MIGRÉNES PANASZOKKAL KÜZDŐK

Lézeres fájdalomcsillapítás a migrénben szenvedők számára

 Migrén okozta rohamok enyhítése

 Migrén okozta rohamok lerövidítése.

.

.

.

Ma a lakosság 10%-a szenved migrénes panaszoktól, melyek kortól és nemtől függetlenül bárkinél jelentkezhetnek.

Mivel a migrén kialakulásának pontos okai nem ismertek, végleges gyógyítására sincs lehetőség, csupán tüneteit kezelhetjük.

A kínzó fejfájással járó roham megszűntetésére rendelkezésre állnak ugyan gyógyszerek, azonban ezeket többnyire csak szakorvos írhatja fel, és meglehetősen drágák. Ráadásul minden orvosságnak vannak mellékhatásai. Rendszeres szedésük függőséget okozhat, végső esetben pedig akár a betegség krónikussá válásához is vezethetnek.

A Handy Cure S' lágylézer készülék segítségével hatékonyan, mellékhatások nélkül enyhítheti migrénes panaszait.

Sok esetben a migrénes rohamnak vannak előjelei. Ha ilyeneket tapasztal, érdemes a lágylézer terápiát azonnal elkezdeni. De az előjelek nélkül fellépő rohamot is jelentősen lerövidítheti, enyhítheti, ha már a kezdeti fájdalmakat észlelve kezelni kezdi.

Lehetőség szerint helyezze magát kényelembe, sötétítse el a szobát, majd nyomja a készüléket erősen a fájó pontra és végezzen egymás után legalább 3-4 kezelést.

A lágylézer kezelés hatására fájdalmai jelentősen enyhülni, rohamai rövidülni fognak.

A Handy Cure S' lágylézer készülék legnagyobb előnye, hogy nem kell gyógyszert szednie, és akkumulátoros kialakításának köszönhetően bármikor, bárhol használni tudja.

Frontérzékenyek is gyakran szenvednek fejfájástól az időjárás változások közeledtével. A migrénhez hasonlóan ilyen esetekben is sokat segít a lágylézerterápia.

.

.


.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on