A Handy Cure S' lágylézer készülékkel kedvence gyorsabban gyógyul műtét után

Miért hasznos az ivartalanító műtét?

A felelős állattartók többsége tudja, hogy az ivartalanító műtéttel nem csak az ok nélkül menhelyekre kerülő cicák és kutyák számát csökkentheti, hanem kedvencének is jót tesz.

Orvosilag bizonyított ugyanis, hogy az ivartalanító műtét segítségével több komoly betegség kockázata csökkenthető, és jelentősen növelhető a minőségi élet hossza az állat számára.

Hogyan csökkenthetők a műtéttel járó kellemetlenségek?

A műtét tehát hasznos, de sok kellemetlenséggel is jár.

Mindenki arra vágyik, hogy kis kedvence (legyen az kutya, macska, nyúl, vagy tengerimalac) gyorsan felépüljön a műtét után. Fájdalmai elmúljanak, és sebe gyorsan beforrjon. Ez utóbbit gyakran az is gátolja, hogy az állat nyalogatja, vakarja és ezáltal újra, és újra feltépi a sebet.

A sebgyógyulás felgyorsításában és a fájdalom csökkentésében nyújt hathatós segítséget a lágylézer terápia. Napi 15-20 perces kezeléssel a műtéti sebek akár háromszor gyorsabban képesek begyógyulni, mint nélküle. Ráadásul az állat számára semmilyen kellemetlenséggel nem járnak.

Először szoktassa hozzá

A terápia megkezdése előtt, ajánlott a kutyust, vagy cicust hozzászoktatni a kezelésekhez.

A Handy Cure S’ lágylézer készülék be- és kikapcsoláskor éles sípoló hangot ad ki, mely különösen a macskákat, de sok esetben a kutyákat is megijesztheti. Annak érdekében, hogy az állat ne ijedjen meg és hagyja magát kezelni, érdemes (akár már a műtét előtt) a készüléket a jelenlétében többször ki-, illetve bekapcsolni. Ha kedvence azt tapasztalja, hogy a hang nem jár együtt kellemetlenséggel, később sem riad majd meg tőle.

Hogyan kezelje?

Ha alvás közben szeretné gyógyítani háziállatát, először kapcsolja be, majd a már működő készülékkel közelítse meg az állatot. A terápia során a készülék prizmáját helyezze a műtéti sebhez lehetőleg minél közelebb. Az ötperces kezelési idő után a készülék magától kikapcsol, de ha kedvence még hajlandó nyugton maradni, nyugodtam indítson egy újabb programot.

A kezelést érdemes (különösen a műtét utáni első napokban) minél többször megismételni.

.

Ne kényszerítse

A lágylézer terápia fájdalommentes és nincsenek mellékhatásai, ezért, ha más rossz tapasztalatai nincsenek kedvencének, biztosan nyugodtan tűri majd.

Ha azonban az állat a terápia során elhúzódik, engedje elmenni, és próbálja meg a kezelést később újra. Az állatok többsége ugyanis annál jobban ellenkezik, minél erőszakosabban próbáljuk ráerőltetni azt, amit nem akar.  Ha tehát kezelés közben például lefogja az állatot, biztosan rossz tapasztalatokat fog a készülékhez társítani, és később sem engedi majd kezelni magát.

.

Még a kutyának is kell lágylézer... Olvassa el ezt is.

.

NÉZZE MEG VIDEONKAT, HOGY LÁTHASSA

A LÉZERTERÁPIA ALKALMAZÁSÁNAK LEHETŐSÉGEIT ÁLLATOK GYÓGYÍTÁSÁBAN

.


.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on

.