Fontos elválasztani a polarizált fényt a lézertől, hiszen mindkettőt használják a gyógyászatban, mindkettőnek megvan a maga helye, jótékony hatása, de kell látnunk a különbségeket is.

POLARIZÁLT FÉNY

LÉZER

A természetes, nem pontszerű fényforrásból kiinduló fényhullámok minden irányban rezegnek, spontán, rendezetlen hullámokban. Polarizált fényről akkor beszélhetünk, ha a fényhullámok csak egy meghatározott síkban rezegnek.

A lézer fényspektruma sokkal szűkebb (egyetlen hullámhossz) és energiája nagyságrendekkel nagyobb az egyszerű polarizált fényénél.

A polarizált fény előállítható természetes fényből prizma vagy szűrő segítségével. Így működik például a Bioptron lámpa. „Úgy lehetne a kettőt a legkönnyebben összehasonlítani, hogy a lágylézer eszköz egy profi távcsöves puska, ami 500 méterről is célba talál, a polarizált fényterápiás eszköz pedig egy géppuska, ami sokfelé szór.”

A Handy Cure S' lágylézer készülék mind a lézer, mind a polarizált fény gyógyító energiáit felhasználja a gyorsabb gyógyulás elősegítése érdekében.

.

.


KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on