Gyógyulás fájdalommentesen lágylézerterápia segítségével

A lágylézer terápia úgynevezett nem-invazív kezelési mód, azaz anélkül fejti ki hatását, hogy ehhez fizikai behatásra lenne szükség. A bőrfelületen keresztül (sérülést nem okozva) behatol a bőr alá és felmelegíti, gyógyítja azt. A lágylézer sugara képes áthatolni a szöveteken, sőt a csontokon is.

A lágylézeres kezelés biostimuláció, azaz a beteg sejtek molekuláris működésének serkentése segítségével sejtszinten hat a szervezet természetes öngyógyító folyamataira.

Izomhúzódás, izom letapadás esetén a lágylézer készülék prizmáját érdemes rászorítani a fájdalmas pontra. A masszírozással kombinált kezelés növeli annak hatékonyságát. Más esetekben azonban (például sebek esetében) nem szükséges kínoznunk magunkat a fájdalmas, gyulladt pont érintésével, elegendő a készüléket annak közelébe helyezi.

Érdemes tudni, hogy a lézersugár nem csak a szöveteken, és csontokon képes áthatolni anélkül, hogy azokban bármilyen sérülést okozna, hanem a sebet borító kötésen, vagy gipszen is. Természetesen minél távolabb van a sugár kiinduló pontja a kezelendő felülettől, illetve minél több „anyag” választja el őket egymástól, annál jobban csökken a terápia hatásfoka és a kielégítő eredmény eléréséhez annál több kezelésre van szükség.

Egy példa:

Ha egy seb a lágylézer terápia alkalmazása nélkül két hét alatt gyógyulna meg teljesen, napi 3-4 ötperces kezeléssel ez az idő 5-7 napra csökkenthető. Abban az esetben azonban, ha a kezeléseket kötésen keresztül végezzük, napi 5-6 kezelés lehet szükséges ugyanennek az eredménynek az eléréséhez.

.


.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-Cs: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon