Hogyan segítheti a Handy Cure S' lágylézer készülék jobbá tenni az életet koronavírus járvány idején?

Hetek óta  a koronavírus járvánnyal és a hozzá kapcsolódó korlátozásokkal van tele a sajtó.

Mi is kaptunk ügyfeleinktől számos kérdést azzal kapcsolatban, hogy a Handy Cure S’ lágylézer készülék használható-e a koronavírus megelőzésére, kezelésére.

Nem véletlen, hogy a járvány terjedésével párhuzamosan határozottan megnőtt a készülék iránti kereslet, annak ellenére, hogy a lágylézer terápia a vírusos fertőzéseket nem képes gyógyítani.

Miért segít mégis a Handy Cure S’ lágylézer készülék jobbá tenni közérzetünket megőrizni egészségünket a koronavírus járvány idején is?

Íme pár konkrét példa ügyfeleinktől:

  1. Nem rendel a fogorvos

Az egészségügyi kockázat (és a megfelelő védőfelszerelés hiánya) miatt az orvosok kizárólag sürgős és nagyon indokolt kezeléseket végeznek el. Több ügyfelünk is jelezte, amikor felhívta fogorvosát fogfájás, vagy ínygyulladás miatt, az gyógyszeres fájdalomcsillapítást, türelmet és kitartást javasolt.

Nem tudható még, hogy a kijárási korlátozások, és az orvosi ellátás akadozása meddig tart. Valószínűleg több hétig, sőt hónapig. A folyamatos gyógyszerszedés pedig tönkreteszi szervezetünket.

A Handy Cure S’ lágylézer készülékkel gyógyszerek és mellékhatások nélkül csillapíthatja fogfájdalmát, és szűntetheti meg az ínygyulladást.

  1. Hatalmas sorok állnak a patika előtt

Nem csak káros az egészségre a sok gyógyszer, manapság hozzájutni is igen nehéz. A patika előtt hosszú ideig kell sorban állni, mire megvásárolhatjuk a szükséges gyógyszereket. Ezzel további kockázatnak tesszük ki magunkat, hiszen rengeteg olyan ember tárasaságában álldogálunk, akik potenciálisan fertőzöttek a koronavírussal.

  1. Nincs fizikoterápiás kezelés és nem dolgoznak a gyógytornászok

Egy sérülés, vagy műtét után a gyógyulási folyamat felgyorsításában fontos a megfelelő izomzat visszaépítése. A gerincben

kialakult porckopás következményeinek kordában tartásához is elengedhetetlen a gerinctartó izomzat folyamatos edzése.

Bár az ilyen tornák egy része otthon is elvégezhető, a szakszerű kontroll nélkül csökkenhet a hatékonyságuk, mely a fájdalmak növekedéséhez vezethet.

Az ilyen fájdalmak enyhítésében, és a sérülések gyógyulásának felgyorsításában és a gyulladás csökkentésében is jó szolgálatot tehet a lágylézer terápia.

.

  1. A kozmetikusok sem dolgoznak

A pattanások és mitesszerek esztétikailag ugyan nem okoznak gondot karantén idején, ugyanakkor nem megfelelő kezelésük, bolygatásuk gyulladáshoz és hosszabb távon az arcbőr maradandó sérüléséhez vezet.

A lágylézer terápia segítségével a pattanások, aknék gyorsabban gyógyulnak, nyom nélkül képesek elmúlni.

.

.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-Cs: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon