CUKORBETEGEK

Cukorbetegek nehezen gyógyuló sebeinek kezelése

A diabétesz talaján kialakult fekélyek kezelése

Felfekvések kezelése

.

.

.

.

A cukorbetegség, különösen a kor előre haladtával egyre több ember életét keseríti meg. 

Krónikus esetben a szigorú étkezési előírások és az inzulinkezelés kellemetlensége mellett a cukorbetegséggel összefüggő fekélyes sebek is nagy gondot okoznak. 

A magas vércukorszint matt a fehérvérsejtek aktivitása, ezáltal a test öngyógyító képessége csökken. A sebek nehezebben gyógyulnak, könnyebben elfertőződnek. Már egy egyszerű otthoni balesetnek is nehezen gyógyuló, súlyos következményei lehetnek. 

Tovább rontja a helyzetet, hogy a cukorbetegség okozta idegkárosodás miatt a beteg nem érzi a fájdalmat, így sok esetben egy-egy kisebb sérülést is csak akkor vesz észre, amikor az már elfertőződött, nehezen gyógyítható. 

A diabetesz következtében kialakult sebek, fekélyek gyógyításában hatalmas segítséget nyújthat Önnek a Handy Cure S’ kézi lágylézer készülék. 

Dr. Ketskés Norbert tapasztalatai alapján napi 3-4 kezelés hatására a cukorbetegséggel összefüggő sebek minden páciensénél háromszor gyorsabban gyógyultak. 

A kezelés teljesen fájdalommentes, és nincsenek mellékhatásai, ezért bármikor, és bármennyit használhatja a Handy Cure S’ lágylézer készüléket. 

A Handy Cure S’ kézi lágylézer készülék legnagyobb előnye, hogy nem kell kezelésekre járnia, hanem otthonában, kényelmesen gyógyulhat a segítségével. Szükség esetén bárhová magával is viheti, ezért akkor sem kell lemondania a kezelés előnyeiről, ha elutazik, vagy egész nap távol kell lennie otthonától.

.

.

.


.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on