GYEREKEK, TINIK

Háztartási balesetek, égési sérülések kezelése

Horzsolások, zúzódások, rándulások, ficamok kezelése

Bőrproblémák kezelése

Pattanások, szőrtüszőgyulladások, herpesz kezelése

Fül- arc- és homloküreggyulladás

.

Ügyfeleink részéről gyakran felmerülő kérdés, hogy használható-e a Handy Cure S' kézi lágylézer készülék gyermekek gyógyítására is.

A válasz egyértelműen: IGEN. Sőt, kifejezetten ajánlott.

Köztudott, hogy a gyerekek, különösen a kicsik, nem szeretik bevenni a gyógyszert, irtóznak a kenőcsöktől. Lehetőleg azt szeretnék, ha hozzájuk sem érnénk, csak hipp-hopp meggyógyulnának.

Ebben tud segíteni a Handy Cure S' kézi lágylézer készülék.

Minden háztartásban előfordulnak balesetek. Elesik a gyermek a biciklivel és lehorzsolja a térdét, hozzányúl a forró edényhez és megégeti az ujját, esetleg sérülésekkel tér haza a játszótérről. Télen ráadásul a gyerekek fokozottan ki vannak téve a torokgyulladás, fülgyulladás, arcüreg és homloküreg gyulladás veszélyeinek, hiszen játék közben csak akadályt jelent számukra a sapka és a sál.

Minderre gyors és hatékony megoldást jelent a Handy Cure S' kézi lágylézer készülék használata, melynek segítségével jelentősen csökkenthető, sőt gyakran teljesen el is kerülhető a gyógyszeres kezelés.

A kezelést érdemes minél hamarabb elkezdeni és legalább az első pár napban napi 3-4 alkalommal megismételni. A tapasztalatok alapján a Handy Cure S' lágylézer készülékkel kezelt sebek háromszor gyorsabban gyógyulnak, a gyulladás okozta panaszok pedig pár napon belül enyhülnek.

A csöppségeken túl a tinik számára is hasznos lehet a Handy Cure S' kézi lágylézer készülék használata, mivel az aknék, mitesszerek, vagy végső esetben a bolygatásból adódó elfertőződött pattanások eltűntetésében is praktikus segítséget nyújt.

Ne feledje, ha arcon, vagy szemkörnyéken végez kezeléseket a Handy Cure S' lágylézer készülékkel, feltétlenül használja a készülékhez adott védőszemüveget is, nehogy a lézersugár a gyermek szemébe világítson.

Ismeretlen eredetű panasz esetén feltétlenül konzultáljon gyermekorvosával a kezelés megkezdése előtt.

.

Mire vigyázzon, ha gyermekeket kezel lágylézerrel?

.

.


.

KÉRDÉSE VAN?

Szívesen válaszolunk

E-mail: gyogylezer@luxgroup.hu

Akár telefonon is

H-P: 8.00-16.00

Tel: +36 (70) 616-9077

Kövessen minket:

a acebookon és a on