SPORTOLÓK

Teniszkönyök, golfkönyök, achilles-ín kezelése

Sportsérülések, zúzódások kezelése

Íngyulladás kezelése

Izom és ízületi húzódások kezelése

Izomláz csökkentése

Műtét után sebgyógyítás, fájdalomcsillapítás

.

Bár a sportolás egészséges, mégis gyakran jár együtt sérüléssel, fájdalommal. 

Izomláz egy nehéz edzés után, egy bokaficam, vagy rándulás, a sportolás mindennapos velejárói.  De nem ritkák a síbalesetek sem, vagy, hogy elesünk a biciklivel. 

Nagyobb sérülés esetén akár műtét is szükségessé válhat. A Handy Cure S' lágylézer készülék segítségével a műtéti sebek gyorsabban gyógyulnak, és a műtéti hegek nyoma jelentősen halványul. A felépülés ideje csökken.

A versenysport okozta túlerőltetés, a teniszkönyök, golfkönyök hosszútávon nehezíti meg életünket. 

A kialakult elváltozás ráadásul sokszor nem visszafordítható, csupán a tüneteit enyhíthetjük. Ezért a legtöbb esetben rendszeresen terheljük szervezetünket fájdalomcsillapító gyógyszerekkel. 

A szintetikus gyógyszerek helyett hatékony és innovatív alternatívát nyújt a Handy Cure S’ kézi lágylézer készülék. 

A készülék rendszeres használatával szervezetünkön belül elháríthatjuk azokat az akadályokat mely gátolnák gyógyulásunkat, ezzel erősíti és felgyorsítja a szervezet regeneráló képességét, csökkenti a gyulladást, és gyors fájdalomcsillapító hatással rendelkezik. 

A Handy Cure S’ kézi lágylézer készülék használata ráadásul egyszerű, nem igényel előképzettséget, nincsenek mellékhatásai és mivel a kezelés közben nem szükséges hozzáérinteni a kezelt felülethez, fájdalommentes is. 

Orvosi tapasztalatok alapján napi 3-4 kezelés hatására a sebek háromszor gyorsabban gyógyulnak, a gyulladás és a fájdalom pedig gyorsan csökken. 

Amennyiben megoldható, sebesülések kezeléséhez vegye le a kötést, de bár kisebb hatásofokkal, a Handy Cure S’ lágylézer készülék kötésen keresztül is képes kifejteni hatását. 

A Handy Cure S’ kézi lágylézer készülék legnagyobb előnye, hogy nem kell kezelésekre járnia, hanem otthonában, munkahelyén, vagy akár utazás közben is kényelmesen gyógyulhat a segítségével.MŰTÉT UTÁN LÁBADOZÓK

Műtét utáni sebregeneráció

Műtét utáni fájdalomcsillapítás

Műtét utáni gyulladáscsökkentés

Műtéti hegek halványítása

Felfekvések kezelése

.

.


.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on