HATÁSA EREDMÉNYESEBBÉ TESZI
  A Handy Cure S' infravörös sugárzása folytán egyben egy olyan hőtermelő eszköz, mely minden olyan panasz esetén alkalmazható, amelyekre a melegítés jótékony hatással van. Pl.: a kisebb izom- és ízületi fájdalmak, ízületi gyulladás és izomgörcsök, merevség enyhítése, az izomszövet relaxációjának elősegítése és a helyi vérkeringés ideiglenes növelése.

 

    

    

.

.

.

.

.

.

.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on


.