KISMAMÁK

Derék- és hátfájás csillapítása terhesség alatt

Bölcsességfog növekedésével járó fájdalmak csillapítása

Terhességi csíkok (striák) halványítása

Császármetszés helyének kezelése

Tejtermelés fokozása

Szoptatás okozta mellbimbó kisebesedés kezelése

.

A terhesség talán egyik legnagyobb nehézsége, hogy bár több fájdalommal és kellemetlenséggel is együtt jár, egy felelősségteljes anyuka a baba érdekében nem szed szintetikus gyógyszereket.

A Handy Cure S' kézi lágylézer készülék gyorsan, hatékonyan csökkent bármilyen fájdalmat, ráadásul mellékhatások nélkül. Egyedül arra kell vigyáznia, hogy a kezelést ne a magzat közelében végezze.

A Handy Cure S' lágylézer készülék segítségével enyhítheti a megnövekedett súly, és annak a megszokottól eltérő eloszlása miatt kialakuló derék- és hátfájást, az ízületek túlterheltsége miatti fájdalmakat, csillapíthatja a terhesség alatt gyakran meginduló bölcsességfog növekedésével járó kínt.

Nem csak a terhesség alatt, hanem utána is nagy szolgálatot tehet Önnek a Handy Cure S' lágylézer készülék.

Segítségével halványíthatja a terhességi csíkokat (striákat), feszesítheti bőrét. Sőt szakorvosok gyakran használják szülés után a tejtermelés beindítására is.

Mindezek mellett gyermeke gyógyításában is gyors, hatékony, fájdalom-, és mellékhatásmentes segítséget nyújt a Handy Cure S' lágylézer készülék.

Fogzási fájdalmak, háztartási baleset, horzsolás, zúzódás, fül-, arcüreg-, vagy homloküreg gyulladás. Mindegyikre megoldást nyújt a Handy Cure S' lágylézer készülék, ráadásul anélkül, hogy gyermeke tiltakozásával meg kellene küzdenie.

.

GYEREKEKNEK, TINIKNEK

Háztartási balesetek, égési sérülések kezelése

Horzsolások, zúzódások, rándulások, ficamok kezelése

Bőrproblémák kezelése

Pattanások, szőrtüszőgyulladások, herpesz kezelése

Fül- arc- és homloküreggyulladás

.

.


.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on