Tud segíteni a lágylézer terápia a porckopás okozta panaszok enyhítésében?

Nehéz fizikai munkát végzők, sportolók között igen gyakori, hogy a folyamatos terhelés miatt a porcok kopni kezdenek, amitől nehezebbé válik a mozgás, a felületek túlzott tapadása, nem megfelelő csúszása miatt gyulladás alakul ki, és minden mozdulat fájdalmas.

Különösen idősebb korban okoz sok problémát, fájdalmat a porcok kopása.

Egyes lágylézert forgalmazó cégek sajnos azzal áltatják ügyfeleiket, hogy mivel sejtjeink folyamatosan termelődnek, megújulnak, a lágylézer terápia következtében a porcok is regenerálódnak, újra nőnek.

A lágylézer kezelések hatására a gyulladás és a fájdalom valóban csökkenthető, a porckopás tünetei megszüntethetők, ezért ilyen panaszok esetén is kifejezetten ajánlott a lágylézer terápia alkalmazása, azonban a tudomány jelenlegi állása szerint a porcképződés egyes tápanyagokkal, táplálékkiegészítőkkel fokozható ugyan valamelyest, de az elkopott porcok vissza nem nőnek.

Annak érdekében, hogy a porckopás ne keserítse meg életét, érdemes naponta legalább 2-3 alkalommal lágylézerrel kezelnie a problémás területet három hétig, vagy amíg a tünetek el nem múlnak.

.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on