Finnországi tapasztalatok a Handy Cure S' kézi lágylézer készülékkel kapcsolatban

"Igazán fantasztikus készülék, amellyel sokféle, az idők során összeszedett bajomat tudom kezelni. Az izomhúzódások, a megeröltetések, a térdsérülésem, és különféle gyulladásom sokkal gyorsabbn gyógyult, mint egyébként. Szurkolok nektek is!"

/Niklas, profi boxoló, Helsinki/


"Nagyszerűen használható az izületi és csont sérülésekre."

/Matteo, motorbicigli versenyző, Helsinki/


"Elégedett vagyok a készülék hatásosságával. Elsősorban hátfájással küszködő embereket és kutyákat kezeltem vele. A kis mérete és az egyszerű alkalmazása megkönnyíti a kezelést."

/Kristiina, állatorvos, Espoo/


"Egyáltalán nem hittem ebben az egészben. De már két hete szenvedtem a hátfájástól. Folyamatosan fájdalmaim voltak. Mindenem fájt, alvás, ülés  közben, sőt még a gyógytornán is. Elmentem a tornára, de csak nyüglődtem. Aztán egy 10 perces kezelés és a fájdalmat mintha elvágták volna. Persze kérdeztem az Urat, ő volt-e, vagy a lézer. De mindenesetre segített. Ma megkezelték a térdemet, mindkettőt 5-5 percig (mindkettő műtött) meglátjuk, erre is hatásos lesz-e. Tegnap már nem kellett fájdalomcsillapítót ennem, amitől mindig rosszul leszek."

/Dimitri, Helsinki/


"Igen, ez egy remek készülék a sérülések kezelésére. Egyértelműen meggyorsítja a gyógyulást, csökkenti a dagadást és a fájdalmat. A Mester ezt ajánlja!"

/Kaspar a birkózó Helsinki/


"Összekapcsoltam a Handy Cure S’ lézerrel való kezelést a hagyományos manuáterápiával . A jó eredményeknek köszönhetően várok minden új munkanapot. A lézer kezelés egyidejű összekötése a mobilizáló masszirozással, nagyszerű kisérlet volt!"

/Senja, szakképzett masszőr, hagyományos manuálterapeuta, Mantsala/

.


.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-Cs: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon