A Handy Cure S' lágylézer készülékhez kiegészítők és pótalkatrészek is vásárolhatók. Ezek segítségével tovább növelheti a lágylézer terápia hatékonyságát, és a kezelések kényelmét.

TARTALÉK HÁLÓZATI TÖLTŐ HANDY CURE S' LÁGYLÉZER KÉSZÜLÉKHEZ

(A készülékhez gyárilag tartozik töltő, a tartalék töltő abban az esetben szükséges, ha az eredeti megsérült, elveszett, vagy szeretne készülékéhez több töltőt is.)

Miért hasznos?

Mint minden elektronikai eszköz, a Handy Cure S' láglézer készülék is csak sértetlen töltővel tölthető. Ha az eszközön bármilyen sérülést tapasztal, feltétlenül cserélje ki.

A Handy Cure S' lágylézer készüléket kiváló akkumulátora miatt nagyon ritkán kell tölteni, ezért könnyű megfeledkezni arról, hogy a nyaralóba való leutazás előtt feltöltsük, vagy magunkkal vigyük a töltőt. A tartalék töltő lehetőségt nyújt arra, hogy az ilyen esetek miatt ne kelljen megszakítania a terápiát.

Kölyök kutyája van? Mindent megrág ez a rosszcsont? Ha a Handy Cure S' lágylézer készülék töltőjének zsinrója is áldozatául esik kedvence tűhegyes fogainak, akkor sem kell aggódnia. Raktárról, azonnal rendelhet újat.

.

.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on