MŰTÉT UTÁN LÁBADOZÓK

Műtét utáni sebregeneráció

Műtét utáni fájdalomcsillapítás

Műtét utáni gyulladáscsökkentés

Műtéti hegek halványítása

Felfekvések kezelése

.

.

Műtétre életünk bármely szakaszában rákényszerülhetünk.

Ínszalagszakadás, porcleválás, gerincsérv, csípő-, vagy térdprotézis beültetés, császármetszés. Mind sebészi beavatkozást igényelnek. 

Már fiatalon is, de idősebb korban még inkább igaz, hogy a gyógyulási folyamat hosszú, és fájdalmakkal teli. Ezért a kínok csökkentése érdekében fájdalomcsillapító gyógyszerekkel terheljük szervezetünket. 

A szintetikus gyógyszerek helyett hatékony és innovatív alternatívát nyújt a Handy Cure S’ kézi lágylézer készülék. 

Ráadásul nem csak a fájdalomcsillapításban, de a műtét okozta sebek gyorsabb gyógyulásában, nyomaik eltűntetésében, illetve a hosszú mozgásképtelenség okozta felfekvések kezelésében is megbízható segítséget nyújt. 

Orvosi tapasztalatok bizonyítják világszerte a lézerterápia hatékonyságát a sebregeneráció, a fájdalomcsillapítás, és a gyulladáscsökkentés területén. 

A Handy Cure S’ kézi lágylézer készülék használata ráadásul egyszerű, nem igényel előképzettséget, nincsenek mellékhatásai és mivel a kezelés közben nem szükséges hozzáérinteni a kezelt felülethez, fájdalommentes is. 

Orvosi tapasztalatok alapján napi 3-4 kezelés hatására a sebek háromszor gyorsabban gyógyulnak, a fájdalom jelentősen csökken, a sebek helye pedig észrevehetően halványabb lesz. 

Ráadásul az állatok esetében is ugyanolyan hatékony a lágylézer terápia, mint az embereknél, ezért ha kedvence belelépett egy éles tárgyba, és felsértette tappancsát, vagy összeverekedett a szomszéd kutyával, amely megharapta őt, esetleg ivartalanították, vagy más műtét után lábadozik, szintén nagy szolgálatot tehet Önnek a Handy Cure S’ lágylézer készülék.

Amennyiben megoldható, a kezelésekhez vegye le a kötést, de bár kisebb hatásofokkal, a Handy Cure S’ lágylézer készülék kötésen keresztül is képes kifejteni hatását. 

Ne feledje, hogy daganatos megbetegedések esetén a lézerterápia nem alkalmazható. A készülék mágneses tere pedig a pészméker működésétben okozhat zavarokat, ezért annak közelében semmiképp ne végezzen kezeléseket.

 

.

.


.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-Cs: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon