A mágneses tér, a vörös és infravörös fény, illetve a lágylézer gyógyító hatása külön-külön régóta ismert és elismert. Számtalan terápiás készülék kapható, mely ezeknek a gyógyító energiáknak a felhasználásával fejti ki hatását.

A Handy Cure S' az első olyan készülék a világon, mely e négy gyógyító energia mindegyikét együttesen teszi elérhetővé. Ráadásul könnyen kezelhető, praktikus kialakításban.

A Handy Cure S' lágylézer készülék kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen bárhol és bármikor kezelhesse panaszait. A felhasználóbarát működés következtében pedig még a kezdő felhasználók is képesek hatékony és célzott kezelésre.

Külön előnye, hogy más hasonló készülékekkel ellentétben a Handy Cure S' lágylézer prizmája a készülék oldalán van, nem pedig a végén, így gasználata sokkal ergonómikusabb, hiszen kezelés közben nem kell a testre merőlegesen tartani.

   Heveny fájdalmak, friss sérülések, vagy égések esetén minél gyorsabban kezdi el a lágylézer kezelést, annál hatékonyabb, és gyorsabban érhetők el eredmények.

   Kezdetben kezelje a felületet akár 10 alkalommal is naponta.

.

.

NÉZZE MEG VIDEONKAT, HOGY LÁTHASSA

MENNYIRE EGYSZERŰ A HASZNÁLAT

 

.

.

   A krónikus fájdalom általában két hetes lágylézer kezelés alatt enyhül. Súlyosabb esetekben hosszabb kezelési idő is szükséges lehet a fájdalom csökkenéséhez.

   A kezelés-sorozat hossza három hét (21 nap) napi legalább 3x5 perces kezelésekkel.

   Krónikus fájdalmat ajánlott az első hét során naponta többször kezelni. (Mivel a lágylézer kezeléseknek nincsen mellékhatása, akárhány kezelés végezhető kockázat nélkül.)

   Még a fájdalom enyhülése esetén is ajánlott a kezelést végigcsinálni.

   A kezelés idején a lágylézer készülék folyamatosan legyen a fájó pont felett, minél közelebb a bőrfelülethez.

  A készülék nem tud sérülést okozni, ezért amennyiben ez nem okoz fájdalmat érintse hozzá, akár nyomja rá a kezelendő felületre.

   Amennyiben nagyobb a kezelendő felület, a készüléket mozgassa a fájdalmas terület felett.  

   Lehetőleg a kezelés közben a kezeléssel érintett bőrfelület legyen fedetlen.

   Szükség esetén a lágylézer kezelés elvégezhető ruhán, vagy a seb kötésén keresztül is, de ez ronthatja a kezelés hatásfokát, így ilyen esetben hosszabb ideig, és/vagy gyakrabban érdemes a lágylézer kezeléseket elvégezni.

   A lágylézer kezelést érdemes a fájdalmak kialakulása, sérülések, illetve égések keletkezése után a lehető legrövidebb időn belül megkezdeni a jobb hatékonyság érdekében.

.

FONTOS! Ismeretlen eredetű probléma esetén a lágylézer kezelés megkezdése előtt konzultáljon orvosával.

FONTOS! A közvetlen, vagy tükröződő lézerfény semmiképp ne jusson a szembe!

FONTOS! A készülék töltés közben nem használható! Bekapcsolás előtt távolítsa el a hálózati töltőről.

.

.

.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-Cs: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon