ÁLLATTULAJDONOSOK

Más állat harapásának kezelése

Ivartalanító, vagy más műtét utáni sebregeneráció

Ízületi fájdalmak kezelése

Ínygyulladás kezelése

Fülgyulladás kezelése

Tehenek tőgyének kezelése

.

A Handy Cure S’ kézi lágylézer készüléket állatorvosok is használják világszerte mind házi kedvencek, mind haszonállatok gyógyítására. 

Ha kedvence belelépett egy éles tárgyba, és felsértette tappancsát, vagy összeverekedett a szomszéd kutyával, amely megharapta őt, esetleg ivartalanították, vagy más műtét után lábadozik, nagy szolgálatot tehet Önnek a Handy Cure S’ lágylézer készülék. 

Az idősödő állatok gyakran szenvednek ízületi problémáktól, porckopás okozta gyulladásos panaszoktól, ínygyuladástól. Ezekre többnyire gyógyszeres kezelést javasolnak a szakértők. 

Ugyanakkor bármilyen gondosan csomagoljuk be, bármilyen finom falatba, a legtöbb állat kiszagolja, és kiköpi a gyógyszert. Ráadásul a szintetikus gyógyszerek mellékhatásai az állatokat is kínozzák. 

A Handy Cure S’ kézi lágylézer készülék segítségével a gyulladás és a fájdalom hatékonyan, gyógyszerek nélkül csökkenthető.Előnye továbbá, hogy sokkal ritkábban kell meglátogatni az állatorvost, amivel egyrészt pénzt spórol, másrészt megkíméli kedvencét az ezzel járó stressztől.

A Handy Cure S’ lágylézer készülékkel nem okoz kellemetlenséget az állat számára és akár alvás közben is kezelheti vele. 

A kezelést érdemes minél hamarabb elkezdeni, és legalább az első pár napban napi 3-4 alkalommal megismételni.

A tapasztalatok alapján a Handy Cure S’ lágylézer készülékkel kezelt sebek háromszor gyorsabban gyógyulnak, a gyulladás okozta panaszok pedig pár napon belül enyhülnek. 

A kutyák többsége, de más házi kedvencek is sajnos idősebb korukra hajlamosak a daganatos megbetegedésekre, ezért mielőtt megkezdené a kezelést, mindenképpen konzultáljon állatorvosával.

A lovak patája, tehenek tőgye is fokozottan ki van téve fájdalmas megbetegedéseknek, gyulladásnak, kisebesedésnek. Ezek kezelésére az állatorvosok már évek óta előszeretettel alkalmazzák a lágylézer terápiát.

.

.

Nézze meg Domak Ibolya

HKO TERAPEUTA ÉS ÁLLATMENTŐ

tapasztalatairól szóló beszámolóját a Handy Cure S' lágylézer készülék használatával kapcsolatban.

.

.

 

.

Még a kutyának is kell lágylézer... Olvassa el ezt is.

.

 

.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on