Lágylézer kezelés háziállatok gyógyítására

Egy háziállat (legyen az kutya, macska, nyúl, vagy tengerimalac) nem csupán velünk él, hanem családunk tagja. Ezért ahogy mindenki más ő is lehet beteg és a család többi tagjához hasonlóan őt is megilleti gyógyulás, a panaszok gyors, és mellékhatásmentes kezelése.

Világszerte alkalmazzák az állatorvosok is a lágylézer terápiát mind háziállatok, mind pedig haszonállatok gyógyítására, fájdalmaik enyhítésére.

Ha kedvence belelépett egy éles tárgyba, és felsértette tappancsát, vagy összeverekedett a szomszéd kutyával, amely megharapta őt, esetleg ivartalanították, vagy más műtét után lábadozik, lágylézer kezeléssel felgyorsítható a sebgyógyulás, csökkenthető a fájdalom és a gyulladás.

A tapasztalatok alapján a lágylézer kezelés következtében a sebek háromszor gyorsabban gyógyulnak, a gyulladás okozta panaszok pedig pár napon belül enyhülnek.

Az idősödő állatok gyakran szenvednek ízületi problémáktól, porckopás okozta gyulladásos panaszoktól, ínygyuladástól. Ezekre többnyire gyógyszeres kezelést javasolnak a szakértők. Ugyanakkor bármilyen gondosan csomagoljuk be, bármilyen finom falatba, a legtöbb állat kiszagolja, és kiköpi a gyógyszert. Ráadásul a szintetikus gyógyszerek mellékhatásai az állatokat is kínozzák.

A lágylézer terápia segítségével a gyulladás és a fájdalom hatékonyan, gyógyszerek és mellékhatások nélkül csökkenthető.

A lágylézer alkalmazásának előnye továbbá, hogy sokkal ritkábban kell meglátogatni az állatorvost, amivel egyrészt pénzt spórol, másrészt megkíméli kedvencét az ezzel járó stressztől. A lágylézer kezelés teljesen fájdalommentes, így nem okoz kellemetlenséget az állat számára és akár alvás közben is elvégezhető.

Olyan esetről is hallottunk, hogy az ízületi panaszokkal küzdő kutya, amikor állapotát rosszabbnak érezte, jelezte gazdájának, hogy ideje elővenni a lágylézer készüléket.

Idősebb korában sajnos több állat is hajlamos a daganatos megbetegedésekre, ezért mielőtt megkezdené a kezelést, mindenképpen konzultáljon állatorvosával. A lágylézer terápia daganatos megbetegedések esetén nem alkalmazható.

.

Lágylézer terápia alkalmazásának területei az állatgyógyászatban:

  • Fájdalomcsillapítás
  • Gyulladáscsökkentés
  • Sebgyógyítás
  • Ínygyulladás kezelése
  • Fülgyulladás kezelése
  • Ízületi problémák kezelése
  • Porckopás okozta panaszok enyhítése
  • Műtét után fájdalomcsillapítás, és sebgyógyulás elősegítése

.

Gyors felépülés ivartalanítás után... Olvassa el ezt is.

.

NÉZZE MEG VIDEONKAT, HOGY LÁTHASSA

A LÉZERTERÁPIA ALKALMAZÁSÁNAK LEHETŐSÉGEIT ÁLLATOK GYÓGYÍTÁSÁBAN

.


.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on

.