Tüneti kezelést, vagy valódi gyógyulást biztosít-e a lágylézer terápia

Gyakran felmerülő kérdés, hogy a lágylézer terápia valóban gyógyító hatású-e, vagy csak a tüneteket enyhíti, mint például a megfázás elleni forró italok.

A válasz a probléma eredetétől függ.

A lágylézer terápia legfőképpen a sejtképződés fokozásában, és a gyulladás csökkentésében, ezen keresztül pedig a fájdalom csillapításában hatékony. Ezért minden olyan esetekben, amikor a panaszok eredete valamilyen gyulladás, vagy sérülés, a lágylézer terápia valódi gyógyító hatást képes kifejteni.

A műtéti sebebek a lágylézer kezelések következtében bizonyítottan gyorsabban gyógyulnak. Az égési sérülések, az izom és ínhúzódások, illetve a fül-, torok-, vagy arcüreggyulladás szintén. A lista szinte végtelen.

Azokban az esetekben, amikor a gyulladás és fájdalom nem a panasz forrása, hanem annak következménye, a lágylézer terápia a tüneteket képes csillapítani, ezáltal az életminőséget javítani, a kiváltó okot megszűntetni azonban sajnos nem.

A sarokcsont kinövés nem húzódik vissza a lágylézer kezelések hatására, de a vele járó fájdalom drasztikusan csökkenthető, ezért műtéti beavatkozás nélkül is fájdalommentes minőségi életet tud biztosítani.

A porckopás esetében is hasonló a helyzet. Az elkopott porcot ugyan a lágylézer terápia nem növeszti vissza, de az ebből fakadó gyulladást nagymértékben csökkenti.

Végeredményben levonható tehát a következtetés, hogy a lágylézer terápia mindenképpen pozitív hatással van a szervezetre függetlenül attól, hogy a probléma forrását, vagy egy csupán műtéti úton (esetleg még azzal sem) gyógyítható elváltozás okozta tüneteket szűnteti meg.

Külön előnye a lágylézer kezelésnek, hogy semmiféle mellékhatása nincs, tehát alkalmazásával csak nyerhet.

.

Palcebo, vagy valódi hatás... Olvassa el ezt is.

.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon